coolds 11.12.09, 14:27 Jaki jest buntownik .. ?! Podajcie mi cechy bo chcę sprawdzić czy jestem buntowniczką . A i wg was teraz jak ma się np. 3 kolczyki w uchu ( jednym) to oznacza w pewnym stopniu buntowniczość ... bo podobno dawniej tak było czy jest tak też teraz ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 14:30 no wiesz chodzie przede wszytskim o zachowanie a nie o to czy masz kolczyki czy nie x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 17:03 Ludzie mówią ,ze się buntuje..to ,że kilka razy wyszłam bez pytania z lekcji do domu to moja sprawa..i pamiętaj to nie swiadczy o buntownictwie..aby byc buntownikiem musisz wyczuc tę cechę w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 17:09 Hahaha, rozbawiłaś mnie tym tekstem. xD Buntownik - jak można się domyślić - jest zbuntowany. I nie chodzi tu o ilość dziurek w uchu, a o charakter. Ma wszystko w dupie, bo i tak zrobi po swojemu. Nie ważne czy innym się to spodoba czy nie. - to jest najkrótsza definicja na jaką mnie stać ;x Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Cechy 11.12.09, 17:21 hmmm, szczerosć, upartosć, no napewnoe trzeba sie przeciwko czemus buntować, nie zmieniać łatwo zdania,stać przy swoim tak na prawdę image to tylko taki stereotyp. teraz image to styl-jak komu się podoba Kiedys czytałam bloga punka i on napisał tak: ''jestem punkiem...ta?nie swiadczy o tym jak wyglądam ,ale to jaki jestem.Ci którzy mówią ,że sa punkiem bo wyglądaja jak punk ,kłamią-bo styl jest dla dzieci ,które nie potrafią pokazać całym sobą kim są.Jak zarzucić komus ,że punk musi znać sex of pistols,nie lubi marchewek i ktos po przyjsciu do domu zaczyna ich słuchać i loofcia ich i mówi ,że nie zje więcej marchewek....to pozer" możesz to wziąsć do serca w sprawie buntownika . trochę pozmieniałam zdania w tym cytacie ,ale sens miał ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 17:23 teraz trzeba mieć 5 dziurek w uchu. a tak to nie wiem, nie interesuję się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd buhahaha x d 11.12.09, 17:25 Ma wszystko w dupie, bo i tak zrobi po swojemu. Nie ważne czy innym się to spodoba czy nie. mvahaha zupełnie jak jaa x d zawsze jestem uparta , olewam ważne pomoce innych bo i tak zrobie po swojemu ale źle x d o kurfa czy jestem buntownikiem . ? ; - ooo lol2. hahahahahahah x - DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: buhahaha x d 11.12.09, 17:35 Ja to dopiero jestem buntowniczką xd Nie tylko , że mam 3 kolczyki w lewym uchu x ddd Po prostu , mama mówi zabierz ubrania z łazienki ' Nie ! i koniec ' , zabierz je ! ' I tak ich nie zaniosę ' ' Pójdziesz ze mną do solarium ' - Nie !! ' Wynieś śmieci nie ' . Na wszystkie polecanie nie reaguję ; - DD Jeszcze przeklinam w domu , jak ktoś mnie wkurzy ; p Wkurzam się jak ktoś mnie wyzwie , mam już ochotę ... ^^ - Jestem prawdziwą buntowniczką ; pp . Chodź nie widać tego po nicku . Przecież jak jest 1 , to 2 nie będę robić ; - )) Odpowiedz Link Zgłoś
sweex Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 17:32 Kiedyś uważało się kolczyk w nosie za znak buntowników, teraz połowa nastolatków go ma, bo taka moda. ; ] Ogólnie buntownicy wyróżniają się stylem, muzyką. Nie ma idealnej definicji. Zawyczaj są to ludzie odizolowani od innych, czasem dojrzalsi. Ci, którzy chcą udawać nie wiadomo jak zbuntowanych, mówią, że mają wszystko w du.pie. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 17:41 Lol i żal .... ; x Emm , zasama nazwa mówi buntowniczka , chodzi w tym o buntowność , trza się buntować czy coś . x d omg , ale to brzmi , a tak apro to po co ci to ?! Odpowiedz Link Zgłoś
coolds Re: Cechy buntownika to ? ;D 11.12.09, 17:56 A po to mi to , że moja ,,zbuntowana" koleżanka uparła się , że jest większą buntowniczką ode mnie ... i chce jej udowodnić , że w 100% mi nie dorównuje . A to z tymi kolczykami to dlatego napisałam bo na wielu str. o kolczykach jak szukałam fajnych było coś takiego np. ,,kolczyki dla zbuntowanych" i też w googlach czytałam że kulka kolczyków w uchu oznaczało kiedyś buntowniczość i jestem ciekawa czy dalej tak jest . xD Odpowiadajcie . Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Co ma wygląd do bycia buntownikiem? 11.12.09, 18:15 Buntownik - nie podoba mu się zdanie innych, broni siebie ponad wszystko, zawsze jest sobą, narzeka ;dd Odpowiedz Link Zgłoś