angela3545 23.11.09, 21:16 Moja przyjaciołka koleguje sie z takim jednym chłopakiem....ja go bardzo lubie i tez bym tak z nim chciała gadac jak ona...czasem to mnie nawet ,,odpycha'' zeby z nim pogadac .. pomózcie co mam zrobic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruby_ warto . ? o.o 23.11.09, 21:19 klasyczny przypadek walki dwóch przyjaciółek o chłopaka. tylko , pomyś czy warto . ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: warto . ? o.o 23.11.09, 21:27 zastanow czy jest wato ryzykowacz przyjazn dla jednego chlopaka bo nie mosi wyjszcz a kolezanka zawsze jest dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: warto . ? o.o 23.11.09, 21:29 Zależy Ci bardziej na kolezance czy na chłopaku..? Jeżeli na koleżance ,trzymaj sie z daleka..ale możesz przecież z nim pogada, Polska to wolny kraj.. Tylko nie zarywaj bo koleżance będize smutno Jeżeli natomiast zależy Ci bardziej na koledze..lec na całego..zagadaj uśmiechaj się..chłopcy nie gryzą...moze zostaniecie przyjaciółmi..? A potem wyniknie z Tego coś więcej...kto wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
rossalonde Re: warto . ? o.o 24.11.09, 18:57 A warto ? Wystawiać na próbę przyjaźń dla chłopaka ... ? Też miałam taką sytuację ... i zrezygnowałam z chłopaka bo .. moim zdaniem nie był warty żebym zrezygnowała z przyjaźni ... Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowa Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 18:46 Nie bądź zazdrosna ...bądź otwarta jak ona z nim gada to ty po prostu podejdź i zagadaj mów nie skrępowana i często śmiej się z jego żartów pomaga ...tak bez kity xD Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez `Nieee 24.11.09, 18:49 `Nie wartO ;/// `straciłam jedną best friend przez boy'a i żałuję ze tak wyszłO. Nie pOpełniaj takich błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
domika293pusia Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 18:52 daj se z tym siana i poszukaj lepszego i niech cie renka boska chronie nie walcz o niego Odpowiedz Link Zgłoś
variatkaa Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 19:02 mam niestety podobny przypadek.. z jednej strony to zastanów sie czy warto dla jednego chłopaka stracić przyjaciółkę. z drugiej strony to.. hmmm.. jesli czujesz sie gorsza to możesz i Ty podejść i pogadać z tym chłopakiem, a nawet zaprzyjaźnić się z nim możesz zrobić to wtedy gdy przyjaciółki nie ma koło Was, ale też gdy jest bo wtedy wzbudzasz jej zazdrość i ona wie, że nie tylko ona może mieć u niego fory itd. spoko. jeśli wybierzesz dobry sposób to będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel_ Re: Jestem zazdrosna!!!!!>>>>> 24.11.09, 19:23 To wolny kraj,możesz z nim gadać,a jezeli zależy ci na nim wiecej,ale zależy ci również na przyjaźni,to odpuść,nie warto Odpowiedz Link Zgłoś