gazeta 22.12.09, 21:14 cześć ciekawi mnie jak spędzicie sylwestra, z kim, gdzie..................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta Re: sylwester xd 22.12.09, 21:38 ja będe w domu z moją przyjaciółką przyjdzie do mnie na noc będziemy oglądać filmy, gadać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: sylwester xd 22.12.09, 21:57 Po pierwsze ja już dawno zrobiłam tego wąta Po 2 każdy zaczą go po 1oo razy powtarzać , ale pomyślałam ja zrobię 101 . ; bravo ; A po 3 kasacja x P Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: sylwester xd 22.12.09, 21:56 Hm... ja jadę do Wielenia z przyjaciółkami, pewnie będziemy oglądać jakieś komedie i bawić się na śniegu Udanego sylwestra i Wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: sylwester xd 22.12.09, 22:02 lui, bawić się na śniegu?! to ja gratuluję, albo masz kurtkę dla eskimosów albo jesteś taka zawsze rozgrzana, że parzysz. xd ja będę w domku, na dwór jedynie na balkon wyjdę :3 z dziewczynami i jednym chłopakiem, oj, Mati, będziemy cię maltretować c: właśnie jakieś filmy mamy sobie przynieść, objemy się chipsów jak prosiaczki i piccolo, hih :3 no, mamusia da szampanika, w tym roku nigdzie nie idzie >.< Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: sylwester xd 22.12.09, 22:02 idę z moją rodzinką(siora, mama, tatz) do znajomych Odpowiedz Link Zgłoś