dulcee Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 21:25 Jasne xD Tak jak już napisałaś każdy by tak chciał Hmm ja odkąd w TV puścili zbuntowanych chciałabym być jedna z nich , chodzic do takiej szkoly i wgl Heh ... Ale nie tylko zbuntowanych jak widze na youtube teledyski seleny czy miley to tez chciałabym być taka jak one xD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 noł. 24.12.09, 21:46 Nie, ja nie chciałabym być znana. Dlaczego? Bo zatraciłabym swoją prywatność. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen ;) 24.12.09, 22:00 Ja chciałabym być aktorką, ale nie typu Cyrus czy Gomez ;/ Broń mnie panie boże. Taką aktorką z prawdziwego zdarzenia, która w przeciwieństwie do gwizdek disneya skończyła szkołę, zdała maturę i studia. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 21:56 Czemu USA? A chociaż...xd Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 22:00 no no ... też tak mam ale o sławie marze od 12 lat ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 22:00 nie wiem, tak szczerze to nigdy raczej o tym nie myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_95 Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 22:32 ja moze bym chciala ale raczej gwiazda w rodzaju hayley williams tylko jeszcze grac na gitarze hehe. pobozne zyczenie wesolych! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 22:10 mieetax33 napisał(a): > zostać młodą gwiazdą z USA . > > hmm. jak byłaam mała to o tym marzyłam . ale od paru lat to olałam . > > a teraz to powraca . gdy oglądałam Miley czy Selene i innych, albo jakieś > filmy w których grają to poprostu łapie doła bo im zazdroszcze . > > też byscie tak chciały ? . > > bez głupich komentarzy, proszę . Ja od dziecka marzę o karierze aktorki i jeszcze się to u mnie nie zmieniło. ^^ Marzę o tym by wyjechac do Hollywood i zostac tam aktorką. No i poznac Johnnego Deppa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
breeze. Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 22:22 Ja bym nie chciała. Na pewno przewróciłoby mi się w głowie od kasy, a poza tym już mam wszystko, czego tylko chciałam i na razie nie potrzeba mi być sławną osobą, by czuć się szczęśliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Chyba każdy tego pragnie . 24.12.09, 22:33 ` szczerze mówiąc nie chciałabym . to nie dla mnie , ta cała sława i wgl . no ewentualnie chciałabym zagrać tylko w jednym odcinku takiej Hanny Montany , ale tylko w jednym aby nie było wokół mnie wielkiego szumu etc . jak już mówiłam {pisałam} sława nie jest dla mnie , o nie . : pp Odpowiedz Link Zgłoś