teen_lady 30.12.09, 21:20 Napewno każdej z Was nieraz trafiła się dziwna bądź krępująca i śmieszna sytuacja. ?! Tu możecie o nich opowiedzieć.;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Wasze wtopy. 31.12.09, 00:20 em// nie chce mnie się myślec za późna pora mój Móżdżek nie funkcjonuje o tej godzinie hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 12:57 było I nie przypominam sb mojej jakiejś wtopy Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Wasze wtopy. 01.01.10, 23:14 to bylo zima. bylam u mojego ex i chcielismy sie seksic, no i juz oboje rozpaleni i wogole, on zaczyna mi sciagac spodnie i wtedy skapnelam sie ze mialam na sobie takie wielki grube barchany, to bylo straszne ... Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Do luciferian 01.01.10, 23:29 Ty masz 17 lat i już sie kochałaś z chłopakiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
akira Do Cukiereczka 02.01.10, 00:27 A niby czemu nie? Przecież 17 lat to dużo. Moja znajoma zaczęła już w wieku 14 lat. Chociaż sama tego nie pochwalam. 17-18 to norma. A co do wtopy... Dużo tego było, aż za dużo. Na przykład to, że zwymiotowałam na własnego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Do luciferian 02.01.10, 11:43 Jakieś dwa lata temu jak byłam w górach z znajomymi i nie było prawie w ogóle śniegu to wpadłam do błota xd wszyscy się ryli, a ja najgłośniej x p Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Do luciferian 03.01.10, 19:14 do cukiereczek. a widzisz cos dziwnego w 17-latce, wlasciwie wtedy jeszcze 16-latce uprawiajacej seks, bo ja nie, wg mnie to zalezy od czlowieka, ja wtedy stwierdzilam ze jestem juz wystarczajaco dojrzala i ze chce zobaczyc jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 11:41 Było -.- Tak trudno używać wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś
makabra Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 12:53 pisałam e-smsy do kolezanki kapnelam sie pozno ze nie do niej do kuzynki Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 13:02 miałam taką naj żenującą, ale nie powiem bo będziecie się ze mnie śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kseeenius Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 13:10 ej, sporo tego bylo non stop cos zaliczam xD jak bylam z 'kolega' w kinie no mu przypadkiem wywalilam cole na leb. powiedzialam o takim jednym ze to czop i wgle a on stal za mna . normalka. xd chcialam wyslac do mojej best esa ze kocham ***** a wyslalam go to tej osoby ktora opisalam w esie. ;P eh , pechowe ze mnei dziewcze xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 13:12 wpadlam do błota na oczach gimnazjalistów x DD Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wasze wtopy. 02.01.10, 13:30 Zadzwoniłam do mojej siostry ,aby dała mi numer do pizzeri ' Gruby Benek ' Okey poddała. Chwyciłam w dłoń telefon stacjonarny wykręciłam numer i powiedziałam ' Dzień dobry , chciałabym zamówić pizze ' Odpowiedziała mi ' my tylko sprzedajemy kebaby ' Aż w końcu zrozumiałam ,że siostra poddała mi numer do Giganta ;q Wyszłam na idiotkę ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
teen_lady luzne spodnie..;d 02.01.10, 21:47 g_o_s_i_a móww;] od tego to jest zeby sie posmiac;p a to tak moze ja teraz powiem..: xd. to było na szkolnym korytarzu jak czekalismy na wf..;d juz przebrani w stroje i wgl. i nagle moja kolezanka dla funu zaczeła chwytac za nogawki i sciagac lekko spodnie.. niestety ja miałam tego pecha ze mam troche luzniejsze spodnie i poleciały mi pod same buty! haha. nie zapomne tego jak byłam w samych majtkach przed klasa.. i kilkoma ludzmi z poza.;dd. naszczescie teraz sama sie z tego smieje.;d. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: luzne spodnie..;d 03.01.10, 13:46 zapomnialam tekstu na apelu xd ... niepamietaam.. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: luzne spodnie..;d 03.01.10, 14:20 kiedys w manufakturze zaczęłam strasznie wrzucać na takiego jednego kolesia. po paru sekundach zorientowałam się, że stoi za mną -.- na szczęście nie usłyszał zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś