Dodaj do ulubionych

Jestem zazdrosna!!!!!>>>>>>>>...

23.11.09, 21:16
Moja przyjaciołka koleguje sie z takim jednym chłopakiem....ja go bardzo lubie i tez bym tak z nim chciała gadac jak ona...czasem to mnie nawet ,,odpycha'' zeby z nim pogadac ..

pomózcie co mam zrobic sad
Obserwuj wątek
    • ruby_ warto . ? o.o 23.11.09, 21:19
      klasyczny przypadek walki dwóch przyjaciółek o chłopaka. sciana
      tylko , pomyś czy warto . ???
      • nici Re: warto . ? o.o 23.11.09, 21:27
        zastanow czy jest wato ryzykowacz przyjazn dla jednego chlopaka bo nie mosi
        wyjszcz a kolezanka zawsze jest dla ciebie
        • selcia17 Re: warto . ? o.o 23.11.09, 21:29
          Zależy Ci bardziej na kolezance czy na chłopaku..?

Jeżeli na koleżance ,trzymaj sie z daleka..ale możesz przecież z nim pogada,
          Polska to wolny kraj..smile Tylko nie zarywaj bo koleżance będize smutno

Jeżeli natomiast zależy Ci bardziej na koledze..lec na całego..zagadaj uśmiechaj
          się..chłopcy nie gryzą...moze zostaniecie przyjaciółmi..? A potem wyniknie z
          Tego coś więcej...kto wie...?
      • rossalonde Re: warto . ? o.o 24.11.09, 18:57
        A warto ? Wystawiać na próbę przyjaźń dla chłopaka ... ? Też miałam taką
        sytuację ... i zrezygnowałam z chłopaka bo .. moim zdaniem nie był warty żebym
        zrezygnowała z przyjaźni ...
    • justaga Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 23.11.09, 21:36
      Walcz o niego ;]
    • ciasteczkowa Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 18:46
      Nie bądź zazdrosna ...bądź otwarta jak ona z nim gada to ty po prostu podejdź i
      zagadaj mów nie skrępowana i często śmiej się z jego żartów big_grin pomaga ...tak bez
      kity xD
    • selina...gomez `Nieee 24.11.09, 18:49
      `Nie wartO ;///
      `straciłam jedną best friend przez boy'a i żałuję ze tak wyszłO. Nie pOpełniaj
      takich błędów.
    • domika293pusia Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 18:52
      daj se z tym siana i poszukaj lepszego
      i niech cie renka boska chronie nie walcz o niegosciana
      • variatkaa Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 19:02
        mam niestety podobny przypadek.. uncertain

z jednej strony to zastanów sie czy warto dla jednego chłopaka stracić przyjaciółkę.
        confused
        z drugiej strony to.. hmmm.. jesli czujesz sie gorsza to możesz i Ty podejść i pogadać z
        tym chłopakiem, a nawet zaprzyjaźnić się z nim wink
        możesz zrobić to wtedy gdy przyjaciółki nie ma koło Was, ale też gdy jest bo wtedy
        wzbudzasz jej zazdrość i ona wie, że nie tylko ona może mieć u niego fory itd.

wink spoko. jeśli wybierzesz dobry sposób to będzie dobrze.
    • dark_angel_ Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 19:23
      To wolny kraj,możesz z nim gadać,a jezeli zależy ci na nim wiecej,ale zależy ci również na przyjaźni,to odpuść,nie warto smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka