theblackone. Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 17:50 Białe ściany, ale dużo czerwonych i czarnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 17:52 na przemian raz niebieska raz żółta, Odpowiedz Link Zgłoś
demi.jb.love. Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 17:54 ja mam dwa pokoje. jeden mam zielony, a drugi taki pastelowy rozowy. nie taki mocny tylko delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
mil3yyy Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 17:59 Ja mam różowy z elementami seledynowego Odpowiedz Link Zgłoś
velocitygirl lol 13.12.09, 17:59 ciemny róż,podchodzący pod fiolet. oo ,taki mniej więcej jak głowa kotka na stronie głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 18:01 ja mam beznadziejny beznadziejny zielony. jesień groszkowa z firmy niewiemjakafirma. okropna okropna okropna. ale muszę przeżyć. pomimo, że malowane niecałe dwa tygodnie temu już mam plan na zmianę. granat albo filet z szarym. bo mam jasno zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 18:01 chciałam fioletowy a mam głupi oliwkowy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczqa Re: jakie kolory w pokoju ? 13.12.09, 18:01 Ja mam ciemny fiolet i czerń ta 2 ścianach mam fiolet i na 2 czerń..Tylko na czarnym mam wzroki ciemno fioletowe a na fiolecie czarne ;D Polecam fajnie cÓm wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: jakie kolory w pokoju ? 21.04.10, 14:59 zielony i żółtyy . ale niezbyt mi się podoba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: jakie kolory w pokoju ? 21.04.10, 19:52 ja mam beżowe, ale niedługo będę zmieniać, więc walnę sobie jakąś tapetę na jednej ścianie, najlepiej taką z kwiecistymi wzorami. mówię ci, świetnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: jakie kolory w pokoju ? 22.04.10, 18:38 Wrzosowe. Nienawidzechnienawidzenienawidzenienawidze, czuję się u siebie w pokoju jak pokemon. Ale mam zamiar kiedyś przemalować. Zrobię sobie trzy ściany beżowe i jedną czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 13:12 ja mam różowo-żółty , i za kilka tygodni bede miała remont i nie wiem na jaki przemalować , bo mój pokuj jest kolorowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
clover1 Re: Zieleń 04.05.10, 17:18 W pokoju mam zielony kolor ścian,ale wolałabym fiolet.Muszę czekać na jakiś oficjalny remont :dd Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 17:20 eee zła kombinacja jak u ciebie. ja mam alpejską zieleń, z akcesoriami o kolorze czerwonym różowym, meble z dębu i zarąbiście to wygląda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 17:22 Ja mam 2 ściany na przeciw siebie wytapetowane, są one koloru brązowego w paski i z taki brokatem a 2 pozostałe ściany są też w paski brązowo fioletowo beżowe, bo na beżowym tle jest taki fioletowy kwiat. Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowaa5 ;] 04.05.10, 17:35 Teraz aktualnie mam niewinny róź i taki ciemny róż pokój jest w pasy, ale mnie tak wkurza , moi rodzice mi się tak włączją w udekorowywanie mojego pokoju że mam dość, bd miała remont i chce zielony alpejską łąkę z szablonem białym na środku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sunshinexd Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 17:40 ja mam ostry roz i ostry zolty xD Wydawaloby sie, ze to nie pasuje, ale wyglada to serio super ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 17:48 piaskowo cynamonowe. usiłuję przekonać rodziców na fiolet, ciemny róż lub taki fajny odcień zieleni, ale niee . fiolet za ciemny, zielony nie pasuje do pokoju. xd lol. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 17:52 ja mam taki troche dziwny do zidentyfikowania ale coś pomiędzy różowym a łososiowym, albo nie wiem, może troszke ciemniejszy niż łososiowy .. w każdym razie ładnie wygląda ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
ulka18 Re: jakie kolory w pokoju ? 04.05.10, 22:06 ja mam fioletowy , a na jednej ścianie mam tapetę, z fioletową panterką ; d Odpowiedz Link Zgłoś