Dodaj do ulubionych

jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee.. |

07.12.09, 19:04
no więc przed chwilą dowiedziałam się , że chłopaki z 4 klasy podglądają nas w
szatni jak się przebieramy na wf ...

bo sale mamy tak rozmieszczone ze wszytsko widac przez okno z sal ....

powiedziec nauczycielom czy co . ?
robią o od początku roku co mamy zrobic . ??

sorki że zaśmiecam ale serio nie wiemy... ;- /// .to jest chore gadac każdemu jakie
mamy staniki i ciałoo... ;- ///

?
Obserwuj wątek
    • lady_paja Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:10
      powiedzcie nauczycielom .
      a to smarkate zboki tongue_out
      • green_mary Idiotyzm. 07.12.09, 19:14
        Powiem tak: Nie skarż sie! To dla ciuciów i lizusów. Zbierz dziewczyny w kupę, niech one wezmą jeszcze swoje kumpele i znajome i do nich pójdźcie. Wymyślcie, jakąś baki wartą groźbę ( aby uwierzyli ) i powinno zadziałać smile
    • any13x Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:11
      Jeśli to wam przeszkadza to powiedziecie nauczycielkom, że oni tak postępują i
      może one im do słychu powiedzą wink)Bo to rzeczywiście wkurzające i zboczone jak
      chłopcy nas podglądaja;/
      • mileey.hannah Żal mi chłopców .. 08.12.09, 16:16
        Noo , jak chcesz to powiedz . Takie dzieciaki potem wygadujaa bzduryy . Jeszcze
        chłopcy .
    • martucha.12 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:11
      U nas w gim. przez okno w szatni widać okno na pietrze w budzie i niektóre specjalnie na
      parapet włażą i się przebierają xP
      • laska.bieberaxd Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 21.03.10, 13:16
        Żal mi tych debili . xdbig_grin
    • szatynka. Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:11
      hmmmm...
      4 klasa ? .
      To oni już tak odwalają ? .

A więc musicie to zgłosić nauczycielowi, albo jak chcecie to możecie ich
      nastraszyć . xd
    • joe23 Chłopcy.........żal 07.12.09, 19:14
      Myślę że najlepszym rozwiązaniem byłoby jak byście powiedziały o wszystkim
      nauczycielowi on powinien to jakoś rozwiązać pomalować jakoś szyby w oknach
      żeby was nie było widać smirk będzie dobrze ja też bym nie chciała żeby mnie
      chłopcy podglądali a oni to wtedy mają taki ubaw i miedzy sobą gadają a jak
      oni gadają to cała szkoła wiecrying
      • buntowniczkaxd Re: Chłopcy.........żal 07.12.09, 19:16
        taa tylko że my mamy takiech pedałów od wf , że jak by się im to powiedziało to
        zaraz by było ;

,, nie opowiadaj bajek , nic nie widac co ci do głowy przyszło . ! ! ! na podłoge i sto
        pompek za karę ... "

down .
        • teqiulla Re: Chłopcy.........żal 07.12.09, 19:18
          za fraki gó...arza i przywalić mu porządnie ;D
          to moja metoda , ale ty mozesz isc do wychowawcy albo do dyrektora.
          • szatynka. Re: Chłopcy.........żal 07.12.09, 19:21
            Tak, zgadzam się że trzeba ich nastraszyć jednak to na serio nie wystarcza . No
            bo najważniejsze jest to żeby was NIE BYŁO WIDAĆ, a nie żeby tamci was nie
            podglądali . Bo jak nie ci frajerzy to inni też się znajdą . A jak nie chcecie
            ich wyfrajerować, to powiedzcie że widzicie jak was podglądają ale nie wiecie
            kto . A nauczycielom musicie powiedzieć, bo inaczej jakimś innym przyjdzie do
            głwy was podglądać . wink
        • domi17 Re: Chłopcy.........żal 07.12.09, 19:19
          ale powiedzcie np wychowawcy/yni weźcie co to za zboki i to 4 klasashock
          • imperativ Re: Chłopcy.........żal 07.12.09, 19:22
            Powiedz tym DZIECIAKOM, że jak to sie powtórzy to pójdziecie z tym do dyrektorki : D

haa xd
    • kammi Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:24
      Przykro mi nie wiem co zrobić, ale wiem jedno - nauczyciele na 80% was
      zignorują. Nie uwierzą, powiedzą, że to raczej niemożliwe itp. Możecie
      spróbować, ale raczej nie zadziała.
      • buntowniczkaxd Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:26
        ale nie tylko 4 klasy podglądają praktycznie to wszyscy ale przyłapaliśmy narazie tylko
        tych z 4 ...

z naszej klasy chłopaki też mają podniete -.- i t p
    • ola.s Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:24
      U mnie byłod podobnie:\
      bo mamy szatnie na wprost okna do naszej klasa xd
      ale u nas na szczęście nie opowiadali jakie mamy ciała i takie tamtongue_out
      w końcu ktoś się poskarzył p. od wf i kazała im nas przepraszaćbig_grin
      Extra ubaw byłsmile
      Ja uważam ,że powinnaś powiedzieć jakiejś nauczycielce!
      • ola.s Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:25
        sorry za błędy ale się spieszyłamtongue_out
        • crayon x d d 07.12.09, 19:31
          Lol . x d d
          To tydzień temu ja miałam takiego dałna jak przed każdym włefem ...
          i zaczynał spodenkami machać w górze i śpiewać .... i debilke udawać . x q
          i ktoś puka do drzwi ja nie usłuszałam i jakaś laska otwiera a tu wchodzą dwaj chłopaki z
          drugiej gimnacjum ....
          ja zaczynam sie drzeć a oni śmiać wszystkie dziewczyny zaczęły ich wyklinać a ja pod
          drzwiami mało co sie nei posikam ze śmiechu ...
          ale ubaw . x d d
          omg ...
          a ja nie wiem jesli chodzi o temat ...
          • crayon Re: x d d 07.12.09, 19:32
            Zaczynałam . *
            sor . ; )
    • sonia321 hahaha 07.12.09, 19:37
      hormony im szaleją to podglądają...
    • tokio_hotel_483 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:38
      To powiedz to wychowawczyni
      • anne05 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 20.03.10, 21:11
        a po co? czwartoklasiści nawet nie wiedzą po co i dlaczego to robią. nie znają nawet
        połowy znaczenia słowa sex.... nie ma się niczym przejmować. u nas chłopy też nas
        podglądają (2. kl gimn.) i jakoś do tej pory nikt nikomu nie kablował i nikt nikogo nie
        zgwałcił. Basta.
        A jeśli ci to przeszkadza to przebieraj się w takim punkcie szatni (mam jeden obczajony;p),
        w którym nikt cię nie dojrzy.wink
    • mandy_jonas Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:40
      Maatko jakie żałosne dzieciaki! Weź z tym do wychowawcy natychmiast idź! Nie
      wiem nad czym się zastanawiasz...
    • smykalka Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:42
      mi się wydaje że powinnyście powiedzieć to wychowawczyni lub wychowawcy smile
      lub osobie która was uczy w-f santa
      • msthic Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 19:49
        Lol zboczychy xp
        współczucie...
        powiedzcie jakiemuś nauczycielowi
        może jak dostaną siarę to się odczepią xd
        • pauliska1212 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 20:19
          Ja jestem ta sama klasa co buntowniczkaxd i wieem cos o tym.tongue_out
          dzis rozpowiadali wszystkim ze miałam na sobie turkusowy stanik . !

booze, help sciana
          • buntowniczkaxd Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 07.12.09, 20:21
            ehh , głupi powiedziec o tym wychowawcy nie chce byc kablem czy coś ...

jeszcze jeden z tych podglądaczy pisze do mnie caly czas na kome wysyla fotki ze mnie
            kocha ble ble ble .! !!!!
            • pati8989 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 14:24
              tak nie chcesz być kablem ale chcesz żeby was oglądali i gadali jakie macie
              staniki i wgl. ?
              powiedz wychowawczyni i ok . < 3
    • majka1886 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 14:30
      wiesz, w 4 klasie to chłopaki wybiegali z szatni w samych majtkachuncertain
    • patrycja3496 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 14:30
      Jaa... ale masz problem uncertain Nas chłopacy podglądali aż w końcu zrozumieli że są
      idiotami i nas nie podglądają. devil
      Oni was podgladają bo lubią jak na ich widok piszczycie, chowacie sie,
      zakrywacie i wgl. sciana
      • pola16 Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 14:40
        shock Parę dziewczyn niech się przebiera (tak dla pozoru) a pozostałe
        niech się do nich zakradną. Tak żeby rzaden nie spieprzył. No i dwa wyjścia:
        1.za szma*y i do dyry
        2.Aż poczują ból i się już nie powinni zaczynać z WAMI!!!smile
    • famous_ash Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 14:48
      Powiedzcie nauczycielowi od w-f, albo wychowawczyni. Nas chłopacy tez
      podgladali, ale nauczyciel zobaczył i ich ochrzanił wink
    • agniecha.haha Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 14:58
      przylapcie ich xd niech kilka osob sie nie przebiera tylko sie schowa tak zeby
      miec widok na to miejsce z ktorego podgladaja xd moze nie chowac sie tylko stac
      obok i udawac ze sobie o czyms gadacie xd a potem podejsc do nich i zjechac ich
      po ambicji xd sorry, ale to co te szczeniaki wyrabiaja to chamstwo ;/ powodzenia! wink
      • buntowniczkaxd Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 08.12.09, 16:08
        no więc;
        dziś poszłyśmy do tych chłopaków i się spytałyśmy czy to prawda i wgl , i powiedzieli że
        nie boo widzieliśmy ich plan i im się nie zgadza { bo robią to z okien pewnej sali } a oni w
        tych lekcjach kiedy my mamy wf mają w innych , no to poszłyśmy do tego co
        rozpowiada jakie mamy staniki ale uciiekł nam i go już nie złapałyśmy powiedział żebyśmy
        go zostawiły itp ....

powiedziałyśmy gostkowi od wf a on powiedział coś takiego " no wiem że tam wszytsko
        widac " powiedział to tak jakby on też maczał w tym palce ; ooo .
        i poszłyśmy do wice dyrki i powiedziala żebyśmy napisały petycję noi to zrobimy i mają
        nam zaluzje kupic x ddd .
    • yourbadream Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 20.03.10, 21:20
      Widać z okien? To wy zasłonek albo żaluzji jakiś nie macie?!
      Powiedzieć nauczycielom, że jesteście podglądane i domagacie się zasłonek albo
      żaluzji!
      • yourbadream Dobra już nieważne xD 20.03.10, 21:23
        Nie zauważyłam, że napisałaś iż zrobiony został jakiś postęp.

Piszcie petycję. Bo tak być nie może.
        Poza tym: i tak by się nie przyznali.
    • yellow.lady Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 20.03.10, 21:22
      przecież to dzieci jeszcze.
    • jane_ Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 20.03.10, 21:24
      dzieciaki z was. nie z tych chłopców, tylko z was. a co za różnica? popatrzą jeszcze trochę, i im się znudzi. poza tym wątpię, że wiele widać atrakcyjności.

jeśli już tak to was krępuje lol, to wychowawca, najlepiej tych czwartoklasistów. tyle.
      • samo_zlo Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 20.03.10, 21:28
        U nas na w/f chłopacy se do szatni wchodzą jak chcą ;d
    • michaelmontana Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 21.03.10, 09:43
      Koniecznie idź do pani Pedagog ! Takie coś jest niedopuszczalnme i w dodatku
      Karalne !
    • olkalalala gewgwef 21.03.10, 09:48
      to co ty myślisz ze chłopcy nigdy nie widzieli staników i majtek?
      ej no nas tez w podstawowce podglądali..
      najwyzej sie zakrywajcie bo skarżenie nic nie pomoże.
    • yzz. Zgłoście nauczycielom. 21.03.10, 10:51
      Powiedzcie nauczycielom WF-u, że ci chłopcy was podglądają. Jeśli oni niczego
      nie zrobią to pójdźcie do dyrektorki, bo to zwykłe chamstwo. Czwartoklasiści są
      tylko głupimi dziećmi, ale mimo wszystko wątpię czy ktoś by chciał żeby
      ktokolwiek go podglądał...
    • kajkox Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 21.03.10, 10:57
      oo masakra ; /.
      żal oczywiście ,że powiedzcie nauczycielom.!
      ja bym jeszcze zbiła te dzieci .xd ^scared
      • madziek67 hyym , a może .. 21.03.10, 12:14
        czas na zemstę : DD

• zakurzona Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 21.03.10, 13:10
      Ja bym im dopiekła..nauczyciele nic nie poradzą ;]
    • lady_cat Re: jak , komu o tym powiedziec . ? | zboczeńcee 21.03.10, 13:14
      ja bym powiedziała nauczycielowi od w-fu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka