beauty12 19.12.09, 21:09 Ja nie lubiłam go za bardzo, ale uważam, że miał niesamowite piosenki. Wszyscy uważali, że to król popu, ale ja myślę, że był dobrym i normalnym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 21:12 lubiłyście? ja DALEJ kocham : > szkoda, ze odszedl : < [*] Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 21:40 no jasne ze lubilismy!!! przynajmniej ja!!! i wsumie ciesze sie ze odszedl bo sie juz przynajmniej nie meczy i nie musi walczyc z bolem jest sobie teraz szczesliwy (mam nadzieje ze w niebie bo zrobilam za niego odpust zupelny ) i nikt go wreszcie o nic nie oskarza ani nie komentuje wygladu;/ ;/ zal nie wiedza ze moze ktos ma gorsze dziecinstwo niz normalni ludzie mogliby zrozumiec ze w jakis tam sposob to na nim ciazylo Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 21:42 bo przeciez nic nie bierze sie bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 20.12.09, 13:05 wszyscy sobie przypomnieli o nim po jego śmierci ja go lubiłam wcześniej . mój tata na nowy rok póścił mi jego piosenki pierwsza to był Thriller i od tamtej pory to koocham . Poprostu zakochałam się w jego muzie , a kilka miesięcy po nowym roku dowiedziałam się że zmarł . i nagle cały świat se o nim przypomniał .. to żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 21:50 Dla mnie miał normalne piosenki, tak jak każdy zwykły piosenkarz! Wkurza mnie że cały czas o nim mówią ;// Odpowiedz Link Zgłoś
agull Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 21:57 Był dla mnie kimś ważnym, ponieważ moja nauczycielka hip-hopu uczyła się tańca oglądając jego teledyski. Może stwierdzicie że to nie ma nic wspólnego, ale ja myślę inaczej. Poza tym bardzo lubię jego piosenki i zdecydowanie uważam, że był jest i będzie królem popu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 21:59 Nie...nie lubiłam, nie lubię i nie będę lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 22:01 Nie, zwisał mi i nadal będzie to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 22:04 nawet go lubiłam . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
deemonka Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 22:04 beauty12 napisał(a): > Ja nie lubiłam go za bardzo, ale uważam, że miał niesamowite piosenki. Wszyscy > uważali, że to król popu, ale ja myślę, że był dobrym i normalnym człowiekiem Wszyscy > uważali --Ale nie ja wyglądał jak małpolud więcej operacji ipozyłbyjeszcze dłuzeji bardzo dobrze,ze go nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 22:05 ani nie lubiłam ani nie nienawidziłam... po prostu był Odpowiedz Link Zgłoś
alice_ Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 19.12.09, 22:05 nie będzie nikogo lepszego niż Michael Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 20.12.09, 11:12 mi on zwisa . umarł plastuś i od razu wielkie halo ; / żałosne to jest . Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Lubiliscie Michaela Jacksona ? 20.12.09, 13:02 Michael nie był najlepszy, ale to tylko moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Lubiliscie Michaela Jacksona ? 20.12.09, 13:01 nie lubiłam, nie lubię i lubić nie będę, nie płakałam po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:26 Nooo właśnie Dalej go lubimy, a niektórzy nawet kochają . Wielki człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:22 ja go kooocham.! to wielki czlowiek. zmienił oblicze muzyki xd On był jest i będzie królem nie tylko popu.... ;* Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:46 kiedyś w pewnym sensie .. tzn. słyszałam jego piosenki ale nie widziałam że były jego .. wiedziałam że król etc. ale jakoś mi sie nie chciało sprawdzać .. ale w lutym chyba dwa lata temu miałam jego piosenke tylko że w wersji wiewiórek . szukałam jej pół roku i nic . a była po prostu zajebista . XD no i po śmierci jak byłam w restauracji to była jego płyta włączona i sie okazało że jego , więc zaczęłam szukać jeszcze innych no i teraz go uwielbiam .. : D żałuje że nie znalazłam jednak tej pierwszej piosenki wcześniej . a po za tym jak umarł to czułam jakby odpadła połowa mnie .. ej nie wiem czemu . XD nie interesowałam sie i wgl. a miałam takie dziwne uczucie że masakra .. no to też mnie skłoniło do szukania i jak był pogrzeb to razem z kuzynkami sie poryczałyśmy . skory za taką historie ale kurde tak mi sie nudzi że szok . XD no po prostu masakra .. : P jutro wigilie , czyli nic nie trzeba sie uczyc etc . na disneju nic nie ma , a po za tym nic mi sie nie chce .. : DD ps . nie czytajcie tego - takie masło maślane .. x - DD WESOŁYCH ŚWIĄT . WESOŁYCH ŚWIAT . Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:47 sory przez przypadek dwa razy sie dodało wesołych świąt * . : P Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:53 beauty12 napisał(a): > Ja nie lubiłam go za bardzo, ale uważam, że miał niesamowite piosenki. Wszyscy > uważali, że to król popu, ale ja myślę, że był dobrym i normalnym człowiekiem Lubiłam, lubie i będę lubic. Miał świetne piosenki i wgl. Strasznie wkurzają mnie ludzie którzy zauważyli Go dopiero po śmierci ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 22.12.09, 08:57 oliiviia napisał(a): > Lubiłam, lubie i będę lubic. Miał świetne piosenki i wgl. Strasznie wkurzają mn > ie ludzie którzy > zauważyli Go dopiero po śmierci ;/ Ej no "do muzyki się dorasta". Poznałam go po śmierci, ale zawsze uwielbiałam Billy Jean, Thriller, ale miałam z 8 lat... A moja rodzina go nie ubóstwiała. Teraz mam 12 lat i ta muzyka sprawia że chce się tańczyć, albo pomyśleć o życiu... Wiele zawdzięczam Michaelowi... To dzięki niemu życie ma sens Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:57 Ja Go Ubustwiam . xdd A Jego Piosenki Są Swietne . ;****** Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:57 Mi był i jest obojętny Odpowiedz Link Zgłoś
chesee Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 21:58 wtedy jakoś mnie nie interesował. Nie znałam żadnej jego twórczości. Dopiero potem zaciekawił mnie on, posłuchałam paru piosenek. Moim zdaniem był to fajny człowiek, bynajmniej uzdolniony. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0509 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 22:03 ja go nie lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 yyyy 21.12.09, 22:07 szczerze - nigdy go nie lubialam za te operacje xD ciągle to inne.... ale teraz mi jest/ był obojętny . jedna pisoenka mi sie podoba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 22:07 lubie , ale bardziej za twórczość . * ____ * Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 21.12.09, 22:40 Mam takie pytanie do niektórych: Znacie takie powiedzenie, że o zmarłych, albo mówi się dobrze, albo w ogóle . ! Proszę stosujcie się. Dla niektórych Michael był wzorem, idolem, autorytetem (w sumie to to samo, ale mi słów brakło ... .! ;]) Dla mnie był bardzo dobrym muzykiem .! I w sumie tylko tyle mogę powiedzieć.... ; ] Nie powiem przecież, że był dobrym człowiekiem, bo go nie znałam .... ;] Mam chociaż troszeczkę racji.? Hęę.? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 22.12.09, 08:44 Był, będzie i jest wspaniałym człowiekiem! Kochany, niewinny Michael Może, nie zdajecie sobie z tego sprawy ale w latach 80 i 90 był ikoną seksu. A jego piosenki zawierają przesłania. Szczerze to tylko on i Beyonce umieją się posługiwać chórkami . On jest Królem POP-u, ale także człowiekiem jak my, bo kiedy się skaleczy- krwawi Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 22.12.09, 13:26 Cóż. Patrząc na wasze posty zadaję sobie jedno jedyne pytanie - ilu z was było fanem MJ przed jego śmiercią? bo nagle się taki 'bum' się na niego zrobił, teraz większość ludzi kocha Jacksona bo to trendi i dżezi i ludzie będą mnie cenić itepe. Wierzę głęboko w to, że na kocie jest dużo prawdziwych fanów jego twórczości - tych co nie pokochali MJ za to że umarł i jest o nim głośno, tylko za jego muzykę. Nie odwrócili się na przestrzeni lat od niego za skandale, często nagłaśniane przez prasę. Co do tematu - nie słuchałam go, nie słucham. ogólnie mnie jego twórczość za bardzo nie interesowała. szkoda tylko, że nie doczekał swojej trasy koncertowej. może, może... odbiłby się od przysłowiowego dna? Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 22.12.09, 15:25 lili_95- Wiem, że są tacy ludzie, ale to nie ja Sorry, ale ja nie cierpię być pospolita i trendy. A Michaela nie przestanę kochać... Nie przestanę kochać przez ludzi takich jak ty, kto wie może ty też docenisz kogoś po śmierci... Nie należy obrażać tych ludzi, bo my też mamy uczucia, które w tej chwili ranisz... A to nie jest miłe All I wanna say is that They don't really care about us Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 22.12.09, 17:33 To jest tak. Nie wiem dokładnie bo te zarzuty o pedofilii jakoś mnie tak troche odstraszały w dalekiej przeszłości. Ale później gdy sie w to zgłębiłam to zrozumiałam że te zarzuty były praktycznie bezpodstawne. Michael miał ma i będzie miał grono cudownych fanów którzy byli w jego sercu. Mam nadzieję że mogę się do Nich zaliczyć. Bo bycie fanem tak wspaniałego człowieka o pięknym głosie jak nie wiem co jest świetnym uczuciem... Się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Lubiliscie Michaela Jacksona ? 22.12.09, 17:40 On był świetny! Świetnie tańczył i śpiewał. Oraz był dobrym człowiekiem, za co go podziwiam. i uważam, że ten zarzut o molestowanie był głupi, bo Mike na pewno niczego takiego nie zrobił -.- a tym bardziej dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś