toffi_15 Re: Selena kopiuje Miley? 06.05.10, 16:04 według mnie to jakaś przewrażliwona na punkcie miley fanka.niektóre ciuchy z serialu ma podobne ale przecież ona ich nie wybiera.a poza tym niektóre gwiazdy mają takie same ubrania bo kupują w tych samych miejscach.myślę że selena ma własny styl i ne musi kopiować miley... Odpowiedz Link Zgłoś
natalkafer . Omatkoooooo ! Czytać! 06.05.10, 16:13 słuchaj nie które z tych zdjęć to były z sesji zdjęciowej . Wtedy nie ona ( raczej ) wybiera ciuchy tylko charakteryzatorzy czy tam ktoo , wybierają jej ubrania . Tak samo w tym jej serialu czarodzieje .... , to ona też nie ma pewnie zbyt wielkiego wpływu na jej ciuchy , NIE WYBIERA ICH . ( tak czytałam w innym przypadku ) w serialu najczęściej odpicowuje się gwiazdę żeby miała super ubrania. a końcówka , że niby Selena kopiuje i ukradła chłopaka dla Miley . Co to ma być , trzeba było pilnować chłopaka albo po prostu go na prawdę nie kochała. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Disney w swoich sesjach każe im się tak ubier 06.05.10, 16:23 ojć ! Odpowiedz Link Zgłoś