mieetax33 25.12.09, 10:58 czy macie szafe pełną urań ? i w większości takich w których nie chodzcie .? bo wam sie juz nie podobają ? . macie taak ? ale prosze o szczerość . czy tylko ja tak mam : ( . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia66 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:11 Ja mam osobną półkę, na ubrania w których już nie chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
bociekopne Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:58 Aktualnie moja szafa ... - Gdy sie ją otworzy połowa ciuchów zwali sie prosto na cb . xd - Mam dużooo ciuchów . xd - Jest pare których nie lubie ale w większości chodze . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 20:04 ubrania w których nie chodze , wkładam do oddzielnej szafki . więc nie mam dużego ' tłoku / / w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:46 mam pełna szafe ciuchów ale chodze w wiekszości Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:51 Nie, regularnie robię sortowanie ubrań i to w czym nie chodzę idzie dla biednych Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:55 też tak mam a chodzę tylko w 1/4 wszystkich ubrań ;| Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:51 O tak... A w tej szafie bajzel Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 11:53 nie. większość ubrań leży gdzieś na łóżku/biurku/meblach, a te, w których nie chodzę, są w szafie. mam na myśli spódnice, sukienki i bluzki-tuniki, które kiedyś były modne. przerażające. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:00 Nie ja mam tak samo xD I moja mama się na mnie wkurza... xd Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:01 mieetax33 napisał(a): > czy macie szafe pełną urań ? i w większości takich w których nie chodzcie .? > bo wam sie juz nie podobają ? . macie taak ? > > ale prosze o szczerość . czy tylko ja tak mam : ( . czy macie szafe pełną urań ? Ja mam nie jedną szafe pełną xD i w większości takich w których nie chodzcie .? bo wam sie juz nie podobają ? Hmm... powiem to tak: mi bardzo trudno kupic jakiś ciuch bo jestem wybredna. A jak i tak coś kupie i rzuce gdzieś w głąb szafy to zapominam o tym i nie nosze tego. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:03 a po jakiego mam trzymać to w czym nie chodzę, hę? xd Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe xD 25.12.09, 12:08 Mam dużoo ciuchów . peełną szafe . i jeszcze jedna nie pelna . ; - * i wlasnie glupio mi bo w niektorych nigdy niefdzie nie bylam , tzn . ani razu nie ubralam . xD Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: xD 25.12.09, 12:15 zgadzam się z Paulinusia14 ja co jakiś czas wywalam wszystko, w czym nie chodzę ale i tak zawsze zostaje tego za dużo xd Odpowiedz Link Zgłoś
kicia123 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:14 mieetax33 napisał(a): > czy macie szafe pełną urań ? i w większości takich w których nie chodzcie .? > bo wam sie juz nie podobają ? . macie taak ? > > ale prosze o szczerość . czy tylko ja tak mam : ( . oczywiście że mam taką szafe Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:24 nie widzę sensu w przetrzymywaniu ubrań , w których nie chodzę : > Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Opróżnianie^^ 05.01.10, 21:56 Ja tam na bieżąco robię sobie porządki w szafie i wywalam niepotrzebne ciuchy;] Albo na strych zanoszę... Muszę to robić, bo za każdym razem jakbym miała coś nowego, miejsca by mi nie starczało;P Bo u mnie biednie coś, z tymi szafami;33 Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:21 dwudrzwiowa już nie starcza sporo ciuchów( spódnic) w których nie chodzę, bo po prostu mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
emily371 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:31 Połowa mojej szafy to rzeczy w których nie chodze. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:34 może nie mam strasznie dużo ubrań, ale niektóre mi się niepodobają i w nich nie chodze x-d ______________ wejdź :33 Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:37 ja mam szafę pełną ubrań, ale co jakiś czas daję biednym ciuchy z mojej szafy te w których nie będę chodzić i w które się już nie mieszczę xdd Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Nieee 25.12.09, 12:50 Nie mam tak . W której rzeczy nie chodzę to albo oddaję bratanicy , albo zanoszę do piwnicy . Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:51 to nie tylko twój problem , ja tesz tak mam ! nie które som jusz małe , all nie chce mi siem robić porzondkóf ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:58 Ja mam szafę pełną różnych ubrań i niezidentyfikowanych rzeczy xd małe ciuchy lub te które mi się podobają wciskam młodszej kuzynce ;p;p tak to się robi xd Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 12:57 wiesz, to chyba problem każdej dziewczyny niby patrzę do szafy i mówię sobie : "O ta bluzka jest spoko, te dżinsy i te też " a jak przyjdzie co do czego to nigdy nie ma co ubrać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 18:14 Mam pare ciuchów, których nigdy na sobie nie miałam i mieć nie będę. Ale je schowała głęboko na dno garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpa08 Re: szafa pełna ubrań . ? 25.12.09, 20:00 pewnie , że tak. praktycznie do szkoły chodzę w wybranych bluzkach , bo uważam że w reszcie wyglądam jak 'bambarylizm wtórny' >powiedzenie przechodzi z pokolenia na pokolenie ;p< a poza tym uwielbiam wyprzedaże , więc zapewne coś pojawi się nowego w mojej szafie . .. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: szafa pełna ubrań . ? 26.12.09, 14:06 ostatnio jak otworzyłam szafę to wszystko z niej wyleciało xp..... musiałam posprzątać i zorientowałam się, że w 3/4 ciuchów nie noszę i raczej już nigdy nie założę....są też takie, których nigdy na sobie nie miałam ( i nie będę miała).... mama stwierdzila, ze mam ich nie wyzucac, bo moze mi sie odmieni xd wiec postanowiłam, ze do jednej wloze nieuzytki a w drugiej bede miała te co nosze i tak jest lepiej, aczkolwiek dalej mam GORE ciuchow =) Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde ..;DD 25.12.09, 20:43 no ja mam sporo ciuchow ale wiekszosc ktorych wgl nie nosze i mi sie nie podobaja..;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: ..;DD 26.12.09, 14:14 Ubrania w szafie. W szafie bajzel. Mam pełno ubrań w których nie chodzę ; / muszę coś z tym zrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
zozola13 Re: szafa pełna ubrań . ? 26.12.09, 14:12 sądzę, że większość nastolatek ma taki problem (; więc się nie przejmuj! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: szafa pełna ubrań . ? 26.12.09, 14:21 mam szafe pełną ubrań, lecz w większosci z nich chodzę. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re:hmmm... 26.12.09, 14:20 ja mam ale wlasnie wiekszosc ubran w ktorych nie chodze. i to mnie wkurza. malo mam rzeczy w ktoryh lubie chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re:hmmm... 26.12.09, 16:42 tez tak mam kiedyś bez skrupułów, robiąc przegląd szafy, potrafiłam połowę zapakować do wora i oddać potrzebującym. a teraz jakoś mam sentyment do ciuszków ;/ zawsze sobie to tłumaczę tak: "moda często się zmienia, kiedyś to znowu będzie modne" albo "przyda się jako strój do sprzątania" albo "może za kilka miesięcy mi się styl zmieni i będę żałować, że to wyrzuciłam" tak więc w mojej szafie jest pełno ciuchów w których nie chodzę w ogóle, lub takie baaardzo wizytowe, które zakładam raz na ruski rok :p Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: szafa pełna ubrań . ? 26.12.09, 16:31 Odpowiedz nie. większość ubrań leży gdzieś na łóżku/biurku/meblach, a te, w których nie chodzę, są w szafie. mam na myśli spódnice, sukienki i bluzki-tuniki, które kiedyś były modne. przerażające. ;3 Mam okładnie tak samo jak ty violet_ xd Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: szafa pełna ubrań . ? 05.01.10, 15:29 Ja co chwile kupuję coś nowego, bo nie mogę się powstrzymać xD jak mi się coś spodoba to do razu kupuję <33333 i zazwyczaj przestaję nosic jak wyrastam ) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: szafa pełna ubrań . ? 05.01.10, 16:26 ja mam pełną szafe ale we wszystkim chodze ; P Odpowiedz Link Zgłoś