mileyanddemi 28.11.09, 20:38 Uwielbiam to ! _______________________________________ obczaj tego węża.nie ty go obczaj.nie ty Kocham . ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 20:45 Jak każdy będzie zakładał takie wątki, to zrobi się jeden, wielki śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 20:46 to naprawde straszne. i tak jest zasmiecone Odpowiedz Link Zgłoś
stefxd Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 21:18 OMG, dziewczyny po co się kłócic? serio nie ma o co,bo i tak juz to forum jest zaśmiecone. to co,ze pogarsza sie jeszcze jego stan? to juz chyba bez znaczenia i tak jest duzo tematow bez sensu.a może mileyanddemi chciała nas zapytac o zdanie? no,ale dobra jak chcecie. nawet fajne,chociaż z poczatku wydawało mi sie nudne ;p śmieszne są niektóre scenki xp Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 21:22 Poniekąd cieszę się, że nie mam DC. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 22:34 średnio oglądam jak sie nudze a ten odcienek to oglądałam dziś i był taki żałosny że aż sie brechtałam Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 22:49 Haha, weź obczaj to forum, weź obczaj komentarze, obczaj nowe temat na Kotku xDD Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: Słoneczna Sonny 28.11.09, 22:51 jaa tezz ;]] dzisiaj wlasnie ogladalam to z obczajaniem ;PP zajefajne to jest x] tak jak wszystkie disneyowskie seriale ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Słoneczna Sonny 29.11.09, 12:22 oglądam tak z nudów, gdy nie mam co robic. x ]] serial trochę taki głupkowaty, dziecinny i t p. niektóre teksty i przebrania są tak żałosne że aż śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Słoneczna Sonny 29.11.09, 12:26 U mnie twierdzą że to jest do kitu ja tam nie mówię że bym to kochała ale mam małą siostrę skoro ona to ogląda to ja też jak mi się nudzi i nie mam co robić mi najbardziej się podobał ten odcinek jak Sonny była swoim fanem ten odcinek był super !!! Ja kocham Hannah Montana i Nie ma to jak hotel mogłam bym oglądać to w kółko i lubię jeszcze czarodziejów bo tam jest boska Selenka Gomez i boski David Henrie Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Słoneczna Sonny 29.11.09, 14:16 Wez Obczaj Hannah Montana.Obczaj Nie ma to jak Hotel.Wez obczaj Selene Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Słoneczna Sonny 04.12.09, 20:14 Oglądałam kawałek z kuzynką. Nawet fajne. Odpowiedz Link Zgłoś