Dodaj do ulubionych

Inny=gorszy?

07.12.09, 20:44
chciałam poruszyć ten temat,lecz jezeli już wystąpił to jakże
PARDON.Ale,nieważne.Denerwuje mnie to iż niektórzy ludzie oceniają kogos z góry,czy po
prostu gadają że jest głupi nawet go nie znając.Lub oceniają po tym co lubi.Ja lubie TH i
zawsze znajdze sie osoba która już mnie nie bd lubić z tego powodu...Boże,to jest
żałosneeee.Tacy ludzie są śmieszni,Matko,szkoda słów.Przecież kazdy ma prawo lubić co
chce,a nie od razu jest wyśmiany bo komuś sie jego styl czy coś nie podoba;//Pluje na
takie osoby bo to żenujące.Lub jak ktoś uważa sie za lepszego,i gdy ktoś jest inny od
niego to jest gorszy.Takie zapatrzone osoby w siebie nie widza że każdy jest równy
sobie,oszukują samych siebie...To załosne.A wy sie spotkaliście z kimś nietolerancyjnym?a
moze wy sami nie potraficie zaakceptować innego człeka...?
Obserwuj wątek
    • zmienna Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 20:49
      taak.dokładnie,racja,popieram.sama nie wiem ,dlaczego tak się dzieje...to trudne
      dosyć. ; c nie wiem czemu ludzie oceniają kogos po tym ,że słucha
      np.,TH...,dlatego ,że ten zespół nieco różni się od pozostałych,ma swój
      styl,dlatego osoba która ich słucha jest totalnie passe i zua? nie wiem,nie
      umiem tego wytłumaczyć,ale tak to żałosne.
    • szatynka. Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 20:50
      Ojj tak to jest wkurzające strasznie . ; /
      I niestety w tym wypadku sprawdza się powiedzonko
      " są równi równiejsi " .
      • mruffkaxd Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 20:53
        Jest wiele osób, które myślą w ten sposób. To, że osoba słucha innej muzyki,
        inaczej się ubiera nie znaczy, że jest gorsza.
    • crayon Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 20:52
      A ja już nie jestem głypia bo tak nie oceniam . x dddd
      kiedyś lubiłam tylko teo osoby który lubiły to co lubię ja .
      Teraz , zmądrzałam ` x d
      nie zależy mi na gustach , tylko na osobie ...
      Kiedyś się z tobą kłuciłam , wyzywałam , a okazało się że całkiem z ciebie fajna laska . ; ) .
      Gdy sama daje opisy na gg o J.Bieberze , taka Ola sie mnie czepia co to za muzyka , czy ja
      straciłam głowę , dzięki tej muzyce , ona mnie nie lubi bo woli pierdzenie indianów moimi
      słowy . Mnie nie interesuje kolezanka , gdyby to była osoba naprawde dla mnie ważna , to
      może . Ale jeśli taki człowiek nie szanuje mnie przez moje poglądy to dowidzenia . ; )

tyle . ; ))
      • tokio_hotel_483 Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 21:00
        Crayon nie przypominam se naszych kłótni,ale dzięki za komplement,też jesteś gites;D
        • crayon Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 21:01
          Omg , mam wątek założyć , tokio ja to śysiek mówiłam już . x d
          omg .... ; qq
    • brookelle Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 20:56
      oooj zgadzam się . : *
    • pyska017 Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 20:57
      Nie no ja akceptuję ludzi. Wręcz, jeżeli poznaję taką osobę, to pytam się :co,
      jak, dlaczego?
      Cieszę się że ludzie mają własne style... smile U mnie w klasie są żałosne
      dziewczyny, ja je nazywam pospolitkami, bo jaki trend wyjdzie to one muszą to
      mieć... I ogółem wkurzają mnie takie rzeczy jak moda na arafatki... sad Tak na
      serio, to tylko chyba ja z kl. nie kupiłam jej no i może jeszcze z 3 dziewczyny
      smile Specjalnie, kiedy ludzie wsuwają mi rzeczy modne ja mówię NIE!!! Ja wolę to i
      to smile Ale spoko, podoba się OK... i nic więcej. Takie: bez komentarza smile big_grin
      • kasix_14 Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 21:04
        teżmnie to denerwuje. Jejku niech wpierw na siebie spojrzą uncertain W mojej szkole to
        wszyscy zaczęli słuchać rapu. Takich osób jest większość szkoły. A ja rapu nie
        lubię. Słucham np Linkin Park. I niektórzy czepiają sie mnie i wyśmiewają za
        plecami ale mam ich glęboko w "poszanowaniu" xD
      • mweezy Re: Inny=gorszy? 07.12.09, 21:09
        wielu ludzi denerwuje nietolerancja wobec nich , a kiedy to oni są
        nietolerancyjni , to wg nich wszystko jest w porządku . ja nie jestem
        nietolerancyjna wobec innych a przynajmniej bardzo się staram , wiadomo , nikt
        nie jest idealny, lecz niestety spotykam się z nietolerancją i do niekiedy w
        bardzo dużym stopniu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka