malutka_123 08.12.09, 14:58 Oglądacie serial na TVP 2 "Kocham cię polsko"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truuu Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:04 hmm. to chyba nie jest serial.. no, ja oglądam ale tak ze 2 razy na miesiąc czy co.. Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:28 ja oglądam . uważam , że to fajne . bo wszyscy myślą : aa , nasza Polska takie zad*pie . - a tu się okazuje że wcale nie . widać właśnie w tym programie co osiągneliśmy i w ogóle . lubię to oglądać . chociaż czasem wkurza mnie zachowanie kapitanek . Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:05 Tak, gdy nic ciekawego nie leci, a ja nie mam co robic. Głupi teleturniej. Taaa, bo uwierzę, że oni wszystko wiedzą. A te uzupełnianki typu `wstawic rz czy ż???` są denne. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
loladance Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:12 pewnie. zawsze głosuję na marzenę. Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:18 Pewnie xD Jedyny fajny program ;p. Ja zawsze jestem za Kasią ;]. Ona jest super. Zawsze tak przeżywa i wgl i ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:17 Tak xD nawet fajne to jest tylko Marzena mnie dobija ;p Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:21 Pewnie że oglądam ;D Fajny program;D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka.xd Re: Kocham cię polsko ! ;D 09.12.09, 14:19 taaak . ale i tak zawsze byłam za marzeną. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 15:34 wstyd się przyznać, ale oglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Teleturniej! 08.12.09, 15:37 Nie serial tylko teleturniej Ja w przeszłym tygodniu pierwszy raz to oglądałam i bardzo mi się spodobało Więc teraz co tydzień w piątek przed telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
kladia Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:10 `Jasne. Piątek 21:00 Ja i tata obowiązkowo przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:21 Tak.;xx Kocham to i zawsze jestem za Kasią .;p Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:25 Jak można nie lubić ,,Kocham Cię Polsko" . ?! Po prostu Koocham ten program rozrywkowy . !! ;D Kaasia Góórą . ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:36 yy. to program, nie serial czy oglądam . ? czasem, jak w tv nic lepszego nie ma. ; x. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:36 Widziałam , może z 2 / 3 razy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:43 Oglądam, jak nie mam nic innego do roboty. Ogólnie to jestem za Kasią, ale Marzenę też lubię. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:41 No jasne, że oglądam! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Kocham cię polsko ! ;D 08.12.09, 19:46 Nienawidzę tego durnego teleturnieju! Grr... Wkurza mnie... Drą się wydzierają bez sensu... ; //// Przeszkadzają sobie itd. itp. Podsumowując: nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Widać jak kochasz... 09.12.09, 09:00 ...skoro piszesz Polska mała literą Lubię ten program, bo propaguje dobre wartości. Mogę się czegoś dowiedzieć o swoim kraju i godnych zainteresowania rodakach. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy , 09.12.09, 14:34 nie lubię tego programu . gdybym zaczęła wymieniać dlaczego , zajęłoby mi to baardzo dużo czasu ... min. denerwują mnie te gibające się przy rurach dziewoje odziane w dość skąpe stroje , żałosne zachowanie uczestników i banda kiboli w roli publiczności . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: , 09.12.09, 14:36 mweezy napisał(a): > nie lubię tego programu . > > gdybym zaczęła wymieniać dlaczego , zajęłoby mi to baardzo dużo czasu ... min. > denerwują mnie te gibające się przy rurach dziewoje odziane w dość skąpe stroje * > , żałosne zachowanie uczestników i banda kiboli w roli publiczności . btw. te ciuchy są stylizowane na ludowe ubrania , a wyglądają nie powiem jak ; x Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: , 09.12.09, 14:40 Szczerze? Pomysł fajny, wykonanie kiczowate. ;/ Dlaczego nie mogł by być to program bez tego prowadzącego, bez dziwnych przyśpiewek i bez tych lasek do góry...? tak by było naprawdę fajne.! Widać że Polacy nie mają gustu. No, nieźle się reklamujemy xd. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: , 09.12.09, 14:42 Ja to oglądam. Nawet fajnee. ;P Tylko jak te dziewczynych w "strojach ludowych" wywiają to mi się chce śmiać. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 A kto nie ogląda . ? xd 08.12.09, 19:41 Jasne , że ja oglądam . ! ; d ''... Kocham Cię Polsko , Kocham Cię Polsko , Kocham Cię Polsko ... '' xd hah . Zawsze jestem za Kasią Zielińską . xd hah . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Kocham cię polsko ! ;D 09.12.09, 14:41 Kocham cię polskoo xdd Za Wadowice coś tam coś tamm i za łasicee . Za mecz na wembley za skok Małyszaa . coośś tam cooś tamm za dziury w drogach w rosole oka za wawelskiegoo rzecz jasna smooookaa [!] Za to że z tobą czuje sie swojko ja tak poprostuu kocham cięę !!! na na na , lalalaa ,xdd hehee nie znam tekstuu za bardzoo ale ten program lubięę ) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Kocham cię polsko ! ;D 10.12.09, 12:37 ` Kocham to ale i tak jestem za marzeną zawsze . ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Kocham cię polsko ! ;D 10.12.09, 12:57 oglądam , i bardzo lubię ten program zawsze na drużynę Kasi głosuję . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Kocham cię polsko ! ;D 10.12.09, 13:01 Serial . ? >.< Wiesz co to jest serial 0.o , patrzę że masz z czymś problem . ; - xx Dziewczynko jakby co to jest program i zapamiętaj to -,- Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary NIE!!! 10.12.09, 13:08 Nie. Trochę dziwne. Poza tym ja NIENAWIDZĘ POLSKI ' Zapadnia. Dziura polityczno-demokracyjna Nic tu nie ma. Ludzie wyjeżdżają. Moim domem za, którym tęsknię i wyczekuję co miesiąc jest Ameryka Nowy York i Oakaland - tam się czuję jak w domu. Mam najlepszych przyjaciół i najwięcej możliwości Odpowiedz Link Zgłoś