x.i.love.demi.x 11.12.09, 22:35 no to zastanawia mnie jakie wolicie i jakie macie. ? oraz czy do prostownicy z płytką ceramiczną niszczą się włosy. ? ja prostuje prawie codziennie ,i sama nie wiem . i sorry, jak wątek był , ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x.i.love.demi.x Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:35 wchodzić .;3 Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:39 ja też prostuje codziennie. i tak, niszczą włosy. x D Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:37 ja mam kręcone, ale nie mocno tak delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:37 mam proste, ale chciałabym mieć tak lekko kręcone Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:40 mam proste , ale chciałabym mieć naturalnie kręcone.;pp Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:41 Ja mam proste, a bardzo chciałabym mieć loki . Myślę, że taka prostownica nie niszczy włosów aż tak bardzo jak inne, ale musisz pamiętać, że każda prostownica wysusza i w jakimś tam stopniu je niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:42 proste. i się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:44 Proste...blond...; * znaczy ja mam włosy takie złotawe ale sobie balejażami rozjaśniam..; * Wątek już był..a więc sorry prawo dżungli - kasacja. Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:44 było mnustwo takich wątków !!nawet sama zakładałam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:46 Ja mam fale... Ale wolałabym kręcone Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:46 ja mam straszne loki,. i dużo ich .! xdd a może , jak wysusza (prostownica) włosy , da się jakoś temu zapobiec , albo , jakoś je 'uleczyć' . ? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:45 mam proste ale nie co dzienie prostuje prostowjica niszczy wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
kitka1023 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:50 Ja mam falowane <br /> <br /><br /> I mi pasuje<br /> jak wyprostuje to i tak po kilku minutach sie falują <br /> <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 22:54 mam kręcone ; > prostuję. czasami Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 23:31 ja mam naturalnie tak troche nawet mocno kręcone xDD ale chciała bym mieć proste i ogólnie każda prostownica niszczy włosy tyle ze ta z ceramicznymi płytkami mniej Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 11.12.09, 23:34 a najlepsze jest to , że jak prostuje , tak gdzieś 1 godzinę ., to potem się znów kręcą, haha ^^ , więc teraz 2-3 godz, na to poświęcam .;D Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 11:47 czy do prostownicy z płytką ceramiczną niszczą się włosy. ? - Nie niszczą,ale lepiej nie przesadzać. Ja mam kręcone. xD Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 12:29 ja to zależy , jak nic z nimi nie zrobiee to mam takie ; blog.deezee.pl/wp-content/uploads/2008/10/miley-cyrus-goya-club-21.jpg tylko , że ciemniejsze . Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 12:34 ja mam kręcone Takie złe loczki ewentualnie czasem mam takie puchate i mniej loczkowane ale nie prostuje Odpowiedz Link Zgłoś
majka1886 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 12:35 mam - proste,albo jak mi mama mówi podatne chciałabym - kręcone a co do prostownicy, to nie wiem. mi wypadają ale to chyba dlatego że mam zafarbowane włosy Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 12:46 ja mam włosy szczerze mówiąc upier***we, i to bardzo ani nie są proste, ani kręcone, same się wywijają zawijają jak chcą nie działa na nie żaden lakier ani pianka, strong, max, stal, NIC chciałam sobie zakupić prostownicę albo lokówkę. ale starszyzna moja powiedziała, że nie kupi mi czegoś, co by niszczyło włosy. a jakbym sama, z własnej kasy kupiła, własnozarobionej, to powiedziała ze się zakradnie i mi rozkręci i rozmontuje dałam więc za wygraną jedynie od święta chodzę do fryzjera, żeby sobie loczki jednodniowe zrobić, albo włoski wyprostować i uwielbiam i proste włosy i kręcone Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:09 ja mam kręcone;/ niestety. często prostuję.! ale używam do tego kremu " Wella shockwaves" lub płyny z Marion Kosmetyki do prostowania włosów. to chroni włosy przed wysoką temperaturą prostownicy i włosy się mniej łamią i mniej wypadają Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:33 ja mam falowane.... ale takie mnie wkurzają.... mam prostownice z ceramicznymi płytkami i lokówke ceramiczną, codziennie prostuję ale czasem też kręcę xD Odpowiedz Link Zgłoś
cookie24 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:25 mam proste, ale szczerze wolałabym kręcone ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:26 ja mam kręcone i to dość bardzo. codziennie prostuję tylko grzywkę. raz na tydzień prostuję wszystko. ale to prawie nic nie daje... nawet jak spryskam lakierem. nawet jak będę prostować 30 minut... żaden preparat nie działa na to. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaaxd Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:34 Ja mam tak jak zbieramchmury xd Mam baardzo krecone i jak je pozadnie zaczesze i zarzucę to straasznyy sie bush robi ...xd Tez prostuje tylko grzywke a calosc jak chce wyprostowac to po 1 - musze zebrac na to sily po 2 - prostuje ponad godzine...;] Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy_kefir włosy. proste czy kręcone . ? 12.12.09, 13:44 ja mam ogólnie proste . ale przez ścieniowanie zrobiły mi się na maksa falowane . x 33 takie delikatne fale nawet fajnie wyglądają ;p . tu macie fotkę, jakby ktoś nie wiedział >klik< takie mam włosy dokładnie . na drugie pytanie Ci nie odpowiem bo nie wiem ;p \\ mi się chyba bardziej podobają kręcone włosy : d Odpowiedz Link Zgłoś
heroine00 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:40 ja mam proste. xd ale czasami wolałabym mieć kręcone. Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:41 Ja mam lekko kręcone. I codziennie je prostuje. Od płytek ceramicznych niszczą się włosy. Niestety ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
cosik kręcone 12.12.09, 13:47 Ja mam kręcone włosy proaste mi sie nie poodobaja a nawet jak prostuje to mi sie po pieciu minutach kreca Odpowiedz Link Zgłoś
edward222 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 13:54 A ja mam siano nie włosy strasznie puszyste Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 14:00 bardziej podobają mi się kręcone ale ja mam takie pośrednie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 14:12 Ja mam proste. Ale chciałabym mieć choć trochę falowane I tak i tak prostuję. I używam dove Heat Defense Therapy. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 15:30 Ja mam lekko kręcone, czasem prostuję... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja proste jak druty..... 12.12.09, 15:36 Ja mam długie i proste jak druty włosy i do tego lśnią xddd wszyscy myslą ze prostuje ; / ale tak nie jest... ja bym chciała lekkie fale ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: proste jak druty..... 12.12.09, 19:55 Ja mam "niesforne włosy" jeśli ich nie wyprostuje to nie wyjdę z domu...chyba że mi się wyjątkowo fajnie ułożą w fale xD ale to baaaardzo rzadko Ale nie prostuje ich tak przesadnie że godzinę..albo coś;p Tylko 5-10 minut z przodu i grzywke..a z tyłu zostawiam lekkie fale i jest gites Odpowiedz Link Zgłoś
demijb Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 20:00 mam kręcone ale prostuje Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: włosy - , proste czy kręcone , ? 12.12.09, 20:19 ja ma krecone... takie lekkie loki mialam proste od czasu do czasu prostuje Odpowiedz Link Zgłoś