ylang 05.01.10, 20:57 -Dlaczego uciekasz przede mną? -Bo nie lubię chodzić z chłopakami. ( W sensie wracać,iść ) -Jesteś lezbijką? xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zania02 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 05.01.10, 23:31 jestes sexy chick xD zal. Odpowiedz Link Zgłoś
wtf.owa Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 08.01.10, 23:09 - jak mogłaś się w nim zakochac ?! przyznaj się: jesteś lesbijką ? to mnie rozwaliło. albo ten sam gościu: - kur*a, masz jakieś problemy klasy X normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:16 - jesteś śliczna jak ten kwiatuszek ; PPP buahahha - nie moge sie na Ciebie napatrzec ; d - słodka zatańczymy (to było na dyskotece ; p ) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja3496 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:23 Podchodzi do mnie kilka razy dziennie i co 15 min. sie pyta: - No co tam u cb słychać patrycja? - przecież dopiero się pytałeś -Taak? Musiałem zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:24 ( wymyślone imie i nazwisko ) - jestem Rafał , Kowalski Rafał to nie było takie śmieszne , ale ta jego mina Odpowiedz Link Zgłoś
brook Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:26 - jesteś gotowa zaryzykować randkę? - hahah nie zamierzam - może pochodzimy w bounsy we dwójkę - A co jeśli się nie zgadzam? - Będę nawiedział cię we snach! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:31 To było kiedy dwóch kolesi się o mnie kłóciło - cześć maleńka kiedy pójdziemy na randkę - nie mów tak do mojej dziewczynki ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 19.01.10, 20:00 Na dyskotece On.: Chodź , zatańczymy xD Ja.: Nie zamierzam ryzykować połamania nóg przez cb... On.: A może jednak...? Ja.:Czy ty rozumiesz co to znaczy nie.? On.: NIE. Ja.:Wiesz co .?Zrobisz coś dla mnie.? On.: A co.? Ja.: idź na zewnątrz i postój tam 5 min żebym mogła zwiać Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 19.01.10, 20:31 ON. - Hejka JA.- Siema człowieku ON. - Co tam ciekawego powierz JA. -a co mam mówić!!! Zal On. - Niewiem;D ale z ciebie sarenka;D JA. - Co On. _ Nic, fajnie się smiejesz;D NArka NIe kapuje gościa;D i takie teksty do mnie wali 2 razy dziennie na gadu-gadu Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 19.01.10, 20:35 ON. - Hejka JA.- Siema człowieku ON. - Co tam ciekawego powierz JA. -a co mam mówić!!! Zal On. - Niewiem;D ale z ciebie jest;D JA. - Co On. _ Nic, fajnie się smiejesz;D NArka NIe kapuje gościa;D i takie teksty do mnie wali 2 razy dziennie na gadu-gadu Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaxd Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:31 Bolało Kiedy spadłaś z nieba????? xDd haha Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:37 "ale bym Cie pokroił, posolił i zjadł" xd prawie go oplułam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaxd Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:41 -Wiesz co Edward byłu ciebie w nocy xd -że co? haha! -Chciał cię skrzywdzić ale mu na to nie pozwoliłem! Jestem twoim pokemonem -hah;] Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaxd Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:43 Albo to! -Ejj koFFFanie masz słłitaśne focie na nk;D -weź spadaj;] -No ale koFFanie no! Odpowiedz Link Zgłoś
brook (KLIK) 06.01.10, 15:42 albo "Spadłaś mi z nieba... bolało?" lub "Kochana pokaż mi kolana!" haha Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: (KLIK) 06.01.10, 16:09 1. zatanczymy bejbe? (to było na dysce ; P ) 2. jakie śliczne noooogi moge patrzec cały dzien ; d ( bylam w spodniczce ; d ) 3. ojj śliczna chyba sie ze mną przejdziesz co ? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: (KLIK) 07.01.10, 15:46 - dlaczego Ty ciagle chodzisz w krotkich spodenkach ( był sierpień xd) - a co . przeszkadza ci to jakos ? - nie . ale rozprasza .. haha ;d albo : - masz ładne czoło . xd -yy .. ze co ? - a Ty tak nie uwazasz ? - najchetniej to byl Cie oprawił w ramke powiescił na scianie w pokoju i juz NIGDY z niego nie wychodził . ( to bylo akurat słodkie ) - Hej Lady ! ( ten słysze codziennie xd ) Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Mwah . 08.01.10, 23:03 Gadałam z kolesiem o 2 w nocy . On w pewnym momencie do mnie : " gdybyśmy byli małżeństwem, to teraz pewnie byśmy baraszkowali " . xD Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 08.01.10, 23:00 ewelinkaxd napisał(a): > Bolało Kiedy spadłaś z nieba????? xDd > haha O to jest tekst takiej fajnej piosenki <3 Kocham ten zespol ! Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:58 jechałam rowerem , z tyłu były moje koleżanki a jeden z gim : - hej laska , poznamy się bliżej ? - { . a ja . } sraj się koleś po prostu już to "hej laska" mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
olka140699 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 19.01.10, 20:45 -Jak Ci ładnie serduszko bije Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:42 - obciągnij mi. ekhem -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaxd Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:45 Zgwałce cię xD Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:46 - Sprzedaż mi tą sukienkę? - o mojej tunice ;P Odpowiedz Link Zgłoś
martacullen Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:31 dasz kakao . ? > xD Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 ha ! 19.01.10, 20:54 Kłóciłam się z kolegą, który siedzi przede mną w ławce a ja siedzę z koleżanką On:Weź mi wyliż buta Ja: a ty mi adidasa moja kol.:weźcie się wyliżcie... ha... tak śmiejemy z tego Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Ekhemm . 19.01.10, 21:14 Stałam z koleżanką Anią przed szkołą i podszedł taki znajomy . Najpierw powiedział: -Kurdee siedzisz x DD Potem. Koleaga:fajnie było dziś w nocy. Ja:Co ? K:No nie pamiętasz ? Ania:Uuuu . J:Ania to było do ciebie . K:Wcale nie. Innym razem byłam z tą samą kolezanką w łazience (chciałyśmy pzreczekać , aż troche matmy minie x DD) wychyliąłm sie na chwile za dzwi i zobaczył mnie mój kochany kolega x DD Wszedł do łazienki. Ja:Eeej , to jest damska nie wolno c tu wchodzic ;DD (oczywiście ja padałm ze śmiechu , nie pamietam dlaczego , chyba dlatego ze ja juz tak mam x DD) Kolega:Ale mnie wolno,Ściągaj ciuchy x D I jeszcze było kilka takich faz z nim ale juz nie pamiętam , jak sb przypomne to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:48 dużo tego było , nom stop walimy do siebie takimi głupimi tekstami żeby później było się z czego pośmiać xD Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:49 Bolą sie nogi? Od chodzenia mi po myślach . ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:52 Piękne masz oczy. Piękne masz włosy. Piękną masz pupę... hhahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_chloe Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:55 - Fajna z Ciebie laska Dagmara. - Ale ja się tak nie nazywam.! Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 heh:D 08.01.10, 23:05 Hej tygrysku/żuczku KIedys powiedzialam na lekcji polskiego ze nie chce miec dzieci to moj kolega: -dlaczego nie chcesz miec dzieci? -no bo nie chce -bo wiesz mozemy sie pobrac bo jestem bezplodny... Śmiesznie to brzmialo xD Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:55 Mała gdzie byłaś całe moje życie xD Odpowiedz Link Zgłoś
papryka167 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 15:55 to było jak taki ćwok łaził za mną i za moją koleżanką : - cześć dziewczyny ! patrycja, nie zauwazyłaś mnie, co? - a ty nie wolisz pogadać z chłopakami, niż z dziewczynami się szwędać ? - no wiesz, nie jestem gejem. lol & żal. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 19.01.10, 20:15 Albo ten .: On.:Hej mała gdzie byłaś przez całe moje zycie.? Ja.:Ukrywałam sie przed tobą xD On.: Czy my się przypadkiem nie znamy? Ja.: Owszem, chyba widziałam Cię w ZOO. Hahaha uśmiałam się jak to usłyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ najgłupszy tekst chłopaka 06.01.10, 15:56 Zawołał koleżankę o tym samym imieniu co ja od razu się odwróciłam a on do mnie -Nie ty tylko ta przydsza xD Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:00 jesteś miłością mego życia, rozumiesz ... ? | hahaa . mówił to do mnie przy moim chłopaku , potem się bili bo mój chłopak jest zazdrosny .. lub masz idealną SYLWETKĘ . haha ale się s tego śmiałam .. i masa innych ale nie pamietam XDD Odpowiedz Link Zgłoś
madziullaa Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:01 -Mogę popatrzeć? -Na co? - Twój tyłeczek!! - Jeszcze się nie odwaliłeś? - O rany, rany, jestem niepokonany! xD Miazga ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:35 te o rany rany jestem niepokonany jest z piosenki `jestem bogiem ` pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:03 nooo widac , ze wszyscy chlopcy was kochają... sredno w to wierze... chlopaki nie rzucaja tekstow jak np.ochhh spadlas mi z nieba Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:28 może tobie nie rzucają . ale czasem trafiają się takie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
lucash heh 06.01.10, 16:05 To z dzisiaj. Chodziłam po szkole z moją koleżanką, trzymałyśmy się za ręce i jak dzieci śpiewałyśmy piosenkę z Muminków Podchodzi do nas mój kolega z klasy i takie coś: - Sara, pozwól na chwilkę.- ja idę za nim a za mną Julka a on- Sara czy ty zmieniłaś orientację? Odnalazłaś swoją drugą połówkę? lol xD Albo przed wczoraj. Fragment mojej rozmowy z kumplem: - Bądź przeklęta! - Na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:06 Ja - Czemu Ty podrywasz takie małe dziewczynki ? On - Co ? Jeszcze inny chłopak - Ale zobacz ona przecież jest małą dziewczynką . (w sensie , że ja -.-') On - No właśnie Ty jesteś taką małą dziewczynką . (cóż jestem wyższa od niego ) Odpowiedz Link Zgłoś
darqqqa96 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:36 czy zwykła daria z podstawówki moze dawać często dupki!! nie zno lol to mnie rozwaliło. ;p {p.s. jestem w gimnazjum} Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 10.01.10, 14:35 On - STÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJ! *drze się na całą ulucę* - Hm, co chcesz, że tak krzyczysz?! - Eeem, a nic tylko siema. XD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:06 innym dajesz dupy to czemu mi nie dasz?! / mam nadzieję że w tym roku nie będę musiała wysłuchiwać że jestem łatwa. ;* <3 Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:13 coś mi się nie chce wierzyć, w to co niektórzy piszą, hemm. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:19 - *pokazuje długopis* Czy miałaś to kiedyś w dupie? Było jeszcze kilka textów ale nie pamiętam xd Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_912 Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:27 Gadam z kolegą Aga no?! ładne masz oczy ( uśmiech) Taaak?! to czemu patrzysz niżej? Eee bo noo ehm... bo jak patrze na twoje oczy to płonę rumieńcem Massssakra xD Odpowiedz Link Zgłoś
zelusiacullen Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:21 Jeszcze nigdy zeden chłopak nie powiedził do mnie zadnego głupiego tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:25 Do mnie raczej durno nie gadają Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:20 A jak ja byłam w 4 klasie to byłą świetlica i ja niestety tam chodziłam i taki koleś z rok starszy odemnie takie coś ; -Kochanie co tamu naszych 105-pięciorga dzieci ?? Albo jak świr kiedyś śpiewał do mnie żono moja ( i kiedyś chciał mi się oświadczyć na świetlicy przy wszystkich) A ja debila nienawidziłam Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:42 Do mnie raczej nie gadają takich tekstów.. ale jest taki jeden Mareczek u nas w klasie.. i on non stop udaje "czesia" i jak dzielilismy sie oplatkiem(wigilia klasowa) to mareczek życzył mi takglosem czesia)Hmm.. zycze ci zdrowia,szczescia,pomyslnosci,zeby cie samochód przejechał i czesio przeklął (w sensie ze klątwa) . A pani Marek! Jakie ty zyczenia składasz?! ;D to było dobree ;D no i wgl oni sie zbijają.. ale wole wam nie mówić z czego Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:28 em w nie które teksty to sie nie chce wierzyć!!! Sorry ;] ALe ja nie które takei teksty miałam ,ale u mnie nie am takich debili ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 Wyrolowałam go i zbladła mu mina XD 06.01.10, 16:36 Podchdzi do mnie z kolegą i mówi: - Cześć. On chce twój numer. - Chyba buta =P Odpowiedz Link Zgłoś
evangelina ...żaba... 06.01.10, 16:48 Na komersie... on - Jeśli chcesz pozwolę Ci ze sobą zatańczyć,możesz zostać królową*,nawet będziesz mogła mnie pocałować .Co ty na to? ona - Współczuję wszystkim księżniczkom. on -Dlaczego? ona -Bo musiały tyle żab wycałować a i tak trafiały na idiotę w rajtuzach... Jego mina bezcenna,odszedł bez słowa. *-wybierano u nas na komersie wybierano króla i królową. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:38 eh dużo tego było u mnie bardzo dużo xdd jak sobie coś przypomnę to napisze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:50 - przygotuj się na ru...ie ;/. no ehm... nie mają do nas żadnego szacunku ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 lol . x d 06.01.10, 16:51 Omg oni naprawde maja nas.rane w głowie . jeden z tego roku ..: Odsuń te nogi , jestem chłopakiem muszę je trochę rozszeżyć ... x ddd haha . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 16:51 w całym życiu to było ich duużo . xD ale kilka to np. to ja się kiedyś kłóciłam z jednym chłopakiem i przechodził mój kolega i ja sie zaczęłam drzeć żaby powiedział coś temu drugiemu a on ` szatanie . zostaw oto tę dziewicę ` x D wracaliśmy razem ze szkoły: `{ on}będę dziś u ciebie spać ! { ja } przed domem ? ` xD ` {on} mogę Cię odprowadzić ? {ja} jasne , WZROKIEM ! ` xD `{on} dasz mi swój numer? {ja} chyba buta! ` `{on} Mała ? {ja} to skarbie Twoja pała! ` ` {on} masz klucze od domu? {ja} nie, powiem `sezamie otwórz się`. ` `{ja} wiesz co? wstępuje do zakonu. {on} po co? Ty tam zakonnice zgorszysz!` xD `{on} dlaczego nie śpisz? {ja} bo się boję gwałtu i czuwam ! ` `{on}Będziesz moja tej nocy... {ja} Ahh, kolego, lepiej schowaj tego fistaszka i zmykaj do domu ! ` xDD `{on} o dziwo jednak przyszłaś! {ja} że jak mnie nazwałeś?! ` `{ja} zdzwonimy się . {on} ale nie wzięłaś ode mnie numeru! {ja}nic nie szkodzi...moja wróżka umie zdziałać cuda ! ` xD ` {on} bądź jak paczka irysów... {ja} żee , jaka? {on} no słodka i przylepna ! ` ` {ja} haha , śpisz w szafie ! {on} a ty ze mną ! {ja} no to śpisz pod łóżkiem ! {on} zawsze... i wciągam prochy! a od roku przestałem nałogowo jeść mydło.. ` xD ` {on}Znalazłem se laske! {ja}czaad . fajna chociaż ? {on}Nie.. Zjebana wiesz.. {ja}o ! to do siebie pasujecie ! {on}Szmata.. {ja}nieładnie tak mówić o swojej dziewczynie ... ` xD w jednaj książce była taka fajna przysięga na ślubie : '- Czy bierzesz sobie tę oto kobietę za żonę? - Wygląda na to, że muszę. - A czy ty, bierzesz tego oto człowieka za męża? - Skoro nalega.' x DD Odpowiedz Link Zgłoś
loveyou Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 17:28 Ojoj codziennie coraz lepsze.. np. - (on) Blondi ale masz sexi stopy.. - (ja) Twoim też niczego nie brakuje.. - (ja) To papa żabko - (on) Niech moc będzie z tobą misiu... - (ja) o mój kochany... Jezuuuu... co ty zrobiłeś z tymi włosami??? - (on) jak to co?? Żel.. - (ja) Chyba żel + superglut.. - (on) Masz śliczne oczy, ale jednak wole twój tyłeczek... - (on) Dasz się zaprosić na lody truskawkowe?? - (ja) A zależy o jakim smaku?? - (on) To przyjadę po ciebie o 18 - (ja) Nie no co ty. Wole iść z buta niż jechać z tobą tą hulajnogą (pokazuje na jego skuter) Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 17:01 stali hłopacy [ starsi ] ja przechodze , a oni mówili która fajna dziewczyna , a która ni , no i ja przchodziłam i jeden ; o ta faajna . a drugi masz cos w kapturze , a ja zaczełam sprawdzać [ a nie miałam kaptura ] hahaha , ale z sb idiotkę zrobiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Szkoda gadac 06.01.10, 17:36 To tak...byłam w złym humorze...wracalam do domu..on mi się pyta: - Jaki masz dziś stanik ? - Sprawdź sobie! (wkurzyłam się i przyspieszyłam kroku) - Ej nie tak ostro kotku...tak przy ludziach (wydarł się na całą ulicę) Albo innym razem (mama wpakowala mi ogórki do chlebaka bo miałąm taką zachciankę) - Czemu jesz ogórki ? - Bo lubię i daj mi spokój..a jak chcesz byc miły to daj spisac zadanie z matmy! - Boże jesteś jakaś przewrażliwiona..co ty na tym sylwestrze w krzakach robiłaś...już ja wiem...To straszne w takim młodym wieku... (widział mnie w krzakach..podnosiłam kolczyk bo mi się odczepił) Dyra wtedy tak przechodziła i tak się na niego spojrzała...; qq Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 17:49 Albo ja se siedze na ławeczce przychodzi starszy koleś i do mnie nie niezły towar xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 18:02 on : nie mogę się doczekać kiedy znowu się spotkamy ja : jesteś tego pewien? mogę okazać się zua. xD on : nie mam się czego bać, taka śliczna dziewczyna jak ty musi być miła. ;D ja : pozory mylą. a tak w ogóle to masz się mnie BAĆ. >,< on : e tam, takiej kruszynki jak ty to się nie boje litości Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 19:47 Kiedyś, jak szłam do sklepu grupa chłopaków pokazywała na mnie palcami i krzyczała: -Ash, jeszcze tylko tego pokemona ci brakuje! - Wyciągam pokebola! Ja przyspieszyłam kroku, bo było już ciemno. - Ej no, uciekł nam! Ale złapiemy Cię jeszcze, nie bój się! Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:04 (on)- lofciam Cię jak nikt inny! proszę doceń to! (ja)- walnij łbem w scianę i skocz do rzeki ;p (on)- Tak bardzo chciałbym się z Tobą spotkać i..... (nie komentuje co powiedział - coś a czym każdy koleś myśli). (ja)- idź spać i nie witaj jutra! to takie co niedawno słyszałam - reszty nie pamiętam. Ale takie teksty mnie wkurzają Odpowiedz Link Zgłoś
smiles_ Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:04 - siłujemy się na ręce?... boże, jakbym ścisnął mocniej, to połamałbym ci palce... dobra, koniec. bo zrobię ci krzywdę... masz zimne dłonie... rozgrzać?... jakie małe paluszki!... z tego co wywnioskowałam, chłopak starał się pokazać, jaki to on jest męski. i ja w porównaniu z nim jestem malutka. to było żałosne... - co masz na szyi? - kluczyk dziewictwa. - dzisiaj ci go zerwę... Odpowiedz Link Zgłoś
avenien najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:24 miałam zdjęcie na nk z misiem takim dużym a kolo "ja tez jestem twoim misiem?"xd albo kolega z klasy " ty już nie udawaj takiej dziewicy"xD kolo który do mnie zarywa "jesteś bella?" a ja "jaka bella?" a on "no bo wiesz bella po włosku znaczy piękna" albo "chce ciebie" a ja "dam ci misia i nazwiesz go moim imieniem" xD oo albo ide w sklepie stoją chłopacy nie wiedzą co wybrać przechodze "no już wiem co kupię" a ja " no chyba cie na to nie stać" wzięłam soczek i poszłamxD Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:24 wiesz co Martyna,fajną masz dupę xD -yyy dzięki albo: -(jakiś chłopak)hej panienko jak masz na imię (obejmuję mnie) lub: -cześć co tam u ciebie (robi to jakiś z inej klasy udając przed resztą że mnie maca po dupie i obejmuję) nasza szkoła ma nie zbyt mądre teksty i zachowanie xD Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:30 wiesz będę do ciebie zarywał xDD lałyśmy się z tego z kumpelą bo jeszcze taką minę miał że lepiej nie mówić xD -siema foczki, zajebiście tańczę nie ? - mówił to ten sam gość co poprzednio takie suchary ale nic mi innego do głowy nie przychodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:36 - jak często sie myjesz? ;d - no weź mi daj 50 groszy, przepraszam, że cie nie lubiłem ;d nic innego nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:38 Masz śliczne oczy - jak w rosole I boskie kolana - jak pod zlewem. Nie mogłam xD Albo- Ejj lasencjo... skoczymy do mnie? Mam dobre kakao! Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:38 kolega do mojej kolezanki Ej Andzia moge cie zgwałcić i tak na głównym korytarzu powiedział baaaardzo głośno Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Najgłupszy tekst chłopaka do ciebiexD 06.01.10, 20:43 gadal;am z kolezanka i nas kumple podluchiwali i jeden ''to byly wyznania kobiet'' ja- posluchajmu wyznan mężczyzn. On- kocham Cie przyjdź do mnie, kupilem paprykaz ;d Odpowiedz Link Zgłoś