kristen_136 Re: po zmierzchu . : ] 23.01.10, 21:06 przeczytaj 'Naznaczona' .!!! jest Meegaaa . xd podobna do Zmierzchu - czyli VAAAMPPIIIRKIIII . ; 33 ale nie ma miłosnego wątku : P aaaleee jest miłoośśćć. xp poolecam cii . niedługo wchodzi 2 cz. czyli Zdradzona :d odliczam dni . . . Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: po zmierzchu . : ] 23.01.10, 21:12 w ksiazce zmierzch,ksiezyc w nowiu ...itp. napewno dostalas zakladke chyba z 2 ksiazkami... i jest jeszcze intruz stephanie meyer Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: po zmierzchu . : ] 23.01.10, 21:15 intruz. Nie jest o wampirach ale również Stephanie Meyer Odpowiedz Link Zgłoś
ditte Re: po zmierzchu . : ] 23.01.10, 21:22 naznaczona, fajna jest i te żna tej stronie czytajpozmierzchu.pl czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: po zmierzchu . : ] 23.01.10, 21:24 boże zmierzch jest beznadziejny nie skończyłam go nawet bo był tak tragicznie napisany a już nie wspomne o tłumaczeniu. polecam "gwiezdny pył" Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: po zmierzchu . : ] 24.01.10, 16:24 dziękuje wszystkim za pomoc . : ] ( już przeczytałam naznaczona , chyba jakoś w kilka dni i już czekam na zdradzona , bardzo fajne dziękuje ) : - * Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: po zmierzchu . : ] 26.01.10, 17:33 jesli chcesz zostac przy wampirach. to seria Dom Nocy jest fajna: "Naznaczona" "Zdradzona". może jeszcze "Wywiad z wampirem". Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: po zmierzchu . : ] 26.01.10, 17:59 ,,miasto kości" , ,,miasto popiołów", ,,miasto szkła"."Wampiry z Morganville".Intruz. pamietniki wampirow Odpowiedz Link Zgłoś
nonamed Re: po zmierzchu . : ] 26.01.10, 18:06 widze, że jest mowa o mieście kośći. jeśli mam być szczera to wygląda jak kolejna książka dla nastolatek, prawda? no i powiedzmy, że jest. ale jak dla mnie nie jest taka banalna, w końcu ma całkiem inne i bardziej złożone zakończenie niż Zmierzch. i ma Jace'a, którego osoba rozświetla wszelkie mroki świata, jak sam to ujął lub ujmie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: po zmierzchu . : ] 26.01.10, 23:04 Miasto Kości ;* Miasto Popiołów ;** i Miasto Szkła ;*** Kocham to ;D To jest w stylu Zmierzchu, ale lepiej napisane. Zmierzch nie przypadł mi do gustu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:47 hmm. czytałam Zmierzch i inne cześci. Została mi jeszcze ostatni. Podoba mi się ale czegoś mi w niej brakuje i jest czegos za dużo. Moim zdaniem ta książka jest taka słodka. Wampirki są dobre a Edward taki idealny. Może dlatego moją ulubioną postacią jest Jacob (nie jest taki idealny). Według mnie ta książka powinna zakończyć się troche tragicznie może np. śmiercią Charliego, Jacoba czy kogoś dla Belli ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:36 Ja kończę "Zmierzch" I też nie chcę się z nią rozstawać. C: Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Intruz 27.01.10, 17:39 jak powyżej - Intruz i nic innego ;d książka też Mayer podobna tematyka więc powinno ci się spodobać. wg mnie Intruz jest lepszy niż Zmierzch więc polecam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:42 jeżeli lubisz Meyer to przeczytaj "Intruza"... polecam kapowa książka Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:46 Intruz polecam ta książka jest świetna <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:45 Ja polecam "Saga o Ludziach Lodu"!!! ok. 47 tomów ale warto ! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:52 @kreatyvna saga o ludziach lodu naprawdę fajna, pozyczałam od koleżanki ale nie przeczytałam wszystkich części , jednakże polecam. a co do wymienionych 'pamiętników wampirów' to ksiażka fajna pisana prostym językiem krótka, szybko się czyta. Co prawda nie ma w niej zbyt dużo akcji przynajmniej dla mnie, ale czekam az koleżanka pożyczy mi drugą część. Pozdrawiam; * Odpowiedz Link Zgłoś
szantell_x3 Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:46 Ja sagę Zmierzch przerczytałam już dawno, bo dostałam ją na urodziny i nie mogłam się zdecydować jaką książkę mam przeczytać następnie, a wszystko dlatego, że tak mi się spodobał Zmierzch ; D W końcu mój wybór padł na Pamiętniki wampirów, równie świetna książka co Zmierzch ! Warto też obejrzeć serial, leci na kanale nfimlHD w każdą sobotę o 17. Polecam też trylogię Scotta Westerfelda . ; - *** Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 17:46 Naznaczona (mnie nie kręci, ale innym się podoba)... Odpowiedz Link Zgłoś
oola wejdź !!!!! xD 27.01.10, 17:46 przeczytaj sobie "zmierzch według edwarda". http /chomikuj. pl/av111/Ebook/ Meyer+Stephenie/Zmierzch+wersja+Edwarda tylko wpisz, bez spacji po http i /chomikuj. oraz ebook/ tam to nie jest po kolei, ale chyba się kapniesz, które jest pierwsze, a które ostatnie. z resztą, są ponumerowane te rozdziały. Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: wejdź !!!!! xD 27.01.10, 17:48 ja pier*ole. ; o wpisz sobie w google. zmierzch według edwarda chomiku.pl i wejdź na pierwszą stronę. tam jest to do pobrania. xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrscullen09 Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 18:00 Intruz ; D . Tej samej autorki co Zmierzchu . Polecam . A Jak Nie To Sen{1 tom} i Mgła {2 tom } Lisy MacMann ( czy cos takiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 18:04 jest Harry Potter, ale możesz jeszcze raz przeczytać sagę "Zmierzch". Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: po zmierzchu . : ] 27.01.10, 18:05 "Świat nocy" polecam ! wampiry wilkołaki i czarownice ! Odpowiedz Link Zgłoś