karolcika2205 Re: Jak macie na imię? 28.07.10, 23:58 ja mam na imię Karolina ;d . tak sie mi podoba ;d . ale mogłam miec na imie Marta ! ;d czemu rodzice nie wybrali ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Jak macie na imię? 29.07.10, 10:19 joanna. ble ble ble, nawet tego nie komentujcie. bardzo chciałabym mieć imię, które kończy się miękko, jak julia, kornelia, emilia, daria, natalia. ładne są ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: Jak macie na imię? 29.07.10, 10:40 Mam na imię Jowita. Wiem, pewnie wiele z was nie zna, z czego szczerze się cieszę. To niespotykane imię. Żałuję tylko, że nie mogę pisać mego imienia przez v Chciałabym mieć na imię Alicja (nie ze względu na zmierzch) lub Lilianna(Lila) Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Jak macie na imię? 29.07.10, 20:42 Paula, nie Paulina. to są dwa różne imiona. nawet mi się podoba, nie chciałabym go zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Jak macie na imię? 29.07.10, 20:47 Znam jedną Paule (nie Paulinę) xD A ja jestem Anna Całkiem popularne imię ale nawet je lubię Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: Jak macie na imię? 14.08.10, 22:37 eeee.. też mam na imię Julia . ; pp ale wolałabym Zuza . xdd chociaż Julia też ładnie . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Jak macie na imię? 14.08.10, 22:43 Klaudia Chciałabym Vanessa albo Chantelle xDee Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Katrinka :P 14.08.10, 22:45 Mam na imię Kasia a zawsze chciałam mieć Karolina... Teraz jak tak pomyślę to nie wiem dlaczego tak zawsze chciałam mieć na imię , szczerze już mi się nie podoba , chciałabym mieć na imię Julia lub jakoś jeszcze inaczej , jakoś niespotykanie Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 Lizzz xD 14.08.10, 22:51 Ja mam na imię Eliza, mi się nie podoba..... miałam się nazywać Julia, ale jak się urodziłam mogłam umżeć i mama wybrała Elizę xD ale mówią na mn. Eli, Liz, Lizy i Elizeczka czego nienawidzę xD Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka Diana Natalia ;p 14.08.10, 23:07 czytałam wasze wszystkie wypowiedzi z znalazłam tylko jedną Dajanę xd nawet lubię swoje imię , nie wyobrażam siebie jakoś kogoś innego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lotta Re: Jak macie na imię? 27.08.10, 21:27 ja mam na imię Paulina. spoko, ale nazywają mnie Paula, a za tym nie pzrzepadam. chociaż mogłabym mieć na imię jakoś inaczej, na weronika albo julia, albo ida, albo milena albo amelia, albo daniela... ech, dóżo tego Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Kinga. 27.08.10, 21:33 Kinga Anna. I nie chcialabym zmieniac imienia. Kiedys chcialam ale juz nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
mocnocukierkowa Jak macie na imię? 27.08.10, 21:34 Mam na imię Karina i chciałabym się nazywać Karina xD Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Jak macie na imię? 27.08.10, 21:47 Ewa, i nigdy w życiu nie zmieniłabym tego imienia. Uwielbiam je Na drugie mam Anna, a z bierzmowania Alicja xD Odpowiedz Link Zgłoś