15.12.09, 17:21
Jestem w II gi wiadomo że trzeba się już zastanawiać nad liceum. Ja chce iść do nr 6 w
Krakowie na profil hiszpański. Czy ktoś skończył albo chodzi do tej szkoły?

Czy to ze uczę się trzech języków: angielskiego, niemieckiego i włoskiego pomoże mi się tam
dostać???
Obserwuj wątek
    • nasti. Re: Liceum 15.12.09, 20:37
      6 to dobre liceum językowe. Brat mojej
      kumpeli tam chodzi i część przedmiotów ma
      w języku obcym.
    • petka Re: Liceum 16.12.09, 22:17
      Nie mogę Ci doradzić bo nie mieszkam w Krakowie, ale za pewne jeśli dobrze się
      uczysz z hiszpańskiego i lubisz go to jak najbardziej polecam ci klasę z
      profilem, zawsze t coś niż ogólny profilwink też jestem w 2 gim i jeszcze się nie
      zastanawiam gdzie chcę iść ale trzeba zacząć się rozglądaćsmile
      • karmel_ Re: Liceum 16.12.09, 22:24
        ` Moja kuzynka tam chodzi.
        Szkoła podobnie podobna do hogwartu xd
        i jest dobra ; 3
    • akuuq xxx 17.12.09, 13:36
      Daj sobie siana.. masz jeszcze tyle czas przed soba. Po co zamartwiac sie juz
      liceum? Mysl o gimnajum - jeszcze w nim jestes.
      Z doswiadczenia wiem, ze nawet jezeli masz juz na oku jakas szkole - to twoje
      zdanie ulegnie zmianie jeszcze kilka razy.
      • pinky_love Re: xxx 17.12.09, 13:46
        Zgadzam sie z akuuq. Ja gimnazjum do którego teraz chodzę wybrałam miesiąc przed rekrutacją. A miesiąc wcześniej przed rekrutacją mówilam ze to beznadziejna szkoła i nigdy tam nie pójde ;P Ale szkoła do której chcesz chodzić jest boska. Chciałabym tam chodzić, no ale nie wiem. Zobaczy sie xD
    • tokio_hotel_483 Re: Liceum 17.12.09, 13:51
      Możliwe że to ci zaprocentuje...nie wiem.Ja narazie jestem w 1. gimnazjum i nie myślałam
      jeszcze o tym,no i jestem z Kielc wiec niew eim jak jest w Krakowie...może spytaj
      znajomych,to bd lepiej znać tą szkołe...lub zastanow sie jeszcze w przyszłym rokuwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka