Dodaj do ulubionych

Poznajmy sie . ; >

02.01.10, 14:59
Nie wiem czybył taki watek .
Ale jeśli jest pełno wątków pt."Kogo lubisz najbardziej"
To moję ja założę wątek żebyśmy się poznali . ?
Nie wiem napiszcie coś o sobie . :
Co lubice , czym się interesujecie , czego nie lubicie . ;>
Obserwuj wątek
    • zakochanaa__ Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:01
      Co lubice , czym się interesujecie , czego nie lubicie

Lubię czytać , najchętniej to sage Zmierzch.Interesuję sie Gwiazdami , i
      najmowszymi nowinami o nich .
      Nie lubię wrednych osób .
      • zakochanaa__ Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:08
        ej ?
      • truuu Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:08
        nie wiem jak zacząć.
        No to: nie lubię filmu Zmierzch, gwiazdek Disney'a, lubię Michaela Jacksona, ale
        słucham czasem mocniejszych brzmień, nie umiem siedzieć na kompie bez muzyki,
        lubię sport, mam prawdziwe przyjaciółki, chomika syryjskiego, lubię pisać tu na
        forum..
        Jestem sobą i nie udaje nikogo, zazwyczaj miła, jak się wkurzę to potrafię być
        bardzo wredna.
        Nie kaleczę naszego języka.
        • pinky33 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:18
          Mam 14 lat kocham muzyke,zyje muzyka,tworze muzyke.K0cham spiewac i moj przyszly
          zawod bedzie wlasnie z muzyka zwiazny nie wiem moze piosekarka?
          MAM NADZIEJE!! pozdrosurprisedsurprised
          • stop_it Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:31
            Lubie muzyke (szczegolnie polski rap), nie cierpie szkoly i plastikowych lasek, noii lubie grac
            w teatrze smirk
        • lousy11 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:39
          lubie muzykę, pop i rock, Zmierzch, śnieg, lato, mojego psa xD interesuje się
          sportem najbardziej pływaniem i siatkówką, rysuje i troche śpiewam, nie lubie
          pustych lalek, gwiazdek Disney'a, nienawidzę pewnej głupiej, pustej, obrzydliwej
          dziewczyny . Uwielbiam imprezy i wyjazdy do kina, na kręgle, zakupy itp.
          Denerwują mnie żarty o blondynkach ale lubie żarty o Jasiu xd To chyba wszystko wink
        • marcela260 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:16
          trochę to beznadziejne, bo przecież każdy ma wpisane "O sobie" w swoim
          profilu
      • anka2291 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:09
        Lubię czytać książki z życia ludzi z lat 1939-45..Są na prawdę ciekawe...Lubię
        śpiewać i tańczyć..Interesuję się muzyką i tylko muzyką...Nie lubię gdy ktoś
        mnie okłamuje..
        • hellokiciara Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:10
          Lubię sport , muzykę , taniec .

kocha am h k ...

Kocham kotki ^.^
          Najważniejsze .

E lo , Elo ;3
          Zwie się Wiesia x P
        • martucha.12 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:20
          Hmm... Nie trawię Zmierzchu, Pattinsona, gwiazdek Disney'a, mojej siory i angielskiego
          akcentu ;P
          Uwielbiam za to słuchać Michaela Jacksona, Britney Spears, Lady GaGę, Janet Jackson,
          Rihanny i Timbalanda . Za każdym razem, gdy włącze neta pierwsza strona, na którą
          wchodzę to nasza-klasa - nie wiem dlaczego... tongue_out Najlepsze filmy wg mnie to ŚMIESZNE
          komedie i filmy sensacyjne, lub przygodowe. Jestem szczera i prawdę mówiąc wasze
          zdanie niewiele mnie obchodzi .
          Pozdrawiam .
        • misiaczek_97 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:54
          no wic mam na imię iza .lubię spiewac i siedziec na kompie . nie lubie pustych laluni i miley
          cyrus . jestem fanką justin biebera<3 . mam psa i krolika . myśle ze jetem mila i mam
          wlasne zdanie. hmmm...co by jeszzce napisać...mam 12 lat (7 maja bede miala 13) no i to
          wszystko
      • slodkiporanek Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:09
        Lubie słodycze.Interesuje się mangą i anime, oraz ogólnie Japonią, rysuje, gram
        w siatke. Nie lubie chamstwa i zmiennych ludzi.
      • yogurtyam poznajmy się 02.01.10, 15:11
        Mam 17 lat. Też lubię czytać. Lubię sagę Zmierzch ale tylko książki i tylko 1, 2 i 3. 4 moim
        zdaniem pisana na siłę. Z filmu najbardziej lubię Kellana Lutza sercewink ale ogólnie film mi się
        nie podobał... Pozatym lubię oglądać filmy ("Szkoła uczuć" "Szkoła uwodzenia" "Szklana
        płuapka" "Piraci z karaibów" "Złap mnie jeśli potrafisz"), tańczyć (głównie jazz ale lubię też hip-
        hop), słuchać muzyki nałogowo serce (r n b, rock i muzyki do której tańczę - James
        Morrison itp...) lubię też siedzieć przed kompem (facebook kotek i demotywatory) chociaż
        właśnie teraz powinnam się uczyć ale zaraz pójdę... I jeszcze wiele wiele innych rzeczy lubię
        robić big_grin
    • marszalinka Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:14
      Lubie czytac ksiazki (np. Centurytongue_out) skoki narciarskie i pilke nozna. Nie lubie
      zmierzchu i Demi Lovato xD
    • probably_95 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:15
      No ja się interesuję rysowaniem;P Lubię zwierzeta;d;d , TITANICAwink I kovham Cody'ego
      Linleyawink surprisedkisssurprisedkiss
    • niebieskaa Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:17
      Ada , Aducha , Adzik ; ))
      Aduś interesi : basketball< 3! ręczna , chłopcyy ; - **
      Ada nie lubi : kłamstwa , hamów ; d

• vanesska123 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:18
      Ja kocham muzykę, śpiewać, grać na gitarzę, sport, "harrego pottera ".
      nie nawidzę Zmierzchu, naćpanej Stewart, sztucznego Taylorka, przesłodzonej Cyrus i
      innych
      • martolinka Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:30
        Nie nawidzę gwiazdek disneya (szczególnie Miley Cyrus) i Zmierzchu.
        Kocham muzykę, taniec i mojego psa smile
        Lubię czytać książki i oglądać ulubione filmy (Harry Potter, Wyznania zakupoholiczki, Diabeł
        ubiera się u Prady, Piraci z Karaibów i inne ...)
      • daruu Re: Poznajmy sie . ; > 03.01.10, 15:48
        Lubię : grać na gitarze ;p ., czytać i pisać książki , grać w piłkęę , robić
        zdjęcia , czasem biegać po sklepach ;d i trochee innych ;d . , MK . ;d
        nie nawidze : gwiazdek disney'a , Bimbera <;d > , pustych lasek , TH , sagi
        TWILIGHT . , fanek tych powyżej wymienionych ;]
    • aivelen Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:26
      No wiec tak naprawde to mam 86 lat, co wieczór siadam przy kominku i robie sweterek dla
      mojej wnusi Marii Antoniny, w lecie pięlegnuje swoj ogrodek, jestem wierną fanką mody
      na sukces ( chwile musze sb proteze poprawic) ....
      Dobra, kocham metal symfoniczny, ale pop i rock też mogą być. Nie, nie jestem
      satanistką. Nie, nie mam konta na portalu sweetbrokacik.pl . Za to mam psa, młodszą
      siostre i prace domowa z historii do napisania -.- mam też przyjaciólki i wiele innych rzeczy
      ale nei chce mis ie o nich pisać. umiem jko tako grac na pianinie. sql nawet lubie, to jeszcze
      załezy kiedy. najbardziej jak są wakacje. akurat sciagam film duam i uprzedzenie, aprzed
      chwilą skonczyłam czytac 6 czesc pamietnikow wampirow i mam juz tego dosyc bo sie
      nudne zrobiło. O lol, ja musze rozdział na bloga skonczyć. a zatem żegnam was i idę
      tworzyć kisstongue_out
      • olkajot Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:25
        Mam na imię Ola czyli Aleksandra moje przezwisko to Aleks. Chodzę do piątej
        klasy mam 11 lat <9 lutego będzie 12>. Uwielbiam zwierzaczki mam dwa pieski i
        jednego kotkasmile
        Uważam, że emo jest fajne, a UFO to ściema. Nie nosze przesłodzonych panienek w
        różowych miniówkach. Mam swoje zdanie i nie boje się go wyrazić. Mój ulubiony
        kolor to czerwony i fioletowy.Mam okulary i nie lubię jak ktoś mówi
        "okularnica". Jestem fanką Miley Cyrus, Selene Gomez , Taylor Swift, Beyonce,
        Lady Gage. Kocham śpiewanie i pisze własne piosenki i kocham też taniec. Bez
        urazy dla fanów, ale Tokio Hotel to idioci według mniesmile
        Nigdy nie widziałam Zmierzchu, ale chce przeczytać książke, no właśnie uwielbiam
        czytać książki.Pisze bloga(aleksword.bloog.pl).
        Uważam, że <niektóre> nastolatki przesadzają.Kolekcjonuje aniołki. Moja
        najlepsza przyjaciółka ma na imię Kinga. Jestem kolorowa i wybuchowa. Nie znoszę
        jak mnie ktoś krytykuje!!!
        Dużo czasu spędzam na necie i na pisanie mojej ksiązki i oczywiście w głupiej
        szkolecool
    • nonamed Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:27
      kocham fantastykę, słucham rock'a, maluje. mam żółwia, dwóch braci i bałagan w pokoju. marze o zamieszkaniu w nowym jorku.
    • pudel Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:35
      kocham czekoladeserce
      mam nadzieję że wam wystarczy
      • ellipsis_ Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:38
        kocham sagę zmierzch i paramore, nie lubię hanny montany i przereklamowanych
        dzieci disneja. x d
    • probably_95 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:47
      Napisałam tak troche krótko więc się poprawięwink
      Lubię muzykę, grać na gitarze, twittować! rysować i duuuzo innych !
      często spotykam się ze znajomymi ;s w szkole idzie mi raczej srednio;/ trzeba się wzjąść za
      nauke! Kocham Cody'ego Linley'a , Ostrego , lubię Paramore, Często chodzę na spacery z
      psem, Hm i lubię gorzka czekoladewinkI kawe z mlekiem , Zbieram wszystko co dotyczy
      Cody'ego i Ostregosmile winkJestem troche jeb**nięta, i to chyba tyleesmile
    • kimiko3 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:51
      A więc:
      JESTEM- miła, czasem bardzo szczera (zależy bo jestem szczera aż do bólu...i wszyscy mi to mówią ale szczera jestem tylko dla osób których nie lubie ;P), kwiatkwiatkwiatwysoka,blondynka,niebieskie oczy,zajeb*ście duże,długie rzęsy (a z maszkarą wręcz większe niż penelopy cruz ;P),jestem lubiana w szkole....nawet see radze.zależy jaki dzień w szkole i jaki przedmiot....itp smile
      Lubię-muzykę MICHAELA JACKSONA!!serceserceserceserceserce,kings of leon,pink, i black eyed peas...do tego kocham sport!!a zwłaszcza siatkówkę!!!....jestem fanką skry bełchatów...a moim idolem siatkarskim jest MARIUSZ WLAZŁY :]:]serceserceserceserceserceserce
      Co robię-chodzę do gimnazjum....szkoły muzycznej...gram na 4 instr....lubię niemiecki...nienawidze angielskiego itp;P,trenuje siatkówkę od 4 lat...
      Co chcę osiągnąć??-od 4 klasy podst marzy mi się zawodowa siatkarka....(jak patrze jak te nasze siatkarki sobie radzą krew mnie czasem zalewa)po prostu żyję siatkówką..trenuje od właśnie 4 klasy...i pewnie teraz mogłabym być najlepszą siatkarką w szkole (a jestem w 1 gimn ;P)ale jedna złośliwa koleżanka wrobiła mnie wpodstawówce w szkołe muzyczną i przez to nie mogłam rozwijać swojego marzenia cryingciągle o tym marze!!...na wf-ach gamy w siatke...i kiedys nawet grałam w drużynie z samymi chłopakami z 3 gimn bo powiedzieli mi że mam talent a akurat im brakowało kogoś w drużynie smilesmilejest to także marzenie mojego taty...abym grała w siatke....ale ostatnio odpuścił to sobie mówiąc że jestem już na zawodówke za stara cryingcryingprzykro mi z tego powodu..ale sie nie poddaje!!!!chodze na zawody...na treningi itp...mój normalny dzien wygląda tak:
      6:30 wstać....8:00szkoła.....i do domu wracam dopiero o 18indifferentcryingpadnieta wyczerpanacrying...nie moge wrócić do domu...bo mam za daleko od szkoły i szkoły muzycznejcrying...dlatego nie jem obiadu ani kolacji...tylko jem to dopiero gdy wrócęcryingi mam tak już od 4 latcryingcrying..to już ostatni rok muzycznej..gdy się skończy mam zamiar zorganizować sobie przynajmniej 5 razy w tygodniu treningi siatki i może coś z tego bedzie :]:]....a jeśli nie...to zostaje mi architekt..lub adwokat smilesmilesmilesmile...sory że się tak rozpisałam i sory za błędy ;*
    • koralowa Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 15:55
      Dobra to co najważniejsze.Lubię słuchać muzyki najbardziej rocka.Uczę się obych języków
      takich jak - angielski,hiszpański,włoski.Mieszkam w Olsztynie xd.Lubię robić zdiecia, na
      których wygłupiam się z przyjaciółmi, ale lubię też cykać zdięcia przyrody.Lubię
      podróżować po egzotycznych krajach xd.Byłam w kilku np. w Tunezji,Hiszpanii,Egipcie
      xd.Lubię jeszcze zwierzęta,lubie wchodzić na kompa gadać na gg,przebywać na
      twitterze,nk czy facebooku, a no i na kotku czy pudelku xd.Lubię modelować fryzury,
      grać na gitarze klasycznej i śpiewać (choć głosu to nie mam).Aaa lubię się jeszcze zamknąć
      w moim pokoju i marzyć big_grin.Kocham oglądać komedie romantyczne,czytać książki
      ostatnio czytam kryminały,lubię malować abstrakcje.Ymmm styl ? No niby zwykły, ale ja
      lubię no to rurki,koszulki w kratkę,sukienki w łączke,trampki,buty emu,milion brasoletek xd
      Lubię spędzać cza s z przyjaciółmi.Ach... i lubię jeszcze Justina Biebera ;*.
    • paulis... Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 16:04
      kocham: muzyke smile "romansidła" ( książki i filmy ), czytanie, Jonas Brothers, Justina
      Bibera, Miley Cyrus. Książki: sage Zmierzchu i Harrego Pottera najbardziej (bo tych które
      lubie [nie kocham] jest naprawde duużo smile ), serial BrzydUla big_grin , oczywiście
      śpiewanie- to moja pasja cool , czytanie opowiadań na blogach i ogólnie serfowanie po
      necie suspicious

nie lubie: metalu, niemieckiego sciana, Lady GaGi i Tokio Hotel (bez urazy dla fanów).

wkurza mnie: mój brat uncertain, taki jeden gościu z mojej klasy, gdy mam zły dzień wszystko i
      wszyscy.

ulubione przedmioty w szkole: muzyka i historia.

Zaczynam się uczyć grać na gitarze smile mam 13 lat i chodze do 1 gim. Ze zwierząt, w domu
      mam psa i brata tongue_out
    • the_best Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 18:10
      taka reklama ?

no to ok ,
      nazywam się Ola i mam 15 lat
      kocham mojego psa Kaję ,
      muzykę reggae ,
      rysowanie i nawet nieźle mi idzie wink

mój styl to retro połączone z
      taki stylem ja ma Vanessa ,
      dodatkami rockowymi i hippie
      ubieram się w Zarze , H&M ,bereshance ,
      Stradivariusie , pul and bear .

moją ulubioną aktorką jest Alba ,
      z piosenkarek to Marika rlz.

mój ideał chłopaka to
      blondyn z dłuższymi włosami ,
      wysportowany
      taki Efron w ciut młodszej wersji big_grin

chcę zostać modelką i aktorką ,
      jak to nie wypali to zostanę architektem
      albo aktorką i modelką która jest architektem ,

ostatnio przechodzę kryzys tożsamości ,
      nie wiem po co żyć i czy moje istnienie ma sens big_grinbig_grin
      • lady_cat moja osoba . 02.01.10, 18:57
        mam na imię kasia,
        mam czternaście lat, chodze do pierwszej kl.
        gimnazjum .

kocham taylor'a luanter'a i łukasza
        zagrobelnego. w tym sensie, że b.lubię.

słucham house, pop i rap.
        innej muzyki nie uznaję.

mój ideał wygląda tak:
        brunet, czarne oczy, wysoki,
        czarna skórzana kurtka.
        a imię . ? krystian .

lubię fotografię, grafikę komputerową.

słucham pei, lub peje.
        nie mam pojęcia, jak się
        pisze poprawnie.

mam dwóch przyjaciół.
        anię i artura. same 'a' .

mam psa i dwa kotki .

ubieram się normalnie.
        rurki, top...
        czasem bardziej skate, albo emo .

this is me, lady_cat .
        • karmel_ Re: moja osoba . 02.01.10, 19:02
          Lubię - zimę. czego nie lubicie
          Interesuję się siatkówką.
          nie lubię - chodzić do szkoły , lol.; d
        • natuska412 ;-) 02.01.10, 21:26
          jestem natalka i mam
          dwanaście lat . wink

uwielbiam justin'a bieber'a ,
          avril lavigne i hayley williams .

mam jedną największą przyjaciółkę
          którą jest oliwia , a moimi koleżankami
          są asia , natalka , nikola , wiktoria , ada
          i kaja .

moje ulubione filmy to Piękna ,
          Kopciuszek roztańczona historia .

moja ulubiona pora roku to lato .
    • marcelinkaa Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:07
      mam 14 lat uwielbiam sage zmierzch i jej aktorów,bardzo lubie czekoladesmile,lubie
      tańczyć isie wygupiaćsmile,chodze do 2 gimnazjum,nie lubie wrednych ludzi,i jakby
      co piszcie na gg;18825957kiss
    • nici Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:09
      mam na imie nicole ale nazywaja mnie nici, nische....; mam ziemne blond wlosy i
      sa troche dlusze niz moje romie, niebieski oczy ale one sie zmniejaja czasem mam
      zielono niebieskie albo szaro niebieskie ale zawsze jest troche niebieskiego,
      mam 172cm wzrostu; mnieszkam w austrii dokladnie to w wiedniu; lubie czytac,
      grac w komputer, oglondac tv, spotykacz sie z przyjaciolmi, chodzic na zakupy,
      plywacz, jezdzic na rowerze, jezdzic na rolkach,....; nie lubie arroganckich
      osob; w szkole lubie biologie i angielski;
      • sweetgirly Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:14
        nici napisał(a):

> mam na imie nicole ale nazywaja mnie nici, nische....; mam ziemne blond wlosy i
        > sa troche dlusze niz moje romie, niebieski oczy ale one sie zmniejaja czasem ma
        > m
        > zielono niebieskie albo szaro niebieskie ale zawsze jest troche niebieskiego,
        > mam 172cm wzrostu; mnieszkam w austrii dokladnie to w wiedniu; lubie czytac,
        > grac w komputer, oglondac tv, spotykacz sie z przyjaciolmi, chodzic na zakupy,
        > plywacz, jezdzic na rowerze, jezdzic na rolkach,....; nie lubie arroganckich
        > osob; w szkole lubie biologie i angielski;
        Mam na imię Ania ^^ Jestem blondynką ale okresie jesień-zima staję się brunetką ^^ Mam
        brązowe oczy i mam 170 cm wzrostu ^^ Mieszkam w Białymstoku na Podlasiu ^^ Jestem
        molem książkowym,lubię grać na komputerze,gwiazdy (a szczególnie Lady Gagę
        ^^),rysować i malować się ^^ Nie lubię osób które przeklinają czy są nie miłe dla innych
        ^^ Lubię wszystkie przedmioty ^^ Pozdrawiam!
    • malina96 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:11
      hmm....ja lubię sagę Zmierzch, jazdę na rolkachwink uwielbiam rysować i malować...kocham słuchać muzykę i czytać książki ...nienawidze rasizmu, fałszywych ludzi, ,,dziewczyn-plastików,, nie cierpię jak ktoś kaleczy nasz język czyli słowa typu: kochu zamaist kocham, qumpele zamiast kumpele czy coś w tym rodzaju...

Pozdrawiamsmile
    • tiin55 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:12
      Jestem Kasiaa. xd
      Kocham: Afromental serce
      Lubię: Zwierzaczkii kiss Sage Zmierzch, Green Day, Justina Biebera.
      Nie lubię: Wszystkich gwiazdek Disneya! <blee>
      • teqiulla Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:27
        mam na imię i. ( brzydkie imie ;ccc )
        mam 13 lat rocznikowo. słucham przedewszystkim polskiego rapu. ale lubie rowniez pop i
        dance ;>
        mój ulubiony aktor to Taylor Lautner a tacy lubiani to m.in robert pattison , kellan lutz ,
        Leonardo Dicaprio , Cody Linley , bracia Sprouse i tak jeszcze dużo wymieniac;d
        moja ulubiona aktorka to Kristen Stewart i Ashley Greene. kocham zmierzch zarówno
        ksiązki jak i film. żyję sagą :]
        mój ulubiony zespol to Paramore firma oraz hg.
        ulubiona piosenka to Paramore Ignorance oraz Decode ;x;x
        pewnie wiele rzeczy ominelam ale to wszystko xD elo !
    • light O Light^^ 02.01.10, 19:16
      Lubię, kocham, a nawet i ubóstwiam anime oraz mangę Death Note, co jest chyba
      bardzo widoczne za względu na nick, jak i avatar. Także słodkie rzeczy i wodę o
      smaku jabłkowym.
      O, o i jeszcze niektóre użytkowniczki kotka^^. One wiedzą, jeśli przeczytają suspicious
      Interesuję się, a raczej moje hobby to rysowanie, pisanie, TWORZENIE dziwnych
      rzeczy wink
      Nie lubię... Czytać pustych piosenek poniektórych użytkowniczek, także ich
      opowiadań.
      O i ostrych rzeczy...
    • monik4 Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:19
      tralala ;>
    • outcast Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:28
      Więc tak xdd
      Intereseuję się muzyką a najbardziej rockiem, ale też popem ;DD
      Najbardziej lubię Paramore ( ale to już widać po moim avatarze xdd )
      Uwielbiam też zakupy, fajne filmy i książki najbardziej sage zmierzch a zwłaszcza Taylora
      Lautnera ;D
      Nie nawidzę zespołu Tokio Hotel ( bez urazy dla fanów ), filmów typu dramat, ludzi którzy
      się wywyższają i to chyba tyle....
    • zjem_ci_kota Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:33
      Kocham: Bieberka, lizaki, mamusię, soczek babci, dżemik babci, ogórki babci xD,
      moje przyjaciółki, sport, lato, maszynę DanceManiax2nd i wiele więcej...
      • charlotte__ Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:41
        Poczytaj na moim profilu ..
        No dobra nie będę taka napiszę.
        No to tak: chodzę do I gim., jestem
        zazwyczaj miła. Na kotku jestem dość
        długo ale to konto jest 3 z kolei i
        najnowsze. Lubię: Miley Cyrus, Selene
        Gomez, Demi Lovato, Ashley Tisdale,
        The Veronicas, Aly & AJ, Skye Sweetnam,
        Emme Watson .... Lubię śpiewać choć
        nie wychodzi mi to dobrze ale 'każdy śpiewać
        może, trochę lepiej trochę gorzej'

Pozdrawiam ;**
      • britneyxd Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:42
        Jestem Karolina mam 14 lat.
        Kocham moje psy Wike i Lakusia (Lucky xD)
        kocham muzykę i wszystko co z nią związane ale także gimnastykę artystyczną <3
        Uwielbiam spotykać się z przyjaciółmi, czytać gazety, chodzić na zakupy, pisać smsy i na
        gadu przesiadywać x]
        i najważniejsze: Jestem UZALEŻNIONA od czekolady!big_grin

• jane_ Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:47
      hejka jestem jane i jestem emo. c:
    • agie Re: Poznajmy sie . ; > 02.01.10, 19:57
      Więcc.. tańczę od 8 roku życiasmirk uwielbiam to^^, uwielbiam też Capoeirę -
      trenowałam 4 lata jednak przestałam z powodu kontuzjiuncertain hmmm..gram
      koszykówkęsmile of course^^, pływam i trenuję gimnastykę( jednak to z powodu
      schorzeń kręgosłupa ^^) a najbardziej lubię grać w teatrze big_grin nie umiem
      wyobrazić sobie życia bez tegotongue_out
      A poza tym to uwielbiam spędzać czas z moimsercei kissserce
      Jeśli o muzykę chodzi to zdecydowanie stawiam na ROCKsmirk Paramore, Metallica,
      Escape The fate, Nirvana, Foo Fighters, Muse, LoveHateHero, Green day...

No .. więc jak widać jestem THE BESTtongue_out Nie no JOKE ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka