Dodaj do ulubionych

macie Twittera ? ;d

• ciapolka Re: macie Twittera ? ;d 18.12.10, 14:52
      na twitterze sie N I E zaprasza. nie ma nawet takiej możliwosci, lol.
      jestem uzaleznionym człowiekiem od twittera. kilka giwazd mnie followuje.
    • kornelia001 Re: macie Twittera ? ;d 18.12.10, 15:08
      Ja mam<3 Uwielbiam Twittera! to jest mój http://twitter.com/#!/Kornelia_xoxo<br />
      Wchodzę na Twiiter codziennie, tak zapraszałam dużo gwiazd i kilka mnie przyjęło np. Justin Bieber, Cody Simpson, Lil Twist, Jessica Jarrel, Willow i jeszcze inni. Pisałam do nich, ale nikt mi nie odpisał.<br />
      Follow me! <3
      • opaopa Re: macie Twittera ? ;d 18.12.10, 15:11
        twitition.com/rwg7n jeśli chcecie koncert Pretty Reckless w Polsce, to można się "podpisać" za pomocą twittera (;
        • grise Re: macie Twittera ? ;d 18.12.10, 15:52
          Mam twittera. Nawet dwa konta. ha big_grin
          A tak ogólnie to jeśli lubicie The Pretty Reckless, to podpiszcie to za pomocą twittera ; )

twitition.com/rwg7n
    • magy10041996 Re: macie Twittera ? ;d 18.12.10, 15:19
      tak mam ,lubie go, ale nie lubie na nim pisać zaprosiłam i przyjeły xD
      twitter.com/#!/Maggy10041996
    • allexz Re: macie Twittera ? ;d 22.02.11, 22:31
      moje to @alohaBieberPL i @allexzandra smile followuje z powrotem jeśli spytacie.
      lubię.
      śledzę.
      śledzi mnie Justin Bieber, Jessica Jarrell, Cody Simpson, Jordan Jansen, Sean Kingston
      pisałam i odpisała mi Jasmine Villegas 2 razy i Jessica 11, Jordan 6 i Kristen Rodeheaver raz big_grin
    • rikkki nie, ale kiedyś założę^^ 22.02.11, 22:59
    • verrley . 22.02.11, 23:06
      było.
      • czekoladka97 My Twitter 15.06.11, 16:37
        Tak mam Twittera i można powiedziec , że jestem uzalezniona smile KLIK
    • mileylovato Re: macie Twittera ? ;d 16.06.11, 17:15
      Mój Twitter @KKazek
      W Followersach z gwiazd mam Miley Cyrus, Trace'a Cyrusa, Billy'ego Raya Cyrusa, Tish Cyrus, Brandi Cyrus, Braisona Cyrusa, Noah Cyrus- ogólnie całą rodzinkę Cyrus, Demi Lovato, Dallas Lovato (starsza rodzona siostra Dems), Madison De La Garza (przyrodnia siostra Demi i Dallas), Joe Jonasa, Nicka Jonasa, Kevina Jonasa, tatę Jonasów, Frankie'go Jonasa, Zendayę Coleman, Bellę Thorne, Cody'ego Simpsona, Selenę Gomez, Emily Osment, Justina Biebera, Jake'a T. Austina, Davida Henrie, Taylora Lautnera, Taylor Swift, Jordin Sparks, 50 Centa, Lila Wayne'a, Izę Miko, Mitchela Musso, a resztę zapomniałam, bo mam 124 gwiazdy w Followersach. Aha, z gwiazd Followuje mnie Bella Thorne (szkoda, bo jej nie lubię, ale zawsze coś big_grin ) i chyba Taylor Lautner, ale nie pamiętam. Na Twitterze gadam też ze znajomymi. Codziennie jestem na Twitterze. Kiedyś pisałam do serce Demi "I love you, I wanna be like you! ♥♥♥" i mi odpisała "Oh, I'm SO excited! Guess, I love you too! Bye! <3" !!! shock big_grin shock scared brawo
      Pisałam też do Biebera "Hey, I'm not your Bieliebers, but I like you." i on także odpisał "Hello, I'm glad
      smile Bye!".
      No i pisałam też do serce Miley "hey! I love you" a ona napisała "I LOVE YOU TOO! But I don't know you. wink I love my all fans!"
      Z tych wszystkich odpowiedzi miałam taką zajawkę, ekscytację i podnietę, że ja nie mogę!!! Cześć, zapraszam na mojego kotkowego bloga! kiss
      • mikessa Re: macie Twittera ? ;d 19.06.11, 17:51
        Mam. Kiedyś na niego cześciej wchodziłam, teraz juz mi się nie chce ^^
    • by_moonlight Re: macie Twittera ? ;d 19.06.11, 20:34
      Mam. Co prawda od niedawna, ale mam. :]

twitter.com/#!/by_moonlight
      • wili Re: macie Twittera ? ;d 01.07.11, 17:09
        może głupio to zabrzmi, ale twitter stał się już częścią mego życia. piszę tam codziennie.
        link: twitter.com/violettakk
        • mohito_ nie mam. 01.07.11, 17:18
    • meggi_13 Re: macie Twittera ? ;d 04.07.11, 21:29
      Tak. Followuja mnie rozne weryfikowane konta: Luc Carl(chlopak Lady Gagi), Britney Spears, Lady Gaga, Semi Precious Weapons, The Dirty Pearls, Yoko Ono i inne.

Link podaje tylko na PW, wiec pisac jesli ktos chce.
    • kakurenbo Re: macie Twittera ? ;d 09.07.11, 22:43
      Mój nick to ShiroiUso.
    • beauty12 Re: macie Twittera ? ;d 28.07.11, 12:07
      hej smile tak, ja mam twittera, uważam, że jest bardzo fajny, poznałam na nim wiele fajnych dziewczyn :] oto mój twitter: twitter.com/#!/Bieebsismylife_ zapraszajcie, przymuję! xd

Tak, zaprosiłam wiele gwiazd, no, ale tylko dwie mnie przyjęły, nie pamiętam drugiej, ale jedna to Monique Coleman z HSM ;D
    • ola34200 Re: macie Twittera ? ;d 28.07.11, 14:29
      ale twitter jest po angielsku ja nie mam
    • rememberina Re: macie Twittera ? ;d 28.07.11, 14:42
      jasne, że mam i tam się nikogo nie 'zaprasza' tylko followuje.
    • klaudiau11 mam, @arielle_56 :D. 28.07.11, 14:42
      macie twittera - tak, twitter.com/#!/arielle_56
      często na niego wchodzcie - codziennie
      lubicie na nim pisać - taak big_grin

big_grin
    • charlotte__ Re: macie Twittera ? ;d 31.07.11, 09:04
      Moj nick to sileny_ follow me wink
    • staystrong Re: macie Twittera ? ;d 31.07.11, 12:14
      mam, wchodzę co dwa dni. czasem codziennie, poznałam fajne osoby i tak - lubię, jednak nie rozumiem o co ci chodzi z tym 'zapraszaniem'. Chcesz śledzić to śledzisz. Rzadko kiedy gwiazdy odpisują Polskim fanom.
    • taylor_ Re: macie Twittera ? ;d 31.07.11, 13:50
      Mam, aczkolwiek nic tam nie piszę, nie mam żadnych znajomych. Followuję tylko gwiazdy.
    • sweetshawty Re: macie Twittera ? ;d 02.08.11, 18:40
      Mam Twittera smile
      Wchodzę na niego prawie codziennie tongue_out
      Lubię na nim pisać.
      Followuje parę gwiazd.
      Mnie followuje Justin Bieber i Ariana Grande big_grin
      Pisałam, ale nie odpisali.
    • pola16 Nie. 02.08.11, 18:50
    • doggy Re: macie Twittera ? ;d 02.08.11, 19:16
      lool, ludzie jest różnica miedzy "following" a "followers". I nie ma czegoś takiego, że wysyła się zaproszenia. tam po prostu śledzi się tweety danych osób. więc nie wciskajcie kitu, że zaprosiłyście jakąś gwiazdę a ona to przyjęła ;d
    • kama182 Re: macie Twittera ? ;d 03.09.11, 22:23
      mam tongue_out ale nie wiele moich znajomych o tym wie tongue_out mnie zaakceptował Justin bieber zawaliłam mu chyba całą tablice pisałam przez 2 tygodnie i jest teraz przynajmniej wiem kiedy jest dostępny tongue_out
    • avye nie . 21.09.11, 15:59
      • noruwei nick : 001906 09.10.11, 12:13
        • mee1 na twitterze się śledzi... 09.10.11, 12:53
          wpisujesz nick... i wciskasz zielony przycisk z napisem follow.. większość sławnych osób jako nick ma po prostu imię i nazwisko pisanę razem.. np. @LadyGaGa czy @JoeJonas czy to naprawdę jest ta osoba pomaga nam zweryfikować niebieski znaczek z napisem veryfied. I tak twittera mam od ponad 2 lat śledzę 287 osób w tym sporo celebrytów... mnie śledzi 336 osób i nawet jedna sławna - @greysonchance a na twitterze spędzam kilkanaście godzin dziennie...
          • charlotte__ Re: na twitterze się śledzi... 09.10.11, 13:02
            Haa.. mam sileny_. Mam kilka gwiazd.. The Veronicas (aaa... one mają koło 300 osób, które followują i ja jestem jedną z nich), 78violet.. i na tym kończy się moja jakże długa lista ;p
            • klaudia_25 . 09.10.11, 13:20
              No mam ^^
              twitter.com/#!/Klaudiush
              Śledzta róbta co chceta ;D
            • klaudia_25 . 09.10.11, 13:20
              No mam ^^
              twitter.com/#!/Klaudiush
              Śledzta róbta co chceta ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka