vamtherina Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 18:49 Kiedyś mojej koleżanki tata póścił nam piosenkę Virgin - 'Dżaga' . Piosenka tak mi się spodobała i ogólny ubiór wokalistki (czyt. Dody) , że pozostałam fanką i Dody i Virgin do dnia dzisiejszego P.S - Miałam wtedy z 7-8 lat xD Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 22:27 na yt pokręciłam słowa i wyszła mi piosenka paramore xd Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 29.12.09, 15:52 a ! i jeszcze Justin Bieber - sophie sprawka. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 29.12.09, 18:23 Weszłam na youtube. Oglądałam covery i natrafiłam na filmik justina Biebera. Weszłam na jego profil i spdobał mi sie . ; D Szukałam o nim coraz wiecej informacji , potem zaczeli o nim pisać w bravo . No i tak zostało że jestem jego Fankąą .xd Bieberek ,. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 29.12.09, 18:32 ja nie lubiłam Jonas Brothers. nie lubiłam ich, bo wygryźli Zac'a xD ale kiedyś usłyszałam ich piosenkę Burning up i troszkę mi się spodobali... nie chciałam dopuścić do siebie tej myśli, ale potem Zac zrobił sobie sesję z nagą modelką i na Vivie leciało ''when you look me in the eyes'' i wymiękłam. więc tak to się stało Odpowiedz Link Zgłoś
tayloves Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 29.12.09, 18:38 na mtv justina biebera one time usłyszałam i odrazu weszłam na kompa żeby sprawdzić kto to jest i teraz jestem fankom Odpowiedz Link Zgłoś
annex Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 29.12.09, 18:31 lady gaga? od początku czyli od "just dance" taylor momsen? pokochałam serial plotkara. hugh laurie? pokochałam House'a. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 31.12.09, 22:02 Jonas Brothers - Na necie znalazłam link do Year 300 (ok. roku 2006) I się zakochałam ! . The Doors, AC DC , Rolling Stones , Guns N' Roses , Led Zeppelin , Dire Straits , Don McLean , Deep Purple , Jimi Hendrix , Red Hot Chili Peppers , Animals , Elton John , Extreme , Peter Frampton , Qeen , The Clash , Abba - Tata , Mama , Brat ; ) All Time Low , Green Day , Good Charlotte , Fall Out Boy , My Chemical Romance , James Blunt , Billy Talent , Radiohead , Blink 182 , Panic At The Disco , Simple Plan , 30 Seconds To Mars , Maroon 5 , P!nk , Avril Lavinge - MTV , MTVNHD , MTV2 ; ) The Beatles - koleżanka ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 31.12.09, 22:08 pierwszy raz zobaczyłam JUSTINA <kc.!;*> na yt jak śpiewał piosenke ne-yo zakochałam się obejrzałam profil ii... BUM fanka .! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 31.12.09, 22:17 wiec o JUSTINIE <kc.! ;*> dowiedzialam sie przez przypadek nudzilo mi sie i nagle wlaczylam filmik na ktorym on spiewal piosenke ne-yoi sie zakochalam weszlam na profil ii... BUM fanka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
drinni TH 'DDM'; MJ 'BAD' 01.01.10, 19:07 no ja mam diwe gwiazdki TH i MJ TH - pierwszy klip jaki zobaczylam to bylo schrei. na poczatku nie zbyt mi sie to podobalo ale bylam malym dzieciakiem i nie znalam sie na muzyce, ale po niwecalym tygodniu ich polubilam i zostalam ich fanka. mam wspanaile wspomnienia z dawniejszych czasow, z 2006 roku .. to blyy czasy, ja chce cofnac czas do ncih ( MJ - pierwszy teledysk jaki ogladalam swiadomie ze to MJ to byl 'bad'.. wtedy tez bylam amlym dizckiem. moja mama jest wielka fanka MJ i mi i sis pokazala ten klip bo akurat lecial i mysmy tak specjalnie mojej amie mowilysmy ze nam sie to nie podoba a nawet ze to jest glupie, ale jak klip sie skoncyzl i ona wyszla z pokoju to ja i sis tak do siebie 'ej ale to bylo fajne' xd.. i wtedy clay czas spiewalysmy se ten refren^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:14 Pamiętam jak dwa lata temu zachwyciłam się jakąś piosenką Us5...Boziu! ja do tych czasów ich uwielbienia to nie wracam. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
margeeitta Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:19 The Veronicas .! ja Je Kocham.! Pierwszy raz je usłyszalam... hmmm.. gdzies pewnie na MTV bo pamietam że pierwszą piosenka jaka ich słyszałam była "Untauched" i normalnie mam na ich punkcie bzika Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:20 hm, nie mam stałego idola, ciągle zmieniam ^^. to zależy od muzyki, aktorstwa, stylu itp. ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:22 Zobaczyłam na vivie 'Love stroy' Taylor Swift. I się uzależniłam. Nigdy nie zapomnę tego uczucia poznania czegoś nowego, genialnego, fascynującego. Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:30 Włączyłam sobie serial i strasznie podobał mi się opening. Znalazłam wykonawcę i teraz jestem ich fanką Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:34 Hmmm...pamiętam jak byłam w kinie z tatą na "Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka" tata się mnie zapytał: "Podoba Ci się ten Johnny Depp?" A ja: "Że kto?" xD Serio, nie wiedziałam że Johnny Depp gra Jack'a Sparrow'a. Nawet nie wiedziałam kto to Johnny Depp. No to jak już wiedziałam kto to to powiedziałam: "Eee niee on głupi jest" oczywiście to było kłamstwo. Nie wiem czemu ale zawsze wstydziłam się gadac z rodzicami o moich idolach ^^. Wtedy "zakochałam" się w Johnnym. Albo jak kiedyś jechałam na wieś, to leciała piosenka Snoop Doga (chyba) i śpiewałam ją sobie pod nosem, a mama do mnie: "Lubisz tą piosenke?" A ja oczywiście, kłamstwo: "Pff...nie!" xD A cały czas jej słuchałam, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:44 Usłyszałam na niemieckiej Vivie "Utopię" WT. Sprawdziłam resztę ich piosenek i się w nich zakochałam. Podobnie było z Nightwish'em, Evanescence, 30 Second To Mars i The Veronicas. A Tarję Turunen znam (i kocham), bo przeciez jest byłą wokalistką Nightwish'a. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:40 Ja moich idoli zobaczyłam po raz pierwszy w gazecie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karleet Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 02.01.10, 23:40 ewr-wakacje,w głośnikach u koleżanki.od razu ich pokochałam jb-oglądając capmpp roczka xd pomyślałam ,że posłucham ich piosenek. gdy przyszłam do domu , usiadłam na youtube i oglądałam ich teledyski i nagrania z koncertów,spodobała mi się ich muzyka i głoś joego Odpowiedz Link Zgłoś