shantai 29.12.09, 20:00 Mam małego dołka wiec plisss napiszcie jakieś śmieszne kawały czy tam cokolwiek to może poprawicie mi humorek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brukselka_ Re: kawały;) 30.12.09, 11:08 Przychodzi babcia do sklepu po kotlety a tu kotletów nie ma bo to WARZYWNIAK hahaha nie no sama wymyślałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: kawały;) 30.12.09, 11:16 Było, było, poszukaj sobie, tam będzie dużo : > Ale nie będę cie dołować, nie zgłoszę. Jestem uczynna, wow. I w tamtym wątku ktoś napisał tekst, który strasznie lubię, wiec pozwolę go sobie przytoczyć: Zamknij okno, bo mi zimno lol, mnie to śmieszy : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: kawały;) 30.12.09, 11:19 troche głupi ale da sie życ pani mówi do Jasia -napisz na tablicy zdanie z prawdopodobnie Jasiu po chwili podchodzi do tablicy i mówi pani zdanie -mój tata idzie do kibla z gazetą prawdopodobnie bedzie sr... bo czytać nie umie mnie ten kawał rozwalił Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: kawały;) 30.12.09, 11:18 miqusia , a co w tym śmiesznego ? hahaahhahhaahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahaha xD wiem , jestem nienormalna ; x Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: kawały;) 30.12.09, 11:27 mweezy, to jest odwrócona psychologia, miałam napisać: zamknij zimno, bo mi okno, ale i tak mnie to śmieszy : d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: kawały;) 30.12.09, 11:18 było, było, było. c: dobra. - o, benedykt XVI. - a kubica który? głupota ludzi mnie przeraża. c: Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_ Re: kawały;) 30.12.09, 19:46 light napisał(a): > bash.org.pl/latest/?page=3 > poczytaj sobie z tym Lechem i Kaczyńskim są najlepsi xD Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Jasiu, blondynka 30.12.09, 11:17 Jasiu mówi do taty : - Tato, słyszałem, że twój ojciec jest głupi. Na to tata Jasia mówi: - No chyba twój ojciec jest głupi hahahaha ;] Blondynka jest na statku, płynie na rejs. Dziewczynie strasznie się nudzi, więc podchodzi do pewnego chłopaka i się pyta: - Przepraszam, czy pan 6też płynie tym statkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ re: kawały. 30.12.09, 11:30 Wiem, że to nie ma nic do kawałów, ale shantai, napisałam ten zmierzch na opak i ty miałaś pomysł, jeszcze, żeby coś tam dopisać. Pomożesz? no, a jak już jesteśmy na wątku o kawałach xD Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj?! Jesteś nienormalny. - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam Ci że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k.... 3 rano! Może głupie, ale jak dla mnie git Odpowiedz Link Zgłoś