Dodaj do ulubionych

Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.?

01.01.10, 23:30
Zastanawiam się, czy znacie kogoś takiego jak Boo Boo Stewart.? (Wiem, że kotek napisał o nim, aż 2 posty, ale ktoś mógł przegapić.! ;]) Interesujecie się nim.? Podoba się wam.? Ogólnie co o nim sądzicie.?

Jeśli ktoś go nie zna to krótki opis:
Jego ojcem jest aktor Nils Allen, ma trzy siostry: Fivel, Maegan i Sage. Był w trasie z Miley Cyrus ''Hannah Montana/Miley Cyrus: The Best Of Both World Concert'. BooBoo wystąpił w Camp Rock Freestyle Jam oraz był za kulisami reklam z Jonas Brothers. Nalezał do zespołu T-Squad. Aktualnie jest w zespole TSC ze swoimi dwoma siostrami Fivel i Meagan oraz w rockowym zespole zwanym Echoes Of Angels. Został przyjęty do roli Setha Cleawatera w Zaćmieniu, czyli trzeciej części sagi Zmierzch.

Aktualne zdjęcie:
https://2.bp.blogspot.com/_nuHiwuiaKXw/Sw3Q-sMIh8I/AAAAAAAAA0Q/Z2jpKI3Tafo/s1600/boo-boo-stewart-shirtless-six-pack+(3).jpg
W wieku 13 lat:
https://twilightguide.com/tg/wp-content/themes/Aspire/graphics/cat/boo-boo-stewart/boo-boo-stewart-4.jpg
Z siostrą Fivel na premierze New Moon:
https://2.bp.blogspot.com/_Uml14XJ25ik/Sw5EH--G11I/AAAAAAAACi8/dHQaO1BdGbc/s1600/boo-boo-stewart-guest-new-moon-premiere-los-angeles-photos.jpg
Obserwuj wątek
    • justinaxdxd Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 01.01.10, 23:33
      Znam i lubie ; p
      • serpentynka_ Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 02.01.10, 00:42
        w długich włosach wygląda super wink ale rozumiem, że do Zaćmienia musiał je obciąć sad
    • esterella Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 02.01.10, 00:49
      Wyglada mega sympatycznie. Dokladnie tak jak sobie wyobrazalam Setha. Ciekawe
      czy zobaczymy go w jakichs innych produkcjach(?)smile
      • karmel_ Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 02.01.10, 01:48
        Boo Boo - fajne imię , takie oridżinal : q
    • trampolinka__ Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 03.01.10, 18:47
      Do esterella Jasne, że zobaczymy go w innych produkcjach .! Boo boo miał dużo pracy w poprzednim roku i już niedługo będzie go można zobaczyć w takich filmach jak
      * "Smitty"
      * "Logan"
      * oraz gościnnie w serialu CSI: Miami (odcinek będzie emitowany przez amerykańską telewizję już 17.01.2010.!)

Nie wiem jak wy, ale ja mam zamiar zobaczyć go w tych produkcjach ... ; ]

Do karmel_ Boo Boo to raczej taka jego ksywka. Rodzice tak zaczęli do niego mówić jak był mały, jemu sie spodobało i tak zostało. Naprawdę nazywa się Nils Allen Junior Stewart. (Nie wiem jak wam, ale mnie bardziej podoba się jednak to Boo Boo) .!
    • emily. Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 03.01.10, 18:58
      W książce Seth był bardzo fajny, lubiłam go.
      Miejmy nadzieję, że Stewart sprawdzi się w jego roli ^^
    • taylor_ Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 03.01.10, 20:14
      ` coś za dużo tych stewartów ; pp
      znam . lubię .

szczerze mówiąc zupełnie inaczej wyobrażałam
      sobie setha . mam nadzieję że boo boo sprawdzi się
      w jego roli bo to jedna z moich ulubionych postaci .
      • msthic Re: Boo Boo Stewart .! Co sądzicie.? 03.01.10, 20:27
        boo boo fajne imię ;p

spoko jest ;]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka