dakota_ 21.12.09, 18:20 ja już tam byłam i mówię wam jest zajebiście , ale to zależy też od filmu . np . w filmie były takie ciasteczka to ja też je czułam x - dd mega , a u was jest takie kino ? bo w poznaniu jest tylko jedno . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dream Re: Kino 5D. 22.12.09, 00:02 Ja też byłam. Tyle, że w Warszawie. Byłam na "Tsunami" i na "Kot i duchy" Zajebiste kino i efekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Kino 5D. 22.12.09, 00:10 a ja idę. : d haha, z dakotą oczywiście. miałam iść też wcześniej. ale nie poszłam. w każdym razie niedługo idę. moja ciocia była i mówi że jest zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: Kino 5D. 22.12.09, 13:31 U mnie na tym zadupiu które nazywa się Września nie ma nawet kina 3d ;// Jest tylko takie malutkioe normalne =| Odpowiedz Link Zgłoś
kingoolek Re: Kino 5D. 22.12.09, 13:36 własnie też o czymś takim nie słyszałam może wam chodzi o kino 4D xd Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Kino 5D. do dakota_ . 22.12.09, 13:42 a gdziee jeest w Poooznaniu . ? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Kino 5D. do dakota_ . 22.12.09, 14:56 na chetmańskiej , chyba ; - dd nie pamiętam ,ale znajdź w googlach ich stronę to tam pisze : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Kino 5D. do dakota_ . 22.12.09, 16:21 No właśnie, słyszalam o tym kinie moja znajoma była i mówiła, ze Extra! Chyba sie też wybiore, Dakota, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Kino 5D. 22.12.09, 13:44 u mnie nie ma.. chyba... przynajmniej nie słyszałam .. Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Kino 5D. 22.12.09, 13:46 Ja byłam w te wakacje z kolonią blisko Zakopanego i wstąpiliśmy na Krupówki. Panie zrobiły zbiórkę pod kinem 5D i powiedziały że się wszyscy nie pomieścimy więc podzieliliśmy się na grupy. 5 kl. i niżej szli na jakiś filmik o żółwiku, a 6 kl i wyżej (ja byłam na tym) poszliśmy na taki animowany horrorek. To było STRASZNE!!! Jedziemy kolejką po ostrych zakrętach (fotele ruszają się gwałtownie). Wypadamy z toru i wpadamy do wody (z kina wyszliśmy cali mokrzy). I*dziemy po cmentarzu i trafiamy na lęgowisko węży (coś pod fotelem oplata nasze nogi)... Ci którzy byli na żółwiku żmiali się że cały czas słyszeli piski :\ ALE BYŁO FAJNIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: Kino 5D. 22.12.09, 16:07 milunia3000 napisał(a): > Ja byłam w te wakacje z kolonią blisko Zakopanego i wstąpiliśmy na Krupówki. Pa > nie > zrobiły zbiórkę pod kinem 5D i powiedziały że się wszyscy nie pomieścimy więc > podzieliliśmy się na grupy. 5 kl. i niżej szli na jakiś filmik o żółwiku, a 6 k > l i wyżej (ja byłam > na tym) poszliśmy na taki animowany horrorek. To było STRASZNE!!! > > Jedziemy kolejką po ostrych zakrętach (fotele ruszają się gwałtownie). Wypadamy > z toru i > wpadamy do wody (z kina wyszliśmy cali mokrzy). I*dziemy po cmentarzu i trafiam > y na > lęgowisko węży (coś pod fotelem oplata nasze nogi)... > > Ci którzy byli na żółwiku żmiali się że cały czas słyszeli piski :\ > > ALE BYŁO FAJNIE!!!!!!! To było kino 4D, ponieważ byłam w Inwałdzie i byłam na tym właśnie żółwiku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Re: Kino 5D. 22.12.09, 13:52 Mieszkam w takim mieście gdzie nawet normalnego kina nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ggaabbii Re: Kino 5D. 22.12.09, 14:50 ohohoo Byłam już duuużo razy! Normalnie zajebichooo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Kino 5D. 22.12.09, 15:12 To coś takiego istnieje? W Krakowie chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith A w Wawie gdzie? 22.12.09, 15:55 Ja nie byłam niestety. A gdzie mamy takie kino w 100licy?? Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Kino 5D. 22.12.09, 16:11 Ja jade do 5d niedługo z klasą, na film o tsunami Odpowiedz Link Zgłoś
loba Re: Kino 5D. 22.12.09, 22:25 ja byłam na tym w wakacje , ale w USA . film był o tej żółtej gąbce chyba spongebob czy jakoś tak.. było super , np. jak on jadł hamburgera to pachniało a w ogóle to nie słyszałam , że to 5D jest w Polsce , fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Kino 5D. 30.12.09, 11:15 nie byłam , nie widziałam , na tym zadupiu gdzie przyszło mi żyć nie ma takiego kina , jest tylko jedno zwykłe ; x Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Kino 5D. 30.12.09, 11:17 Byłam. na jakimś czymś o bałwanku. I dostałam wodą po mordeczce ; d Ps. też z poznania jesteś?;d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kino 5D. 30.12.09, 11:23 nie byłam i nie mam pojęcia, na czym to polega. wyjaśni mi ktoś? c: Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Kino 5D. 30.12.09, 11:41 violet_ napisał(a): > nie byłam i nie mam pojęcia, na czym to polega. wyjaśni mi ktoś? c: Hmm. To jest ,że jakbyś np w filmie jechali samochodem rusza Ci się fotel, kogoś wodą obleją/pada deszcz dostajesz wodą po twarzy. Wieje wiatr to i an sali wieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Kino 5D. 30.12.09, 11:24 łoł ! żeby u mnie takie kino było . . . pomarzyć można ; p Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: Kino 5D. 30.12.09, 12:06 Taa, w moim mieście to kino nawet cięzko kinem nazwać a filmy przychodzą z niezłym opóżnieniem nawet do kilku mies. ale ostatnio się trochę poprawiło, a w 5D niegdy nie bylam ale chcialabym Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Kino 5D. 30.12.09, 22:40 u nas bylo raz na okolo miesiac moze dlurzej, bylem i bylo super bo to bylo tak jak na powodzi nie wiem jaki film ale naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś