dupa.jasia 04.01.10, 14:51 strasznie słaby wątek, ale może kogoś też to ciekawi xD dlaczego napis nasza-klasa znika ? remont, czy usunięcie portalu ? (to drugie by im się raczej nie opłacało, ale bywa) PS. nie sadzę że by taki wątek już byl, ale jesli nawet to sorry ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natuska412 ;-) 04.01.10, 14:54 mi się wydaje , że nasza - klasa robi jakieś remonty . też się zastanawiam o co chodzi , i na razie tylko tyle wymyśliłam . Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 . 04.01.10, 18:53 nie wiem. Może po prostu zmienia troche ''imidż''? Odpowiedz Link Zgłoś
mika97 Re: nk ;>> 04.01.10, 14:56 nie wiem, ale też jestem ciekawa. ja myślę że to raczej kolejny "bajer" Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: nk ;>> 04.01.10, 15:59 mam dość nk ! kogo znam to gadają o nk ! wrrr . siedzą godzinami i plotkują na różne osoby , bo im zazdroszczą , albo natura nie obdarzyła ich ładną buzią . i jeszcze te fotki . meeeen ! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: nk ;>> 04.01.10, 18:51 moze to jakaś zmiana logo jakieś nie wiem płatki śniegu , kwiatuszki albo jeszcze coś ; P Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: nk ;>> 04.01.10, 21:01 " Logo portalu nasza-klasa od 2 stycznia w jednoznaczny sposób nawiązuje do ostatniej kradzieży napisu "Arbeit mach frei" z byłego obozu hitlerowskiego Auschwitz ... " gdzieś tak pisałoo .. ( źródłaa , hihi ) nawet bardzo możliwe . n.k zawsze do czegoś nawiązuje w swoim logo na stronie .. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: nk ;>> 04.01.10, 21:05 Wiem, że google mają codziennie inny bajer itd. Ale panienka nademną ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviajonas Re: nk ;>> 04.01.10, 21:08 dzięki, też się zastanawiałam. na prawdę już co wymyślać nie mają. -.- taak jasne. wspominajmy hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: nk ;>> 05.01.10, 10:08 remontują po prostu.już teraz Śledzik jest niżej niż dodawane kiedyś zdjęcia. zmiany po prostu wprowadzają. przecież te małe ludki na napisie Nasza-Klasa coś remontują. xD już tam można się domyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: nk ;>> 05.01.10, 13:29 Prawdopodobnie remontują..ale nawet nie widziałam ,że się zmienia..nie wchodzę już na ten szajs! Jest gg..; ] Odpowiedz Link Zgłoś