pusta_lala 11.12.09, 14:18 Zastanawiam sie co kupić bratu na urodziny , nie mam żadnych pomysłów ; / będzie miał 15 lat i nie wiem co kupić . pomożeciee ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_best Re: co kupić ? ;d 11.12.09, 14:29 proponuje cos zboczonego.. wszyscy moi koledzy cieszyli się z prezentów o podtekście seksualnym... np. karty do gry z kamasutrą , kupiłam cos takiego na mikołajki koledze i był zadowolony : a moja kolezanka kupiła trcze z rzutkami "na rozbieranego ' w flo jest dużo ciekawych rzeczy poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: co kupić ? ;d 11.12.09, 14:46 a po jakiego h...*a mu kupowac x d ?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: co kupić ? ;d 11.12.09, 14:47 moze ciezarki ;P ? pocwiczy i wogole (tanie są - np. za dyche lub niektore ,altkie za 4 zeta ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: co kupić ? ;d 11.12.09, 16:08 kup mu prezent - to najlepsza rzecz jaką możesz kupić xd Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: co kupić ? ;d 11.12.09, 16:11 ciekawy nick... Tak w sumie, mój brat ma niedługo urodziny 17. Może przy okazji ja bym coś podpatrzyła? : )) Nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
iceeteaa Re: co kupić ? ;d 11.12.09, 16:13 Chłopaki z tym wieku lubią sie już 'lansować' Możesz mukupić jakieś ładne perfumy,jakiś żel do włosów. Jezelichcesz to możesz mu kipić jakąś fajną koszulke, ja swojemu kupiłam pumy i sie cieszył Odpowiedz Link Zgłoś