kristen_136 29.11.09, 16:05 Mam problem muszę ułożyć życzenia świąteczne że słowem "gwiazdka" . jakieś krótkie . . . pomóżcie pliss . będę wdzięczna . jeśli chcecie coś w zamian piszcie ,jakieś komcie czy cuś .xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahirbd Re: życzenia . . . xd 29.11.09, 16:20 niech ci gwiazdka z nieba spadnie . hhehehe krótkie >........tak , jest gwiazdka <,,,,,,,,,,,,,, ta więc papapa Odpowiedz Link Zgłoś
x.o.x.o życzenia . . . xd 29.11.09, 16:25 Hehe . Za bardzo ja twórcza nie jestem ale może mi się uda . ;d ` Pierwsza gwiazdka już na niebie , więc nie smuć się mój aniele ( lol2.) <br /> Mama po kuchni sie krząta , a tata stary stół wyciąga Siostra z bratem prezenty pakują , a pies z kotem o jedzenie wojują <br /> A ty patrzysz tylko w niebiosa oczekując Mikołaja i myślisz , ` czy ja byłam grzeczna ? ` <br /> No i to tak ... ;p Jak coś to tam pozmieniaj .. ;p Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: życzenia . . . xd 29.11.09, 16:27 Jesli nie musi być rymów to może być tak : Niech twoje marzenia nie będą jak gwiazdka z nieba , by mogły być możliwe do zdobycia, bo gwiazd nikt nie może zdobyć a marzenia tak !!!Wesołych świąt ;p Tak bardziej poetycko ;p pisz czy ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: życzenia . . . xd 29.11.09, 16:29 dziękuję bardzo blackhart : ) dobre bo krótkie Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: życzenia . . . xd 29.11.09, 16:32 kristen_136 jeśli chcesz to moje gg 10387619 Odpowiedz Link Zgłoś