bucikowa 06.12.09, 20:20 Teraz co zobaczę jakąś dziewczynę to ma ona rurki! Czy są tu jeszcze jakieś inne dziewczyny? Nie zakładające wciąż rurek i t-shirtów? Jeśli tak to powiedzcie jak się ubieracie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_thing Re: Moda 06.12.09, 21:16 Ja to raczej tak zwyczajnie: jeansy, bluzka jakaś, trampki i tyle. Nie lubię się stroić. Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd Hmm... 06.12.09, 21:51 No a w jakich spodniach mamy chodzic ?. xd W dzwonach ?. A moze od razu w dresach ?. ;p Tylko rurki sa fajne, przynajmniej dla mnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd Re: Hmm... 06.12.09, 21:52 A tak wgl to napisz jak ty sie ubierasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Hmm... 06.12.09, 21:57 Więc sorry,bo ja tylko ubieram rurki i t-shirty Odpowiedz Link Zgłoś
mimi. Re: Hmm... 07.12.09, 20:19 Zdecydowanie rurki ;-DD Są wygodne i wgl . Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Hmm... 08.12.09, 19:08 billie_jeanxd napisał(a): > No a w jakich spodniach mamy chodzic ?. xd > W dzwonach ?. > A moze od razu w dresach ?. ;p > Tylko rurki sa fajne, przynajmniej dla mnie ;] > Ja się z tobą zgadzam w zupełności. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Re: Moda 06.12.09, 21:57 Ja nakładam pumpy, bluzki najluźniejsze jakie się da. I taki styl mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Moda 06.12.09, 22:00 Noszę rurki, ale lubię też spódnice i normalne jeansy . Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Moda 06.12.09, 22:04 Raczej jeansy i szerokie T-shirty, tuniki. Adidasy, lub baletki, jak coś to kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Re: Moda 06.12.09, 22:05 A i addidasy do kostki i moja ukochana torba nike do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: Moda 07.12.09, 20:46 niestety nosze często rurki i tyniki oraz różne luźne t-shirty a jak mi zależy to sukienka ,legginsy i biala bluzka z krótkim rękawkie m i dużo daodatkow a z botów to trampki,adidasy i czsami jak jest zimno moje kozaki i jeszcze buty EMU. PoZdRaWiaM wSzYStKiCh Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Moda 06.12.09, 22:01 jeansy (nie koniecznie rurki) , proste jak coś ;P ale też przy ciele ;P (dzwony- broń boże !!!!) i do tego tuniika lub t-shirt i fajna bluza xD Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Moda 06.12.09, 22:01 czesto ubieram ale mam rozne tez proste i troche rozszezane na koncach Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Moda 06.12.09, 22:05 Mhm , ja raczej też gustuję w rurkach , bo długie nogi fajne w nich wyglądają. XD Ale ostatnio odkryłam też fajny fason szerszych spodni z podwyższonym stanem . Są świetne,. ; D . Kupiłam bez zastanawiania się . Wszystkim podoba się . : p Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Moda 06.12.09, 22:14 Mnie wkurzają takie laski co myślą że jak założą rurki i jakiś t-shirt z napisem I ROCK to są takie extra kól. Żal Ja zakładam zwykłe jeansy lub inne spodnie (a propos, co wam sie nie podoba w dzwonach?), lubie dzwony. Ja nie mam określonego stylu. Raz ubiorę się dziewczęco a raz na skejciarę. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Moda 06.12.09, 22:25 Ubieram się normalnie. W mojej szafie są rurki, zwykłe jeansy, spodnie dresowe.. Nie podążam za modą jak niektóre dziewczyny. Ubieram się, jak ubieram, raz rurki, tuniczka i ładny sweterek, a raz jeansy i skatowa bluza. Nie ma co, ale styl ubierania się mam całkiem inny od koleżanek z mojej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Moda 06.12.09, 22:32 Nie rozumiem , co złego w rurkach i t-shirtach ? Dzwony kojarzą mi się z disco polo { nie wiem czemu } , a innych rodzajów spodni nie kojarzę . T-shirt - normalna rzecz . A napisy sa teraz modne . Nie chcesz , nie noś . Może nie jestem bardzo oryginalna osobą , ale mi to wcale nie przeszkadza . Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Moda 07.12.09, 19:51 Napisałam wyżej ale chyba nie umiesz czytać -,- Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Moda 07.12.09, 20:05 sorry nie zauważyłam. a w swojej szafie nie masz ani jednej pary rurek ani żadnego t-shirtu ? nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Moda 07.12.09, 20:06 Przerazisz się, jak powiem, co miałam na sobie np. dzisiaj. I pewnie mnie wyśmiejesz. Ale cóż. Normalny dzień szkolny, a ja mam na sobie czarny T-shirt, czerwoną koszulę w czarną kratkę, stare, podarte spodnie z wysokim stanem, dziwne czarne kozaki i patchworkową torbę z przypinkami zamiast plecaka. Do tego włosy upięłam w śmieszny, niedbały kucyk. Trochę mnie to przeraża, że 9/10 dziewczyn w mojej szkole nosi T-shirty z Bershki, kolorowe rurki, buty za kostkę i arafatki. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Moda 07.12.09, 20:13 Według mnie theblackone. , masz super styl. Mnie tez takie dziewczyny przerażają xddd Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Moda 07.12.09, 20:14 nie mają własnego stylu ;p a tak nawiasem mówiąc arafatki już nie są modne Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Moda 07.12.09, 20:21 Nie no, nie chodzi o to, że rurki są złe, tylko teraz każda nastolatka jest tak ubrana: - dżinsy rurki - kolorowy t-shirt (oczywiście musi być z croppa!! xDD) - arafatka, bądź inny szalik - i te ohydne buty za kostkę Oczywiście jak ktoś się tak ubiera to nic złego, tylko po prostu moja szkoła wygląda jak po ataku klonów O.o Ja najczęściej noszę zwykłe proste dżinsy, rurki też czasem. Uwieeelbiam kamizelki, noszę również tuniki i sweterki. Mam skłonność do noszenia warstw xdd Tak się ubieram, nie wyróżniam się specjalnie, ale jakoś mnie to nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Moda 07.12.09, 20:17 powiem tak... nie żebym jakoś specjalnie za modą chodziła, ale tak mi wygodnie, często noszę rurki i legginsy do tego szerokie koszule i trampki... ale jednak czasem lubię ubierać się trochę inaczej np. jakaś bluzeczka kolorowa czy coś... ogólnie to właśnie tak wyglądam na co dzień ;];];] Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Moda 07.12.09, 20:20 Ja nie chodzę w rurkach i nie mam zamiaru xD nosze normalne spodnie takie proste bo nie lubię na łydkach mieć obcisłych spodni to tego koszulka i bluza i buty za kostkę xD i arafatka i rękawiczki bez palców Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Moda 07.12.09, 20:22 hehe ja jak zwykle ubieram : jakieś jensy,bluzka na krótki rękaw czy jakąś bluzę i jakieś buty to mój codzienny ubiór Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Moda 07.12.09, 20:37 Ta.. Ostatnio siedziałam na ziemi i przyglądałam się tym wszystkim dziwczyną w mojej szkole. Mam mówić serio?- Wyglądały identycznie. Teraz każda nosi buty za kostke obcisłe rurki, najnowsze bluzki z H&M-u.. Ja ubieram się zwyczajnie- czasem mam letko za dużą na mnie bluze, do tego kolczyki kółka, a czasem zwykły biały t-shert i apaszka w panterke ( miślicie że to normalka?- w mojej szkole NIE) .. Nie mam zamiaru wyglądać jak połowa szkoły.. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo A 3 lata temu .... !!! 07.12.09, 20:53 a 3 lata temu sam pomysł o założeniu rurek był wyśmiewany, bo modne były dzwony, więc za przeproszeniem nie pie...przcie, że rurki są najwygodniejsze tylko przyznajcie się, że zakładacie to, w czym biegają panienki w USA . pomijając fakt, że prawdopodobnie tam już jest coś innego modne, ale do polski dotrze to za 1-2 lata . xd Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: A 3 lata temu .... !!! 08.12.09, 18:56 jejku . mi się rurki podobają, najładniej wyglądam w tych spodniach i nie noszę ich dlatego ze są modne (bo są coraz mniej, a ja nie mam zamiaru ich zmieniac na zadne inne). Dziewczyny które ślepo podążają za modą mnie śmieszą. Np. idzie sobie taka 100 kilo zywej wagi, w przykrótkiej bluzce, rurkach- biodrówkach (z których się wylewają boczki) i mysli ze jest sexi i modna . Pff . ja mam szczupłe długie nogi i nie bd ich ukrywała pod workowatymi spodniami czy tym bardziej dzwonami., co nie oznacza ze nie ubieram też normalnych prostych, niezwęzanych spodni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: A 3 lata temu .... !!! 08.12.09, 19:02 Ja sie nie przyznam,bo nie podążam za moda,mam swój styl i dla mnie rurki itp.są najwygodniejsze i zawsze je nosze Odpowiedz Link Zgłoś
karinka254 Re: Moda 13.12.09, 10:56 Ja to noszę trampki, t- shirty z nadrukami śmiesznym i rurki siwe. Do tego jakieś getry na ręce (czy jak to się nazywa) i jakiś wisior szpanerski. Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Moda 13.12.09, 12:18 Co do tego, że dziewczyny ubierają się identycznie... U mnie jest dokładnie to samo. Gdzie się nie spojrzę, to jakieś leginsy, tuniczka, buty za kostkę ( nie cierpię! ), lanserska chustka itd. Dla mnie to jest przerażające, że każdy wygląda tak samo i nawet nie stara się być oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Moda 13.12.09, 19:57 ja lubię rurki, ale to już od dawna. Po prostu pasują mi do figury, a w takich dzwonach czy innych rodzajach dżinsów wyglądam dziwnie xd u mnie ludzie różnie się ubierają więc jakoś nie uważam się za "laskę noszącą to co modne w budzie"... brr nie lubię jak ludzie ubierają się jak klony ... Odpowiedz Link Zgłoś