tokiohotellove 14.12.09, 16:44 myślę o pójściu z przyjaciółkami do kina na "opowieść wigilijną" czy warto? nie będzię nudno? thx za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Re: czy warto iść na "opowieść wigilijna"? 14.12.09, 19:09 nie, jeśli pójdziecie na film w 3d. to jest mega : D Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: czy warto iść na "opowieść wigilijna"? 14.12.09, 19:15 Ja byłam i film b. fajny ale końcówka mnie troszkę znudziła... Film pokazuje czemu ten człowiek (ma na imię Evenezer Scrooge czy jakos tak ;p) stał się takim jakim się stał . Np. bo nie był akceptowany w gronie przyjaciół , bo nie otrzymał ciepła rodzicielskiego , bo żył w biedzie ta cała sytuacja wpłynęła na niego tak że nie zauważył cierpienia innych ludzi np. swojego pracownika . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: czy warto iść na "opowieść wigilijna"? 14.12.09, 19:25 ja bardzoo chcę isc na ten film, ale niestety nie grają go w moim mieście;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: czy warto iść na "opowieść wigilijna"? 14.12.09, 19:20 Nie oglądałam .. Ale moja siostra cioteczna była i ponoć mega super film ;** Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia Re: czy warto iść na "opowieść wigilijna"? 14.12.09, 19:24 ssuuppeerr bbyyłłaamm nniieekktóórree kkaawwaałłkkii ssttrraasszznnee Odpowiedz Link Zgłoś
shelly97 Re: czy warto iść na "opowieść wigilijna"? 14.12.09, 21:18 Według mnie opłaca się iść. Bardzo fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 noo.. ^^ 15.12.09, 09:16 ja mam to jajo lekturę teraz. nie przeczytałam jej [ to nic nowego ], ale po wypowiedziach innych jest fajne! :d ja lubię takie bajki fantastyczne, więc ja bym na twoim miejscu poszła. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś