mweezy 19.12.09, 23:37 czy często macie napady głupawki ? śmiejecie się z byle czego , wymyślacie jakieś głupoty , wydurniacie się ? jaa tak mam często , baardzo i na gg i w realu , lol xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
satini Re: głupawka 19.12.09, 23:43 Omj, powiem tak...xD Głupawka to moje drugie imię Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: głupawka 19.12.09, 23:54 jejku , właśnie mam głupawke prawda , alu , sati ? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: głupawka 19.12.09, 23:58 właśnie widzę , ze masz głupawkę wg mnie , to dziwne , bo zawsze kojarzyłaś mi się z taką poważna dziewczyną , mądrą , i jeszcze ten avek . Łał - zawstydziłaś mnie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: głupawka 20.12.09, 00:12 no cóż , nie jestem jakąś przemądrą osobą , która jest taka fajna i wszystko wie . nie udaję poważnej aczkolwiek do takich śmieszek 24/h też nie należę po prostu czasem wstępuje coś we mnie i zaczyna mi nieźle odbijać choć ja to kontroluję przeważnie więc nie robię nic głupiego trzeba wiedzieć kiedy można się śmiać a kiedy zachować powagę poczucie humoru nie wyklucza mądrości . a trochę zabawy każdemu się należy a co do avka - kocham mroczne klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
matitka GŁUPAWaA .! ;p 20.12.09, 12:57 Omg.. dostaję głupawki zawsze jak wracam ze szkoły po 6 lub 7 lekcjach ;] Razem z kumpelą oczywiście ;p Świrujemy lejemy sie piciem albo ostatnio jak ja złapałam za kaptur to się urawał i ona ściągneła kurtkę ( to było w piątek . -11) i stałyśmy i sie z tym męczyłysmy.. nie no normalnie my jesteśmy takie stuknięte ;] Odpowiedz Link Zgłoś
idena Re: głupawka 20.12.09, 00:13 Ja jestem człowiekiem o dwóch twarzach. W szkole jestem spokojna itd. ale na angielskim wszyscy mają ze mnie taaaaki polew że aż się coś robi. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: głupawka 20.12.09, 10:07 yess . głównie właśnie moje głupawki są powodem nieprzerwanego śmiechu w mojej klasie . jak coś mi odbija , to już pożądnie . no ale co to by było za nudne życie bez wygłupów Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: głupawka 20.12.09, 10:16 ojj tak. zwłaszcza w czwartek piątek i sobotę xd jakoś tak mam że akurat w te dni. xd Odpowiedz Link Zgłoś
serafina_ Re: głupawka 20.12.09, 10:28 częstoo mamm ; D ale częściej mam na realuu. niż na gg ;P Odpowiedz Link Zgłoś
vanessax3 Re: głupawka 20.12.09, 10:29 ja mam codziennie XDDDDDDDDDDDDDDDD , jestem taki śmiechowy człowiek xdddddd , Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: głupawka 20.12.09, 10:24 taak ! ale najczęściej na gadu bo tak w realu to rzadko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: głupawka 20.12.09, 10:31 ja mam baaardzo często szczególnie wieczorem mnie coś napada a jak wezmą apap to już w ogóle mi odbija Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: głupawka 20.12.09, 10:40 przynajmniej dwa razy dziennie - . - Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: głupawka 20.12.09, 10:54 kiedyś miałam non stop , na lekcji , przerwie , domu , na zakupach ... mogłam się śmiać bez przerwy , ze wszystkiego i z każdym ... a teraz trochę spoważniałam , coraz rzadziej zdarzają się takie 'ataki ', bardzo za ty tęsknię ; ( ale jak już się 'trafią ' to przez kilka godzin , albo cały dzień , oczywiście można to wywołać , przy użyciu gan dzi , alkoholu , ale to tak okazjonalnie , raz na kilki miesięcy , Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: głupawka 20.12.09, 12:10 ostatnio mi ustała XD ale miewam takie napady, wcześniej, miałam co sobotę, najgorzej jak dostałam w szkole, na lekcji ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 oh yeah. 20.12.09, 12:14 jasne, że tak. i w domu i w szkole. x dd w szkolee to aż przesadnie x 3 Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: głupawka 20.12.09, 12:47 haha , ja mam to przez całe życie ale najbardziej się śmieje kiedy jade do babci i cała rodzina się na mnie gapi a ja se siadam na foteli i wymuszam śmiech a potem od tego wymuszania chce mi się śmiać i tak się śmieje że rycze a jak się porycze to nie moge przestać <lol2> moja mama się czasami zastanawia czy mnie w szpitalu nie podmienili x D Odpowiedz Link Zgłoś
aniolekxd Re: głupawka 20.12.09, 13:04 hahahahah, ja mam glupawke caly czas xd nie moge przestac sie smiac i ogolnie jestem strasznie wesola xd smiac sie jest zdrowo xd smiej sie smiej a.. ee.. nie nie umiem rymowac xd buahahah xd Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: głupawka 28.12.09, 17:02 a czo to głupawka? xdd Taaa... mam codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: głupawka 28.12.09, 17:09 częstoo. ;D. ale ostatnio chodze jakaś smutaas. x D . Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: głupawka 28.12.09, 17:10 nie no na gg to ja nie mam, ale w realu to jak najbardziej! ) --------------------------------- lubisz Avril Lavigne?! ;] wejdź na :: x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl codziennie nowe informacje na temat piosenkarki! ZAPRASZAM! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
oliviajonas Re: głupawka 28.12.09, 17:12 mam 12h codziennie. wtedy zaczynam śpiewać i łaskoczę tatę. chyba, że jestem w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: głupawka 28.12.09, 17:12 mam czasem ;D ale bez przesady - czasem mozna sie zblaznic ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: głupawka 28.12.09, 17:14 Nie, nie mam czesto. Ale czasem sie to zdarza. Czasem ? Hm, powinnas napisać rzadko. Tak raz na 3 miesiac.e Nie lubie dziewczyn, które zachowują sie jak słodkie idiotki i ze wszystkiego sie smieja -.- Oh, ah, eh, uh. Jakie to one nie sa wspaniałe. Bwleeee.. Oczywiscie nie twierdze, że któres z was takie są. Poprostu ja mam doczynienia z takkimi rodzajami głupawki i jest to bardzo rzenujące. ; d Odpowiedz Link Zgłoś