th_33 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 31.03.10, 16:08 ja wolę zmierzch xp Odpowiedz Link Zgłoś
nastiii Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 31.03.10, 16:08 o nie;/ lepsze są "Pamiętniki Wampirów", jest o wiele bardziej mroczny i pociągający. i sam film lepiej wygląda dla fanów pamiętników polecam także "Królowa zaklętych", oraz film pod tym samym tytułem. jest świetna i wciągająca, a jacy aktorzy świetni. Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.04.10, 20:38 Ja nie ogladam VD wiec.................. ZMIERZCH(na razie) Odpowiedz Link Zgłoś
hannah24 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.04.10, 22:05 Ja Zmierzch.Jakoś bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.04.10, 22:07 Zdecydowanie Pamiętnik Wampirów . Zmierzch to gówno . Odpowiedz Link Zgłoś
ikusia Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.04.10, 22:13 vd ! ;dd . twilight jest zbyt przesłodzony . ; / . Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Aj du koffać Stefano <3! 02.04.10, 22:13 Powód- nie jest Edwardem. XDd PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: PAMIĘTNIKI :serce: Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.04.10, 22:13 znam tylko ` Zmierzch ` , ale jest świetny . Odpowiedz Link Zgłoś
paarker Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.04.10, 22:21 ani to ani to -,- : dd Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 03.04.10, 14:08 Pamiętniki. czekam na 7 część i się kurczę doczekać nie mogę. -.- pierwszy sezon serialu obejrzałam już dwa razy. kocham Stefanooo. < 3 a co do Zmierzchu to przeczytałam pierwszą cześć, obejrzałam filmy i mi się znudziło. wgl nuuuudy, żadnego dreszczyku emocji przy czytaniu tego nie poczułam. wszystko takie przewidywalne. uuu a w pamiętnikach nigdy bym się nie spodziewała, że Elena umrze. te zabijanie różnych innych bohaterów też mi się podoba. do tego postać głównej bohaterki. Bella jest nijaka, po prostu nudna. Z Eleną jest zupełnie inaczej. . . mogłabym tak wymieniać i wymieniać . . . Odpowiedz Link Zgłoś
agusia014 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 03.04.10, 16:03 Zmierzch, a to dlatego że nie widzałam pamiętników wampirów i jakoś nie ciągnie mnie do tego żeby zobaczyć. Przestały mi się podobać bajki o wampirach i wilkołakach. Niedawno byłam fanką zmierzchu. Teraz mogłabym ten film zbesztać. Ale Eclipse i tak obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 ZmIeRzCh, za tym nie przepadam. oglądałam na yo... 03.04.10, 16:06 youtube.com nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 03.04.10, 16:09 nie czytałam pamiętników wampirów ale siostra czyta i wiem o czym jest ale wole sage zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
martusia933 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 03.04.10, 16:16 Pamiętniki oczywiście! A szczególnie Daaaaaaaaaaamon!! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 03.04.10, 16:16 Wszystko co nie jest Zmierzchem jest lepsze... Nienawidzę Zmierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś
isabellevolturi Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 03.04.10, 17:21 PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW Odpowiedz Link Zgłoś
rashel Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 10.04.10, 20:12 Serial "Pamiętniki wampirów" jest o wiele lepszy od książki. Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka15 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 10.04.10, 20:17 zmierzch - bardziejj romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 10.04.10, 20:19 pamiętniki wampirów. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywaewka Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 11.04.10, 11:14 jesne, że pamiętniki wampirów. <3 fanowie zmierzchu mnie przerażają. Odpowiedz Link Zgłoś
nutty Re: Zdecydowanie VD. Nie ma porównania. 16.05.10, 14:47 Zgadzam się w pełni ;pp Aktorzy fajniejsi (Damon) i w ogóle ... Takie są emocje że szok ;d a widzieliście ostatni odcinek VD??? Ja to byłam pewna że to Elena go całuje <lol99> Ale Elena to kocha tyko Stefano Nie jak w zmierzchu, nie może się zdecydować xd Serial już dawno całkiem odbiegł od książki ale to może i lepiej... To moja pierwsza lektura i jej ekranizacja gdzie serial (ew.Film) jest lepszy od książki .! Boss.! Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 16.05.10, 14:40 Jeżeli chodzi o ekranizację to oglądałam Zmierzch a Pamiętników wampirów nie i jakoś mnie do tego nie ciągnie. A jak chodzi o książki to z całej sagi Zmierzchu przeczytałam tylko 1 część . Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 16.05.10, 14:56 PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW!!! chociaż kocham zmierzch, to serial jest lepszy i ciekawszy. książki nie czytałam, ale akurat wątpię, żeby pobiła sagę zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
sofciaa vampire diaries <3 16.05.10, 15:02 Pamiętniki wampirów. a to dlatego, że jako jedna z pierwszych wiedziałam w ogóle o ich istnieniu. długo przed serialem. <33333333333333333333333333333333333333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Vampire Diaries < 333333333333333 24.07.10, 10:38 kurna Edward przy np. Damonie to jakieś ch...u muju a nie wampir ;d w ogóle Zmierzch ma niektóre watki takie beznadziejne, np. błyszczenie się na słońcu i w ogóle. VD jest o wiele lepsze i tam się ciagle coś dzieje. A nie taka przesłodzona słiit historia o Edku i Srelli . ; d moje zdanie. VAMPIRE DIARIES < 333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 16.05.10, 15:02 Pamiętnik wampirów xD jest zabawniejszy , więcej akcji i w ogóle jakiś taki lepszy ... tylko nie dziwi mnie to ,że uczniowie się nie śmieją z imienia Stefan Odpowiedz Link Zgłoś