kara4454 Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:46 reżyserką, chociaż wiem że to tylko w snach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: przyszly zawód 23.12.09, 23:02 Chciałabym być pisarką... Napisałam już książkę, ale czy jest dobra? Pewnie w snach... Tak... Jak myślę o przyszłości, to sądzę, że sobie nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:20 poradzisz sobie! napewno tylko uwierz w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:22 Ja chcę być prawnikiem bądź dziennikarzem. ` Jeszcze niee wem, CO WYBRAĆ . Oo Odpowiedz Link Zgłoś
grafka :PP. No wiadomo.. 24.12.09, 14:31 Raczej na prawo.. ale jeśli układałoby mi się z Jamesem...to bym poszła do palstyka ;D. Mogłabym być wtedy nawet bez pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:36 ja się waham miedzy dziennikarstwem a reżyserią ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:37 ja wiem tak mniej wiecej już.. chce iść na farmację Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:40 chce być...hmm nie napisze tego...bo zapesze, a tak na prawde, bo nie wiem czy zdołam podjąć jakieś kroki do swych marzeń...było by cudownie....ale to trudne...boje sie przeciwności...świat przytłacza... ale trzeba marzyć, bo marzenia to wszystko co mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:42 krytyk filmowy, dziennikarz, coś w ten deseń, nie bez powodu jestem w medialnej klasie <: albo tłumacz sądowy może, coś z niemieckim <3 Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:43 mam dopiero 14 lat - jeszcze nie raz zmienię zdanie. ` na chwilę obecną chcę zostać artystką.^^ a właściwie to moja mama chce. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:55 a więc tak ; wokalistka , prawnik lub dziennikarka . do wyboru do koloru . ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
martusia1998 Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:57 piosenkarką albo aktorką ewentualnie informatyczką Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: przyszly zawód 28.12.09, 21:04 ja juz mam wybranu zawod, tzn technik technologii odziezy, czyli projektant, krawiec, osoba ktora moze pracowac w wytworni tkanin, ale mysle jeszcze o studiach np japonistyce, albo jakis zwiazanych z Finlandia, moze germanistyka, albo Akademia Sztuk Pieknych, albo wogole bez studiow, z sama matura i tytulem technika Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ Re: przyszly zawód 28.12.09, 21:10 ja będę miała bardzo oryginalną pracę, tzn. będę stała w kolejce po zasiłek. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: przyszly zawód 28.12.09, 21:11 ja chcę być profilerem, albo technikiem kryminalistyki, mam nadzieję, że coś z tego wypali. Chciałam skończyć jakąś zagraniczną uczelnie, ale doszłam do wniosku, że uniwerek w Krakowie czy Wrocławiu mi wystarczy : d Odpowiedz Link Zgłoś
happiness. Re: przyszly zawód 28.12.09, 21:28 jak napisał ktoś nade mną, również chciałabym zostać prawnikiem. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kawaii Re: przyszly zawód 29.12.09, 15:56 Oczywiście, będę pisarką ^^. Ewentualnie, jeśli mi się nie powiedzie, dziennikarką :3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_girl Re: przyszly zawód 29.12.09, 18:13 łiii ^^ tylko że moje plany związane z przyszłością zmieniają się 10 razy na godzine <hahaha>. narazie obstaje przy chirurgu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: przyszly zawód 29.12.09, 18:52 Ach, znaczy zależy o jakim mowa. O tym wprost z marzeń, ale niedostępnym dla zwykłej i zacofanej śmertelniczki, czy o tym całkiem realnym? Bo ja na przykład mam taki dylemat. O tym wymarzonym nie powiem, bo zbyt infantylnie to brzmi. A realny: chciałabym być lekarzem.(co do specjalizacji też mam dylemat. mam też 3+ z chemii ale ciii) Znając życie jednak medycyna będzie za trudna, więc skończy się na angielskim czy polonistyce. O studiach za granicą nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: przyszly zawód 29.12.09, 18:54 adwokat ;] piosenkarka, jak się uda Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka Re: przyszly zawód 30.12.09, 00:06 mam jakby trzy opcje na razie kierunków - ogólnie medycyna -> lekarz i tu chyba chirurg (naoglądałam się z dziadkiem wszystkich tych zone reality itp.;p;p;p) - weterynarz (animal planetxD) - dziennikarka-pisarka - i wszyscy mi mówią, że się nadaje na aktorstwo i nie ukrywam, że teatr mnie kreci -reżyserem (ale to tak amatorsko, dorywczo ;p niskobudżetowe, krótkometrażowe filmy ale o "czymś") no i mam problem czy iść na humana czy biol-chem Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: przyszly zawód 30.12.09, 00:14 zastanawiam się nad prawnikiem lub projektowanie wnętrz lub ogrodów ale też nad psychologiem ponieważ jak ktoś ma problem przychodzi do mnie bo mówią ze mam dobry kontakt z ludzimi i wgl chociaż mam też dobre podejście do dzieci może psycholog dziecięcy ?? sama nie wiem za dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: przyszly zawód 30.12.09, 14:08 Lubię podróżować, może przewodnik wycieczek Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: przyszly zawód 30.12.09, 14:15 - archeolog - fotograf - antropolog - aktorka ? hahaha - piosenkarka ? również hahaha ; o Odpowiedz Link Zgłoś
oliviajonas Re: przyszly zawód 30.12.09, 14:13 modelką lub aktorką. świat musi mnie znać. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: przyszly zawód 30.12.09, 14:15 chciała by pracowac w policji dla zwierząt bo one nigdy nie maja głosu Odpowiedz Link Zgłoś