natuska412 16.01.10, 12:39 nie sprawdzałam czy było , pewnie nie raz . jak sobie z nim radzić ? macie jakieś sprawdzone dobre sposoby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suomi Re: stres . :c 16.01.10, 12:48 zależy jaki stres. jesli przed sprawdziankiem to neospazmina, meliska, tran itp. albo powiedzieć sobie umiem/nie umiem i mam to wszystko w dupie. na serio, pomaga a jesli chodzi o występy, np. recytacja wiersza lub zaspiewanie czegoś, to trza podchodzic z usmiechem to wszystkiego. no i wyobrazic sobie ze wszyscy wokól to "debile" ja tak sobie tłumacze. moze głupie sposoby, ale sprawdzają się. Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: stres . :c 16.01.10, 13:04 dzięki mam teraz straszny tydzień :c poniedziałek - testy do gimnazjum , lektura . wtorek - konkurs z polskiego . środa - nic , uuh . czwartek - konkurs z historii . piątek - nic , uuh Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: stres . :c 16.01.10, 13:13 suomi napisał(a): > zależy jaki stres. jesli przed sprawdziankiem to neospazmina, meliska, tran itp > . albo > powiedzieć sobie umiem/nie umiem i mam to wszystko w dupie. na serio, pomaga > a jesli chodzi o występy, np. recytacja wiersza lub zaspiewanie czegoś, to trza > podchodzic > z usmiechem to wszystkiego. no i wyobrazic sobie ze wszyscy wokól to "debile" j > a tak > sobie tłumacze. moze głupie sposoby, ale sprawdzają się. nie polecam neospazminy przed sprawdzianem! xd Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: stres . :c 16.01.10, 13:10 przede wszystkim staram się spokojnie oddychać i uspokoić. głównie mi pomagają rozmowy z bliskimi Odpowiedz Link Zgłoś
ania51223 Re: stres . :c 16.01.10, 13:22 ja sie nigdy nie denerwowałam przed sprawdzianem.. nigdy;p i przed próbnymi tez nie.. aż tu nagle na testach tak mi strasznie ręce sie zaczęły trząść.. strasznie gorąco sie zrobiło.. no myślałam ze zemdleje! ale starałam uspokoić szybko bijące serce.. i jakoś sie opanować! cazsem sobie licze w myśli albo nucę ulubioną piosenke! Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: stres . :c 16.01.10, 18:33 ja sobie z nim nie razdzę ( violet_ coś o tym wie ; - D ) szczególnie na matmie . mdlej , wymiotuj , poć się , niech ci się dłonie trzęsą - bedziesz w centrum zainteresowania . słity to lubią co nie Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ aluminiowa. 16.01.10, 18:44 ja nic nie wiem. :c skarbki, co u Was? <33333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: aluminiowa. 16.01.10, 18:49 u mnie ewrything is okej . a u cb loOoOoFfFanNa Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: aluminiowa. 16.01.10, 19:04 oglądam przyjaciół, lecą powtórki z całego tygodnia. <3 jesteś u siebie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: aluminiowa. 16.01.10, 22:11 a nie, w sumie wiem co nieco o Twoim stresie na matematyce. c: Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: stres . :c 16.01.10, 19:20 zjedz batona przed samym egzaminem;] Zamiast na stresie będziesz skupiać uwage na bólu;] Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: stres . :c 17.01.10, 09:49 lady_cat napisała : wątek był opcja szukaj . wiem , że pewnie było nie raz , nie dwa , nie 15OOsto9OO bo pewnie więcej , ale nie widziałam aktywnych ostatnimi czasy , więc postanowiłam założyć nowy . Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: stres . :c 16.01.10, 22:15 myślę o pozytywnych rzeczach i słucham wesołej muzyki która pozytywnie mnie nakręca Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: stres . :c 16.01.10, 22:16 pośpiewaj sobie, albo poczytaj książke, pooglądaj film, posłuchaj muzyki, pomedytuj siostro... ammmmm Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: stres . :c 16.01.10, 22:19 zajaraj sobie maryśke hah i wtedy jest "noł problem" pozdro i SmaCznego Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: stres . :c 16.01.10, 22:22 Ta jaraj se maryśke, przed egzaminem PP Po żuj gumę, u mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: stres . :c 16.01.10, 22:25 Ja kiedyś miałam z tym problem.. I piłam rano Sonna stres. To jest taki syrop, który uspokaja. I nawet mi pomagało Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: stres . :c 16.01.10, 22:25 mam bóle brzucha na podłożu emocjonalnym nieświadomie przez stres, to raczej nie pomogę. :3 Odpowiedz Link Zgłoś