kiniaa 08.12.09, 16:57 jakie znacie sposoby na sciaganie piszcie, xo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanesska123 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 17:00 poprostu się uczę :] Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 17:03 mam dłuuugie włosy i poprostu wkładam se kartke w warkocz albo biore gummke chlebuwke i se do niej wkładam pozdro mam nadzie je że przedałam* Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 17:23 w_paski: nie pisz "se" tylko sobie, to takie wiejskie i przede wszystkim niepoprawne! Mój sposób: piszę na łydce. W trakcie pisania nie siedzę przysunięta pod samą ławkę, ale w odległości i gdy trzymam nogę na nodze ( w takiej bardziej męskiej wersji tej pozycji: kostka na kolanie) to podciągam spodnie. wygląda jakbym się bawiła spodniami. Inna sprawa, że ową ściągą nie można się wymienić, miałam już sytuację, gdy kolega z ławki próbował ściągać z mojej łydki, ale nie do końca mu wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Hohoho . x ddd 08.12.09, 17:04 A to ja mam duużo . 1.Na łąwce ołówkiem . 2.Na placu napisać . 3.W piórniku. 4.Na piórniku . 5.Jak masz złamaną ręke to na gipsie , jeżeli masz złamaną noge to tez ok . x ddd 6.W rękawie . 7. W długopisie , czy tam na długopisie . x p 8.Książka w plecaku . 9. Na linijce 10. Sprawdzien osoby obok [?] x d 11. Nauka . 12. Te różne rysunki tapblice w klasie jeżeli nie jest zdjęte...zawsze może coś sie przydać .; ) Emmmm i to chyba wszystko . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Hohoho . x ddd 08.12.09, 17:11 jeszcze na bucie, na kostce . zawsze możesz siedzieć z nogą zadarta xD na dłoni , pod ławką, w mundurku, kieszeniach , w rękawie , Odpowiedz Link Zgłoś
glamour ... czytaj ... 08.12.09, 19:22 schowaj do piórnika i udaj że szukasz długopisu lub czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: ... czytaj ... 08.12.09, 20:47 ja na ręce, na gumce, w piorniku małą karteczke, i jak jesteś przeziębiona to możesz wsadzić pomiędzy chusteczki i wyjść na korytaż wydmuchać nos sprawdzone metody Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Hohoho . x ddd 08.12.09, 17:12 1.założyć rajstopy i spódniczke i pod rajstopy karteczkę. 2.do linijki przykleić. 3.zawinąć pod koszulke ,w razie czego wystarczy tylko podwinąc jak idzie nauczyciel 4.do rękawa 5.pod bransoletkami 6.w kieszeń 7. na chusteczce higienicznej Odpowiedz Link Zgłoś
p0ppy_xd Re: Hohoho . x ddd 08.12.09, 17:21 na pasku od wew. strony i wyjmujesz pasek ta część co sie wkłada do szlówek a jak naucziel idzie to zamykasz szybko nie tzreba wkładac juzn do szłówek ;d nie raz tak robiłam.xD Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 ;) 08.12.09, 20:59 przed lekcją zostaw w łazience książkę. jak czegoś nie będziesz wiedzieć to poproś nauczyciela o wyjście do WC, wtedy sobie wszystko sprawdzisz xD Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto ;DDD 08.12.09, 17:21 O tak. Wszystko co dała crayon ;DD I jeszcze, na jakimś grubym długopisie, wydrukowaćsobie malutką czcionka sciage, przykleic, i jeszcze to oblozyc biala kartka, tyle zeby kawalek zostal, zeby bylo sciage widac. I sobie obkrecac ;DD Działa! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: ;DDD 08.12.09, 18:58 - Ściąga w piórniku. - napisac szybko ołówkiem na lawce zanim baba wejdzie. ;-D - na ręce, w rękawach - pod rajstopami . x d - pod ksiązkami na ławce <pani i tak się cały czas gapi się w dziennik a ja sobie wszystko przepisuję > - na gipsie. - kaptur osoby siedzącej przed tobą w który wkładacie karteczke. x D - na kolanach. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: ;DDD 08.12.09, 19:06 najprostszy sposób to pisać karteczki i do piórnika a jeśli masz w rece a WRÓG zaczął wędrować po klasie no to możesz do kieszeni spodni włożyć,albo w kieszeń od bluzy (ale uważaj żeby nie wypadło!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: ;DDD 08.12.09, 19:18 Cóż : 1. na identyfikatorze 2. w butach <moje koleżanki na chemię drukują i tak robią i nikt ich jeszcze nie przyłapał> więcej nie wiem, ale skorzystam się z powyższych xD Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 19:04 Wsń se karteczke ze ściąga pod swoją kartkę i zerkaj tam.Napisz na piórniku(jak np.masz podpisy swoich znajomych)i zeby sie tak ze sobą zlewało itp.i lookaj tam,Jak tak robie i zwsze 4/5;DLub usiądź na tej kartce ale żeby ci jak nogi rozchylisz było widac,to tak bardziej w kroczu.xdd Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 19:17 karteczka w piórniku.. x33 na ręce.. x33 są specjalne długopisy(mama mi kupiła wiedząc o ściądze) .. x33 na dłoni.. x33 karteczka w rękawie..x33 karteczka w kieszeni od spodni.. x33 To tyle jak coś jeszcze sie dowiem to napisze xdd.. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 19:23 My mamy takiego nauczyciela od fizy i zawsze na spr siada przed kompem i z zeszytu ściagasz ;P -na kostce, łydce -pod kartkę -gotowiec xd [jeden z mojej klasy miał spr po bracie xP] No i wszystko co napisały te laski w górze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 19:24 Moja koleżanka siedzi przy oknie i ma na nim bluzę. Na bluzę (tak żeby nauczyciel nie widział) kładzie kartkę z podpowiedziami i HOP . A tak ogólnie to często podczas lekcji wymieniam się z koleżanką kartkami i poprawiamy swoje błędy ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 19:44 jesli macie identyfikatory w szkole (my mamy xdd : //) to rozciąć tę `folijkę` i tam włożyć ściągę ; pp xdd ID. jest zdjęciem do przodu a po drugiej stronie ściąga ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:11 ja piszę na katrce, noga na nogę i chowam między nimi dla mnie to jest skuteczne, jak nauczyciel siedzi xd albo na chama, ściąga pod kartkę albo we włosach. Kiedyś koleżanka wzięła stare spodnie i na nich wszystko napisała xd Albo ściągi wkładane w przeźroczyste długopisy Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:37 np. jak kaze powtorzyc i wyrywasz kartke to na drugiej stronie piszesz sciagi a jak skonczysz albo skolektoruj lub przedziel na pol i ta ze sciagami wywal kartke i jeszcze na klasowce olowkiem ktos ci na klasowce pisze olowkiem ty przepisujesz a on sciera i nic nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
fenomenalna Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:39 Nie lepiej się nauczyć? Wszystko zależy od nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:42 np.w rękawie,w piórniku Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:42 albo po prostu wyjąć kartke rzeby nikt nie widział i wsadzić pod kartkę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:43 wszystko co piszą osoby wyżej ; d ja najczęściej na fonie piszę fona na kolana i spisuję Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:45 nie ściągam, nienawidzę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezka14 Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:49 Weź gumkę do włosów załóż na nadgarstek wiecie jak bransoletkę. Załóż długą bluzę i pod ta gumkę wsadź ściągę. Gdy nauczyciel nie patrzy odwiń rękawa i masz ściągę Odpowiedz Link Zgłoś
wercia. Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 20:50 jaak masz trampki , napisz sobie odpowiedzi naa ich końcówkach . Odpowiedz Link Zgłoś
isabellevolturi Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 08.12.09, 22:28 Fajny temat ! Moje sposoby są takie: 1. piszę drobnymi literami na nodze i siedzę tak: kostki na kolanie. W lecie jest łatwiej, bo można ubrać krótkie spodenki ^^ 2. piszę na piórniku i jak KOSMITA przechodzi to zasłaniam. 3. Przeddzień piszę na paznokciach. pilnuję, żeby się powtarzało i jak KOSMITA się czepia, to mówię, że to z miłości do jego przedmiotu. 4. Karteczki ze ściągą nie zawsze się sprawdzają - ostatnio w akcie desperacji musiałam zjeśc tą kartkę O.o 5. Postawić jakiś napój albo picie na ławce i coś napisać na tym piciu xDD Ja ten sposób najbardziej lubię. 6. w razie draki, gdyby nauczyciel miał wyrwać to na piórniku, albo karteczka przed piórnikiem. I tak uczeń się boi spojrzeć na KOSMITĘ, więc to normalny widok - uczeń z oczami na ławce ^^ Mam nadzieję, że się komuś przydadzą te sposoby... Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joe Re: Sposoby na ściąganie ;d. <33 29.12.09, 01:42 male karteczki np. w rękawie od bluzy, piórniku Odpowiedz Link Zgłoś