Dodaj do ulubionych

Co mam zrobić.?

03.12.09, 18:15
Do mojej klasy chodzi pewna dziewczyna . Ma 11 lat i powinna być w 5 klasie , ale (niestety) jest z nami w 4. I jest taki problem...tongue_out
Ona jest mega głupia , no nie tyle głupia tylko ciągle skarży.Np. ja powiedzialam , że ma rozczochrane włosy , a ona ( Klaudia G.) do wychowawczyni 'prosze pani a Kasia (bo mam tak na imię) mnie obraża"... I tak caly czas. Rysowałam se coś ona oczywiście odgapiła i narysowała tam coś i ja jej powiedziałam , że mogłaby gdzieś tam poprawić , a ona do naszej pani " proszę pani a Kasia mi powiedziała , że to jest brzydkie..."No i jak niby mam z nią wytrzymać.?shockscianashock
Wszystkie dziewczyny z mojej klasy uważają , że ona sie mnie i nie tylko mnie czepia... Pomocy , ona mnie wkurza i w ogóle , co mam jesj powiedzie ć, żeby sie odemnie odczepiła.?angry
Obserwuj wątek
    • drama_queen Re: Co mam zrobić.? 03.12.09, 18:19
      Sama znalazłaś odpowiedź. Powiedz jej, żeby się odczepiła lub ignoruj ją.
    • selenagomez13 Re: Co mam zrobić.? 03.12.09, 18:24
      powiedz jej ze jak nie przestanie na ciebie tak donosic to ty zaczniesz na nia
      !!!!!!cool
      • zmierzchoomania Re: Co mam zrobić.? 03.12.09, 18:37
        o własnie jak coś Ci powie to Ty do pani (ale takim tonem ejjjjj i wogóle zrób se jaja):
        bo Kinga ciągle skarży i czepia się o byle coooooooo xd

a nastepnie ignoruj ją . nie patrz, nie słuchaj i przede wszystkim NIC NIE MÓW, wtedy nie
        będzie miała powodów do skarżenia . jak wszystkie laski ją zignorują to na kogo będzie
        skarżyć ? na chłopaków ? xd zaraz ją zbesztają i znienawidzą .

santa
    • sweet...ash Re: Co mam zrobić.? 03.12.09, 18:34
      ` Ja bym ją zignorowała uncertain
      ` Albo dogadała cos w stylu :
      Myślisz ,, że jak na kogos skarżysz to wyrabiasz sb jakiś szacunek u nauczyciela albo kolegów ,, gdybys tak nie skarżyła miałabyś wiecej koleżanek uncertain

W mojej poprzedniej klasie ,, tez był chłopak który cały czas kablować i donosił dla wychowawczyni ..

ale na szczeście nasza pani miała choc krzte rozumu i była po naszej stronie .i odradzała mu kablowanie confused

Ale sie rozpisałam tongue_out
    • kosti999 Skąd ja to znam... 09.12.09, 17:49
      Zgadam sie z tobą ,bo przeciesz ja z nią siede normale masakra ja na nią patrze ,a ona
      zaraz idzie do pani i mówi -Proszę pani a kosti sie na mnie gapi (tak sie nazywam).sciana
      Ona to normalnie jest jak jakiś mój najgorszy koszmar pełny diabłów devil devil devil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka