miley07 Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:54 ja mam ciemno brązowe włosy i zrobiłam sobie kilka czerwonych pasemek takich ciemniejszych ale żeby było widać troche Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:59 Ja mam blond ale teraz kasztanowo rude Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 16:37 nie farbowałam , zamierzam zrobić sobie blond pasemka - ale dopiero w wakacje ponieważ u mnie w szkole zabronione farbowanie włosów ;/ ale do tego czasu pewnie mi się coś jeszcze zmieni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 16:39 Farbuję regularnie. Pierwszy raz w wieku 16 lat, na czarno. Później miałam blond, rudawe, teraz ciemnobrązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:20 a ja z brązowych na czerwone a potem rude Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:40 ` ja chciałabym we wakacje płukanką farbnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:29 noo .! mam brązowe , takie ciemno brązowe włosy , robiłam sobie czerwone pasemka - nie wyszło zafarbowałam włosy na czarno - farba zeszła mi po niecałych dwóch miesiącach , a teraz mam czerwone pasemka , które po woli stają sie coraz jaśniejsze . : d ale i tak pewnie sobie zafarbuje na czarno znów, no tylko nie wiem czy w sql bd sie rzucać ,ale to tam . : p Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:29 Całych włosów nie farbowałam. Jedynie pasemka filetowe i czerwone. Na ferie zamierzam przefarbować na rudo. [większy odcień pomarańcu] Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:32 Ja nie farbowałam wg włosów ;\ Jestem blondynką taką jakby ciemną i za kilka lat mam zamiar przemalować sobie włosy na jaśniutki blond że wprost biały Odpowiedz Link Zgłoś
marlene . 07.01.10, 18:33 W szóstej klasie miałam trzy pasemka blond i trzy pasemka rude na brązowych lokach i nie prezentowało się to najlepiej, do tego po dostaniu się do elitarnego gimnazjum, gdzie tępią farbowanie, makijaż etc, musiałam je obciąć. We wakacje używałam szamponetki z kolorem rubinowym i wyglądało świetnie, a do tego podziałało bardzo dobrze na włosy, które stały się lśniące i wyjątkowo ładnie się układały. Postanowiłam, że dopóki będę w gimnazjum nie będę się bawiła w stałe farby - one tylko niszczą włosy. Może w którejś klasie liceum sprawię sobie "oberżynę" na głowie, ale waham się. Na razie mam jeszcze czas na takie wyskoki. Farbowanie jest dla kobiet starszych, a nie dla gimnazjalistek. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:37 cóż, Twoim "włosą" na pewno nie zaszkodzi, chyba że mówisz o włosach na całej głowie, to nie mam pojęcia, nie farbowałam się, jestem naturalna, super, nie? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 20:00 * włosom, jak coś. jezu, co za żenada .. nie wiem, nigdy nie farbowałam, chciałabym na czarny, ale moja mama jest głupia i mi nie pozwala. : xx Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 18:55 wiem tylko tyle że farbowanie włosów strasznie je niszczy, a potem dochodzą jeszcze problemy z odrostami chociaż sama chciałabym sobie zafarbować na ciemn blond Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 21:40 tak na sylwka xd zmywalną farbą zostały mi zrobione rude pasemka ;pp ale na brązowych włosach tak średnio widać / Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 14:30 ja raz zrobiłam sobie blond pasemka ;D [mam brąz. włosy] teraz mam tylko mój prawdziwy kolor. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 14:37 bardzo chciałam przefarbować sobie na jakiś ciemny odcień brązowego,ale wstrzymam się z tym jeszcze bo moja kuzynka farbowała od 11 roku życia i teraz w wieku 22 lat ma siwe włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_aa Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 15:35 Ja nie farbowałam całych,ale miałam granatowe pasemka,a na wakacjach przemaluje sobie na jaśniejszy kolorek i dorzuce czerwone lub czarne końcówki Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 17:30 Kiedyś miałam czerwone pasemko, potem granatowe i różowe, a teraz mam całe pofarbowane włosy na czekoladowy brąz (wcześniej miałam jasny brąz). Jak pójdę do liceum zamierzam przefarbować je na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 18:33 owszem. na czarno, na blond. nawet kolor psiej kupy mi wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 19:23 ja to miałam wszystkie kolory tenczy na głowie najpierw swoje szatyn no a teraz farbowanie 1.czarne 2.lewy bok niebieski 3. lewy bok niebiesko-zielono-zolty 4. wrocilam do swojego koloru ale zrobilam pasemka czerwone 5. pozniej pasemka fioletowe 6. koncowki czerwone 7. ciemny blad ( ale nie cale tylko takie przeswity) a teraz mam znowu swoje dobrze że moje włosy to wszystko wytrzymały i nie wypadają ani nie ma ani jednej rozdwojonej końcówki Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: Farbowałyście włosy? 09.01.10, 09:00 u mnie w szkole połowa dziewczyn farbuje sobie na czrno i wyglądają wszystkie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Farbowałyście włosy? 09.01.10, 09:24 Zrobiłam se pasemko czarnego, żeby sprawdzić jak wyglądam x; Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Farbowałyście włosy? 09.01.10, 09:31 nie , farbowałam bo ja mam naturalne pasemka i jest ładnie . Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Farbowałyście włosy? 08.02.10, 22:09 jeszcze nie. ;p ale mam zamiar. ;D i to już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 12:26 nie farbowałam ale chcę sobie pofarbować Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 12:30 nie farbowałam. tyle, że jak pofarbujesz raz to będziesz musiała już do końca życia farbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi możee.. 09.02.10, 12:37 spróbój szamponetką : > jak ci sie nie spodoba to do około jest . 8 myć i już nie widac prawie więc ja bym ci tak radziła ;d ja farbowałam tylko szamponetką ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 12:38 no jasne, ja co 3 miesiące farbuję, na brązowy Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 12:51 ja farbowałam w zeszłe wakacje włosy szamponetką na rudo, a jestem naturalnie brunetką. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 13:00 ja farbuję tylko spód na czarno ;.dd ale teraz jak czarny mi zejdzie zamierzam spód pomalować na rudy lub czerwony ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 13:46 Mam brązowe włosy i robie sobie co jakiś czas blond pasemka.. Ładnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 18:41 Szamponetka. Taki rudy odcień. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 19:57 ja nie farbowałam, bo mi mama zabrania ;< Odpowiedz Link Zgłoś
ania51223 :d 09.02.10, 20:02 jasne ze farbowałam! na początku czerwone pasemka..:p a potem całe na czerwono! w sql sie czepiali ale to coo;p kazali sie przefarbować na naturalny.. ale i tak tego nie zrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 20:04 ja mam karmelowy brąz jakby, wcześniej miałam trochę ciemniejszy naturalnie, a wakacje rok temu - czarne (szamponetką), ale kolor powoli schodził i miałam ładny czekoladowy brąz. marzy mi się jasny blond i rudy. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chiara Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 20:22 Kiedyś pofarbowałam i żałowałam. Zamiast obiecanego czekoladowego wyszedł mi rudy No ale na szczęście zeszło... Odpowiedz Link Zgłoś