stop_it 08.01.10, 19:57 tak, tak wiekszosc skejtow jest na serio bardzo ladna i zastanawiam sie nad zmiana stylu... (jestem dziewczyna) wiec na skejterke - jakie ciuchy? u chlopakow to wiem ale laski??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwkaa13 . . . 08.01.10, 20:01 hmm . . . nie wiem ale mysle , ze jakoś w tym stylu : stylio.pl/zdjecia/79/79504_l/antoszkaeloszka/live+is+short.+skate+mor..jpg Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: . . . 23.04.10, 18:05 zgadzam się z oliwkaa13 . po za tym skejci są słodcy np. tom Kaulitz Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 :D 08.01.10, 22:11 Old school nawet pasuje na skeJJJta I jest bardzo śliczy ;D Albo męskie ciuchy bo niektore dziewczyny tak robia u mnie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: skejciii ;* 08.01.10, 22:29 Spodnie dżinsowe z krokiem ,luźniejsze bluzki . ; ) Jednak, nad zmianą stylu trzeba pracować . ; ) A nie, że pójdziesz do sklepu kupisz parę innych bluzek i spodni i jesteś skejtem . ; ) To po pewnym czasie będziesz mogła się stać " skejterką " . xD btw. mi isę bardzo takie ciuchy podobają, ale wole się ubierać bardziej dziewczęco . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee___ Re: skejciii ;* 09.01.10, 21:00 ja się tak często ubieram < 33 uwielbiam ten styyl ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: skejciii ;* 08.01.10, 23:04 hmm szczeze to nie wiem... ale tu masz fajny hm powiedzmy zestaw kilk kilk2 popatrz na Avril ona ma własnie taki styl!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: skejciii ;* 08.01.10, 23:09 jak chcesz być skejtem to musisz opanować deskę. ;d umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iprah Re: skejciii ;* 08.01.10, 23:16 haha. jesli jestes z wawy to idz na Chmielna i poznaj tak skejtow. oni cie zrobia na bananowaskejtowne. hahaha a i zacznij jarac ;D skejci sa zajebisci. ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 Re: skejciii ;* 15.04.10, 16:50 iprah napisał(a): > haha. jesli jestes z wawy to idz na Chmielna i poznaj tak skejtow. oni cie zrob > ia na bananowaskejtowne. hahaha > a i zacznij jarac ;D > skejci sa zajebisci. > ile masz lat? Ale co ty masz do chmielnej, to jest całkiem ok ulica <3 Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: skejciii ;* 09.01.10, 17:36 z takim stylem kojarzą mi się luźne spodnie, koszulki z oryginalnymi nadrukami, bluzy z kapturem i sportowe buty. raczej mało dziewczęce dodatki, może jakieś plastikowe kolczyki, oprawki, duża torba. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: skejciii ;* 09.01.10, 17:42 Obszerne, chłopięce bluzy, szerokie portki... i właściwie koniec stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
razorbladekiss Re: skejciii ;* 09.01.10, 17:43 strasznie podobają mi się takie ciuchy.!!! Są po prostu genialne Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: skejciii ;* 09.01.10, 17:46 luźne t-shirty , dersy luźne w kroku . i ogólnie dres ; p Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: skejciii ;* 09.01.10, 17:55 Och, och, och skejci są świetni i śliczni (xd) Też się zastanawiam nad zmianą stylu, tylko że będzie jeden problem: mama. Rozważam tez kupno deskorolki na wiosnę. A więc ja się do tego zabieram tak: `zostawiam rurki (spodnie), nie będę się totalnie na chłopaka. bez przesady. `podkoszuli; siostra mi mówi że Cropp . i możliwe iż ma racje xD ale oczywiście podkoszulki męskie `buty. uuu. specjalne buty do jeżdżenia są drogie xd też jestem z Krakowa xD Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: skejciii ;* 09.01.10, 17:46 styl skejtów mi się podoba , ale muzyka nie . Nie lubię hip hopu . gustuje bardziej w rock i punk rock . a co do twojego pytania to ... yyy ... nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
iprah Re: skejciii ;* 09.01.10, 18:41 no dobra jak z krakowa to lipa. proponuje kolorowe rurki, luzne t-shirty z DC, Etnisa, albo Kamuflage.. proponuje kupic sobie Nike 6.0 albo SB, badz jakis DC, Etnisy czy Vansy. kolorowe czapki. ogolnie kolory oczojebne. deskorolka, bmx lub mtb. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: skejciii ;* 09.01.10, 18:45 Skejci sa super ale jak chcesz nim byc musisz sie dobrze czuc w luznych rzeczach bo np ja sie zle czuje Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: skejciii ;* 09.01.10, 18:53 Kup sobie spodnie `100%`, luźne bluzy z kapturem, takie buty... No... Myślę, że były modne chyba w tym roku, takie do kostki. xd I co jeszcze... Ze skejtami kojarzą mi się takie: Czapki, i... No nie wiem... Może wczuj się w muzykę, wejdź w styl bycia, jaki preferują skejci? xd Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: skejciii ;* 09.01.10, 20:45 mam chłopaka skejta, i znam jego kolegów którzy nimi również są. o ile mi wiadomo, nie gustują w laskach typu skejt. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: skejciii ;* 10.01.10, 12:54 niewiem... ja tam wolę się dziewczęco ubierać, chociaż styl mi się nawet podoba. Moi bracia są skejtami i wiem, że chłopakom niezbyt się podobają takie dziewczny, wolą stu procentowe laski Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: skejciii ;* 10.01.10, 12:59 Coś w stylu: bluzki z śmiesznymi nadrukami klik spodnie z szerokim kroczem xd tramposze ;p bluza Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: skejciii ;* 24.04.10, 14:22 Ja wlasnie mam zamiar kupic sobie szerokie dresy , takie szare ale zostawiam rurki i reszte bd chodzic raz skejtowo a raz normalnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: skejciii ;* 10.01.10, 12:56 tez podoba mi sie taki styl.. bardzo ; )) <3 Odpowiedz Link Zgłoś
razorbladekiss Re: skejciii ;* 10.01.10, 16:52 chciałabym się nauczyć jeździć na desce <33 Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: skejciii ;* 10.01.10, 19:01 Ja jeżdżę na desce, ale styl ubierania mam zupełnie inny więc zawsze jak jadę na deskę to ubieram po prostu bluzkę i jakąś bluzę Bo tak normalnie to lubię w jakiś tunikach chodzić sweterkach itp Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 tak na bananowo <3 16.04.10, 09:04 Więc no rurki , buty skate ewentualnie nike za kostkę, t-shirty, podkoszulki co wolisz, szerokie bluzy może adidas ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 Tuuuuuuuuuu. 17.04.10, 20:41 img18.myimg.de/syulleee79401.jpg www.stylistka.pl/szafiarki/images/look/9039/17109_3.jpg twojezdjecie.pl/pliki/f5bb4bdeaa20b45ad3df1680d29bc632.jpg chyba jakoos taak Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: skejciii ;* 17.04.10, 21:48 wohoo, jestem skejtem, no nie wiedziałam.. po za tym to nie tylko ciuchy, kochane :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: skejciii ;* 18.04.10, 09:24 Szerokie spodnie, bluzka albo też szeroka, albo obcisła Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: skejciii ;* 18.04.10, 14:38 bluzy z kapturem, dzinsy, dużo bizuterii. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Gdzie nie spojrzeć - skejt. 18.04.10, 15:44 Ostatnio wszyscy ubierają się na skejtów - to tak mało oryginalny styl! I moim zdaniem dziewczyny wyglądają beznadziejnie w takich strojach. No ale cóż począć... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: skejciii ;* 18.04.10, 17:49 U dziewczyn to nie wiem ale skejtów po prostu kocham. Mam kolegę i on jest skejtem jest po prostu śliczny.... x3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: skejciii ;* 18.04.10, 17:56 tak jak u chłopaków, luźne koszulki, spodnie, deskorolka pod ręką... pamiętam jedną dziewczynę, która wygląda całkiem ładnie - zawsze miała obszerną koszulkę, ciemne trampki, granatowe paznokcie, rurki i deskę. świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: skejciii ;* 23.04.10, 13:23 Laski skejt erki są niezbyt pociągające, chłopacy za to są bardzo przystojni i w ogóle . Nie radzę zmieniać stylu . Zmień się na Rasta ; * Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: skejciii ;* 24.04.10, 10:32 Takie same jak u facetów.. xD Czyli wybierz się do np.Hause i od razu idź na męskie stoisko.. a tam na pewno coś wybierzesz.. albo Diverse :d Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: skejciii ;* 24.04.10, 15:29 ja nie chce nic mówić ale wy mylicie skejtów z dresami :pp Odpowiedz Link Zgłoś