kara4454 30.11.09, 18:59 ...powraca hura nie moge już sie doczekać wole to niż mam talent tak szczerze a wy sie cieszycie? i zamierzacie sie zgłosić bo ja w życiu!!! ale oglądać...z chęcią ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliska1212 Re: ''you can dance'' 01.12.09, 17:37 ja teeeeż się mega ciesze. uważam, że to jest kepsze od MT. x d d ciekawe kto będzie w jury zamiast pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ''you can dance'' 01.12.09, 17:39 w jury to słyszałam, że ma być mucha, ale czy to prawda . ? nie wiem. ; | ja się strasznie cieszę, a wystąpić.. to powstrzymam się . ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Żal :/ 01.12.09, 17:42 Ja tam sie nie ciesze ...to jest takie nudne ...i wogóle każdy ma taki słomiany zapał żeby tańczyć a potem ten taniec to w dupe nie lezie Odpowiedz Link Zgłoś
demi.jb.love. Re: ''you can dance'' 01.12.09, 17:40 Zamiast Pazury ma byc podobno Mucha, ale to jeszcze nie jest pewne. Cieszę się też, będzie się z kogo na castingach posmiac. Ja się nie zgłaszam, ale moi znajomi z tańców są boscy! Jeden jest taki sliczny i tanczy jak Roofie! Ale on nie chce się zgłosic... Odpowiedz Link Zgłoś