megg96 10.01.10, 15:55 hej , tak jak w temacie ;p was tez czasem wkurza jak np. chlopaki jakies glupie teksty walą (typu twoja stara... itp) znacie jakieś riposty zeby im szczęka opadla ? piszcie bo jestem ciekawa i lubie sie smac ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne Re: Śmieszne riposty ;p 10.01.10, 15:57 Eee. Będziesz się uczyc ripost na pamięc, a potem je recytowac? oO W każdym razie ja ostatnio mówię `tak, tak, też cię kocham, a teraz idź się pobaw w mikserze`. Stanowczo za dużo Garfielda... Odpowiedz Link Zgłoś
megg96 Re: Śmieszne riposty ;p 10.01.10, 16:06 leanne , nie chce sie uczyc na pamiec tylko sie posmiac troche Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Śmieszne riposty ;p 10.01.10, 17:29 -Nie mów tyle,bo ci się zęby spocą/bo się muchy zlecą -Jak do mnie mówisz,to zęby na baczność -O głupoto,bądź pozdrowiona -wesołych świąt -Bułki z prądem jadłeś? -Lecz se nogi,bo na głowę za późno -Daj mi swoje zdjęcie,bo krowa nie chce zdechnąć -Byłeś w zoo?A ile lat? -Gdyby cię pies zobaczył,to by się o własną budę zabił -Lepiej się schowaj-małpa dzieci szuka -Idź do parku sufit malować -Jestes walnięty jak kilo gwoździ bez łebków -Tak..tak...doktor kazał przytakiwac jak ktos od rzeczy gada -Masz istną pustkę w głowie-wystrzegaj sie wiatru -Zabłysnąłeś jak chrząstka w salcesonie -Masz tyle czadu co kakadu -Idź przodem,pomszczę cię zrobili cięna próbę i zapomnieli wyłączyć -Masz taki mózg,że gdyby wsadzić łepek od szpilki,to byłaby grzechotka -Nie bądź taki do przodu,bo cie sznurówki wyprzedzą -Powiedz babci.Babcia głucha,to wysłucha -Wiesz dlaczego masz mózg jak mrówka?Bo ci spuchł -Gdyby głupota umiała laać,już dawno byłbys pod sufitem -Jak na ciebie patzrę,to mi węgiel w piwnicy kiełkuje -Pogadaj do rynny,będzie większe echo Masz takie perfumy...one są przeznaczone dla samoobrony czy do atakowania? Ale masz nóżki.. jedna lepsza od drugiej. Kobieto od ciebie tak pięknie pachnie... piłaś dzisiaj? Twoją urodę można porównac tylko do rozumu twojej koleżanki. A Tobie ktoś mówił że jesteś piękna? Nie? Kurcze ,do jakiego stopnia wszyscy są szczerzy! Jakie masz długie nogi...szczególnie lewa. A ty gdzie takie cienkie krzywe rajstopy kupiłaś? A ty jakiego rozmiaru always nosisz? A zęby ty kretem myjesz? Masz taką bieliznę świeżą... Powiedz a Twoja siostra jest ładna czy może do Ciebie podobna? Masz tak duże oczy że można się w nich utopić...a na nosie powiesić się... Masz takie piękne włosy...zupełnie jak peruka. A nogi jak u sarenki... Zgrabne? Nie takie owłosione... A oczy jak gwiazdy...jedno wyżej a drugie niżej... Jakie powalające nóżki...gdzie się uczysz karate? Jesteś tak piękna że aż do ciebie strasznie podejść! Pięknie dziś wyglądasz...wczoraj pewnie popijawa była? Nie uśmiechaj się... to jest straszne. Te pluszowe nakładki na uszach dodają Ci tajemniczości... Ah jakie piękne nóżki!- a ty swoje umyj też będą takie. A Ciebie mąż bije? Czy to makijaż taki? Masz TAKI biust! Drobiazg a przyjemny! Kochanie domyśliłam się jaki jest twój kamień według horoskopu... Sądząc po twojej mordzie - To cegła. Zobaczyć Ciebie to widok dla ludzi o mocnych nerwach... Twój delikatny uśmiech przypomina mi starą hienę która uciekła z cyrku, gryząc ochroniarzy... Jakie masz piękne rzadkie zęby... Przypominasz mi ocean... tak samo mnie od ciebie mdli! Jesteś taki mądry... tobie czaszka nie uwiera? Jesteś zahartowany czy kurtke Ci ukradli? Jaka szkoda że nareszcie odchodzisz! Jesteś taki poważny, zamyślony, pewnie z więzienia wyszedłeś? Przy Tobie czuje się taka mądra! U ciebie całe ciało jest takie owłosione czy tylko nozdrze? A ty koszulkę pod pachami specjalnie zmoczyłeś? Masz takie szorstkie dłonie...pewnie jesteś pisarzem! - Czochraj bobra. - Szturchaj wiewióre. - Pruj wersalkę. - Turlaj dropsa do betlejem. - Płaszcz pytonga! - Topisz serek? -Nie mów tyle,bo ci się zęby spocą/bo się muchy zlecą -Jak do mnie mówisz,to zęby na baczność -O głupoto,bądź pozdrowiona -wesołych świąt -Bułki z prądem jadłeś? -Lecz se nogi,bo na głowę za późno -Daj mi swoje zdjęcie,bo krowa nie chce zdechnąć -Byłeś w zoo?A ile lat? -Gdyby cię pies zobaczył,to by się o własną budę zabił -Lepiej się schowaj-małpa dzieci szuka -Idź do parku sufit malować -Jestes walnięty jak kilo gwoździ bez łebków -Tak..tak...doktor kazał przytakiwac jak ktos od rzeczy gada -Masz istną pustkę w głowie-wystrzegaj sie wiatru -Zabłysnąłeś jak chrząstka w salcesonie -Masz tyle czadu co kakadu -Idź przodem,pomszczę cię zrobili cięna próbę i zapomnieli wyłączyć -Masz taki mózg,że gdyby wsadzić łepek od szpilki,to byłaby grzechotka -Nie bądź taki do przodu,bo cie sznurówki wyprzedzą -Powiedz babci.Babcia głucha,to wysłucha -Wiesz dlaczego masz mózg jak mrówka?Bo ci spuchł -Gdyby głupota umiała laać,już dawno byłbys pod sufitem -Jak na ciebie patzrę,to mi węgiel w piwnicy kiełkuje -Pogadaj do rynny,będzie większe echo -Jak ktoś powie na ciebie coś obrażliwego np. dz**ka to ty mu powiedz:dz**ka cię robiła kacapie! -twoja stara w zawodzie robi więcej lodów niż algida. -jak ktoś opowiada o czymś mega nie iteresującym i mówi nie wyraźnie powiedz mu: no no kupy nie zrób lub co ty sapiesz? -jak ktoś pyta o rzecz oczywistą lub zadaje idiotyczne pytanie typu: ile jest 2+2 to ty mu powiedz co ty dupy nie masz? -jak ktoś powie do ciebie odzywka typu zamknij ryja! ty mu powiedz no idż sie ogol. -jak ktoś cie czymś zanudza i bardzo przejmuje sie swoimi słowami to ty mu powiedz idź sie powieś. -jak ktoś sie czymś podnieca to powiedz mu no idź sie potnij papierem! -jak ktoś p*i*e*p*r*z*y coś żałosnego to mu powiedz no gościu wyjdź lub weś wyjdz lepiej! -Aaaa! Kij Ci w oko! -Ktoś walnął jakiegoś suchara to mówisz - Aaaale nic! -Gdyby nie ten ...(tu podajesz przezwisko jakiegoś znienawidzonego nauczyciela lub osoby) na schodach byłbym Twoim ojcem!!! -Jakieś 2 plotkary podchodzą do Cb i mówią o rzechach które Cię na maxa nie interesują - Twoja uroda jest więkasza od głupoty Twojej koleżanki!!! -Ktoś tam gada szybko, najnowsze plotki i się tym bardzo podnieca - Już, już! Tylko nie sap! * Wyglądasz jak Hugo w dolinie paproci ;dd - powiedziałam tak raz do " koleżanki " bo wyglądała masakrycznie xdd * Spadaj na drzewo prostować banany! - Stare ale jare xdd * Spadaj na drzwo liście pompować! - podobne ;dd * Alleluja i do przodu! - jak cię wkurza a nie masz co powiedzieć to to powiedz i idź do przodu xD 2 razy tak zrobiłam * Jesteś jak mokry chomik na patelni - Troszkę starawe ;pp * Patrzcie , drugi Andersen! - jak kłamie * Bajkopisarz - też jak kłamie xdd * Powinieneś być na plakacie z napisem: mój tata zapomniał prezerwatywy" xD - Ha!! Dobre xD * Czy istniejesz również w wersji z mózgiem ? - często tego używam * Czasem mózg ci się na coś przydaje - ooo tego nawet częściej xD * Chyba dawno nie miałeś trampka w przełyku - mocne xD * Kto się z chamem urodził , z kanarkiem nie umrze - GŁUPIE ale kiedyś się podobno tak mówiło xdd * Kim ty będziesz w przyszłości ?! Chyba owocem w Jogobelli xdd - Też dobre xdd Parę razy powiedziałam ....Na lekcjii xd * Jestem zajęta oddychaniem... - też gdy nie możesz wymyślić odzywki * Oprócz długiw\ch włosów mam też szare komórki xD - mówię tak jak jestem z paczką ;** * Jak trudno być mną ?! - tekst ze Zbuntowanych xD Taki serial... * Ten dzieciak to czarodziej! Zróbmy polską wersję Harrego Pottera! - Jak głupio się ubierze xd * W psychiatryku załatwię ci pokój obok mojego brata - mówię tak gdy akurat jestem pokłócona z moim starszym bratem xdd możesz wstawić inny wyraz * Debilizm to twoja cecha wrodzona czy nabyta ? - często do brata * Przepraszam! Jestem zestresowana! To napięcie przed miesiączkowe! xD - raz się zdarzyło... xd * Jak można mówic tyle głupstw na sekundę ? Uczysz się ich na pamięć ? ;dd - nie raz tak dogadałam xd * Biedny ten twój mózg - Parę razy do takiej jednej Klaudii xd * Wpisz w wyszukawarce "idiota" to wyskoczy twoje zdjęcie - stare dobre czasy xd Chyba znowu zacznę tak mówić ;] * Nawey gdybyś wystąpił w konkursie na największego frajera , to nie wygrałbyś bo jesteś za głupi .- na poczekaniu xD * Zaszczepiłam się na debilizm , więc nie zarażę się od ciebie - Ani razu tego nie wykorzystałam / * Narkotyki szkodzą ludziom xD Szczególnie tobie... - do klasy xD Ale bez ostatniego fragmentu xdd * Wypier papier do Afryki! xD - z piosenki ;dd * Fakaj bąka - mój brat tak mówi Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
miley1616 Re: Śmieszne riposty ;p 10.01.10, 17:29 masz ryj jak rozrzutnik do gnoju masz grzyby pod pachami idź się lepiej udław pestką truskawki daj mi twoje zdjęcie moja mama chce sobie zrobić kanapkę z pasztetem umyj ptaka nim odleci mogłabym być twoją matką ale mnie pies(suka) na schodach wyprzedził nie mów tyle bo sie muchy zlecą o głupoto bądź pozdrowiona lepiej sie schowaj-małpa dzieci szuka masz istną pustkę w głowie-wystrzegaj sie wiatru błysnąłeś zupełnie jak chrząstka w salcesonie powiedz babci.babcia głucha to wysłucha jak na ciebie patrze to mi ziemniaki w piwnicy gniją mów do rynny będzie większe echo nie uśmiechaj się...to jest straszne przy tobie czuję sie taka mądra... cieszysz się tak jakbyś znalazł zaginioną szczękę dziadka jak paliła ci sie kołyska to ojciec gasił ją łopatą dodajesz uroku każdemu pomieszczeniu...gdy z niego wyjdziesz jeśli nie chcesz spodkać idioty nie przeglądaj sie w lustrze więcej nie pamiętam jak coś to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Śmieszne riposty ;p 10.01.10, 17:40 czochraj bobra turlaj dropsa alleluja gdyby głupota miała skrzydła to byś latał idź spać i nie witaj jutra pij aktimel będziesz mądry wyp***dalaj do Australii pieprznij głową w ścianę i skocz do rzeki idź się lecz- nic innego nie pomoże jak Cię pier***e w łeb to Ci się woda w czajniku zagotuje więcej nie pamiętam... jak se coś przypomnę to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
usurenai. Re: Śmieszne riposty ;p 10.01.10, 18:50 U mnie są same idiotyczne, ale kilka jest nawet mądrych. - Coś mi się zdaje, że cierpisz na nadmiar zębów. - Milcz, gdy do mnie mówisz. - Witaj zacna dziewojo. (do dziewczyny, co urodą nie grzeszy) Odpowiedz Link Zgłoś