asia_131 10.01.10, 17:52 Nie wiecie co słychać u piosenkarki JoJo?? Jakieś 3 lata temu wydała płytę "The high road" z rewelacyjnym singlem "Too little too late", a teraz znowu o niej cicho. Ktoś wie coś może na jej temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzo Re: Co u JoJo???? 12.01.10, 14:33 na wikipedi jest napisane, że w tym roku wyda płytę. ;3 a cicho jest o niej, bo nie robi wokół siebie szumu. ;d aczkolwiek nie interesuję się nią. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Co u JoJo???? 12.01.10, 15:11 W tym roku planowana jest premiera jej płyty - All I Want Is Everything Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Co u JoJo???? 12.01.10, 15:39 Niedawno nagrała świetny kawałek z Timbalandem. No i szykuje się nowa płyta, już w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: . 12.01.10, 16:05 fajnie, że w tym roku jej nowa płyta.^^ nawet ja lubię ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asia_131 Re: Co u JoJo???? 13.01.10, 14:58 Słuchajcie nie chodziło mi o to czy ją lubicie czy nie, tylko o informacje na jej temat. Uważałam że jeśli ktoś wchodzi na ten temat forum to oczywiste że ją lubi i i interesuje się co u niej słychać, w końcu po co czytać o kimś kogo sie nie lubi. PS: Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś