12.12.09, 14:22
Mam zespół , w którym gra teraz 6 osób . ( 7 osobą była Malwina , z którą śpiewałam -
moja najbliższa przyjaciółka - lecz zginęła nie tak dawno . ; ( Malwinko - słońce moje ;
nigdy Cię nie zapomnimy . [*] ) Ciocia jednej z dziewczyn grającej w zespole , poprosiła
nas byśmy zagrali na urodzinach jej córki ( jako niespodziankę wybrała nas . ; P ) my nie
zabardzo mieliśmy wtedy czas , bo chłopaki mieli grac mecz , a my miałyśmy isc i im
kibicowac , ale z przymusem zrobiliśmy to dla ciotki Anety .. Zagraliśmy 5 kawałków :
3 były nasze , a dwie innych wykonawców . Dziewczyna ( Milena - solenizantka ) jak
usłyszała jak gramy krzyknęła ; '' co to za jakieś badziewie . ?! '' a później gdy weszła i
zobaczyła udawała zadowoloną i mówiła , że niby coś tam w radiu słyszała i wgl .. my już
się domyśliliśmy o co chodzi , ale z przymusem graliśmy dalej ... Później gdy już zeszliśmy i
skończyło się ''nasze granie'' , Milena weszła do nas , do pokoju ( gdzie chowaliśmy sprzęt i
tam ogólnie się przygotowywaliśmy ) i powiedziała tak ( będę zdrabniac , bo to nie były
miłe słowa ) ; ''ku''rcze'' , co wy sobie wyobrażacie . !? Jesteście idiotami i chętnie bym was
wy''waliła'' z urodzin , ale z wami to kompletna klapa , a nie urodziny . Powiem w prost ;
jesteście beznadziejni , wasza muza jest beznadziejna , wasz sprzęt jest beznadziejny , a ty
beznadziejnie su... śpiewasz .. '' ( z tą su... zwracała się do mnie ) Chłopaki jak się wkurzyli
to zaczęli jej dogadywac i wgl .. a później powiedzieli , że mogli nie marnowac czasu na nią ,
bo mieli mecz .. a ona na to ; '' o Boże , o Boże .. ale się tym przejmuje .. Sami tu *****
przyszliście , a teraz jeszcze do mnie podskakujecie . ?! mogę się założyc , że bramki byście
nie strzelili '' .

Cały nasz zespół był tam zbulwersowany , że Aneta później ''podziękowała ciotce , za
udane popołudnie '' . A ta jej ''kochana'' cioteczka jeszcze nas ochrzaniła , za to , że źle
śpiewamy . !

później cały wieczór z dziewczynami przepłakałyśmy ..

co o tym myślicie . ?

Obserwuj wątek
    • xxsweetkimxx Re: Krytyka . 12.12.09, 14:34
      Żal... ; p ta milena jest jakaś poje****. xDgdybyście byli na meczu to by tak nie było ;p:-
      *kisskisskisskisskisstongue_outserce
      • lady_paja OMG! współczuje ; x 12.12.09, 14:42
        po..bane dziecię -,-
        i wgl. ta twoja koleżanka ma poje..ną ciotkę
        a ta Srilenka to jakaś su.cza xdd
        weźź na drugi raz jak macie plany to nie godźcie się na
        takie coś sciana
        jak nie podobały jej się Wasze piosenki i wgl. to mogła
        te komentarze zostawić dla siebie.
        Zero szacunku.....sciana
        a no bachor nie wychowany... -,-
        jak powiedziała na ciebie su.a to ja bym
        jej dopiekła jakimś tekstem big_grin
        ja bym się nie dała nawet jakby to byla
        mojej przyjaciółki rodzina.
        będzie cie jakaś su.a obrażać.
        Pozdrokiss
        • im_rebel Re: OMG! współczuje ; x 12.12.09, 14:46
          Mam nadzieję, że przynajmniej chłpcy wygrali -_-

Z e r o s z a c u n k u.
        • sims Re: OMG! współczuje ; x 12.12.09, 15:02
          Olejcie ją .! Nie ma się co prostaczką przejmowaćsmile
          Jestem pwena że gracie świetnie kiss
    • rosalie Re: Krytyka . 12.12.09, 14:48
      myślę, że dopisałaś trochę od siebie. ;q
      no ale, nie wszyscy muszą wszystkich lubić,
      co nei znaczy, że mają być dla nich nie mili.
      nie zgadzajcie się więcej an takie coś.
    • selenaa13 Re: Krytyka . 12.12.09, 14:50
      masakra.
      Ja bym tam nie wytrzymała z nią dłużej.
    • karoola.006 Jak mogli wygrac . ?! 12.12.09, 14:56
      Jak mogli wygrac , skoro my traciliśmy czas dla ''kochanej Milenki'' . ; /
      • diamond_girl12 Re: Jak mogli wygrac . ?! 12.12.09, 15:00
        Teraz będziecie na przyszłość wiedzieli żeby się nie przejmować innymi jeśli ma się sprawę do załatwienia.
        Opuściliście mecz a ona zero szacunku. uncertain
      • olla2205 Re: Jak mogli wygrac . ?! 12.12.09, 15:03
        Hymm powiem jedno zero szacunku! Ale uważam, że ta dziewczya była zazdrosna o to że
        masz fajny zespół i ładnie śpiewacie. Nie przejmujcie się tym bachorem. Życzę Wam
        powadzenia z dalszym graniem. ;]
    • petka Re: Krytyka . 12.12.09, 14:58
      Jak tak was objechała Milenka, to czemu sama czegoś nie zaśpiewała z dobrym
      sprzętem?;/ nie przejmujcie się jakąś lafiryndą, tylko róbcie to co kochacie!wink
      • karoola.006 koszt sprzętu . ! 12.12.09, 15:01
        Nas sprzęt łącznie kosztował 11 000 zł . !
        bo sama perkusja kosztowała 9500 , a nasi rodzice specjalnie się na to złożyli .
        w zamian mamy miec srednia 5.0 minimalnie .
        ja narazie mam 4.5
        ale jeszcze do półrocza jest troszkę czasu . ; P
        • lorente Re: koszt sprzętu . ! 12.12.09, 15:08
          Trzeba cierpieć.. ; ) ZAPEWNE JESTEŚCIE ŚWIETNI.. Nie wątpie.. Ale to zapewne nie
          ostatnia nie wdzięczna osoba w waszej karjerze.. ; ) Poprostu zapomnijcie..
    • jogurt_ Re: Krytyka . 12.12.09, 15:12
      Krytyka sama w sobie to bardzo dobra rzecz wiem o tym sama bo jak ktoś SKRYTYKUJE
      cokolwiek w moich fotografiach to przynajmniej wiem jakie błędy popełniam , a to co
      zrobiła ta dziewczyna to nie żadna krytyka.. Bo krytyka jest taką formą w której zasady
      języka Polskiego obowiązują tak samo jak w czymkolwiek innym. a Mto co ona
      wypowiedziała to zwykłe wyżywanie się ...
      • mweezy Re: Krytyka . 12.12.09, 15:24
        krytyka sama w sobie jest dobra , jeśli jest obiektywna i wyrażona kulturalnie .
    • kardolina Re: Krytyka . 12.12.09, 15:36
      Zakładając ten Wasz zespół, powinniście się liczyc z tym, że znajdą się osoby, a może
      będzie ich wiele, którzy Was nie polubią. Nawet, że pojawią się tacy antyfani.
      W końcu cena `sławy`, nie?

Btw. zdystansujcie się do siebie. Nauczcie się prawidłową krytykę odpowiednio
      przyjmowac. Bo chyba nie myśleliście, że będą tylko same brawa i pochwały?
      • roseline Re: Krytyka . 12.12.09, 15:42
        Tak, trzeba było się przygotować na krytykę, ale nie...taką. Dziewczyna
        przesadziła. Nie powinna była wypowiadać się w...taki sposób. Nie przejmuj się
        tym, nie warto słuchać kogoś, kto jest bezczelnym idiotą.
        • lilii_95 Re: Krytyka . 12.12.09, 19:12
          olej. rób swoje, bo to jest naprawdę fajne.
        • beniaxd Re: wyrazy współczucia ......... 12.12.09, 19:24
          Współczuję ...
          Ale mogła ta cała 'Milenka' zachować trochę kultury i wam podziękować za fatygę, a nie wyskakiwać do was z gębą ....
          i do tego przegapiliście mecz ... ......

• crayon O___x 12.12.09, 19:30
            Co za ku.rwa niemyta . x ddd
            Napewno śpiewacie świetnie , ciekawe jakby jej to wyszło . ; /
            zdechlina powalona . ; /
            nieprzejmój się nią . Napewno wam zazdrości . ; **

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka