ashleyka15 Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 11.04.10, 22:20 Facebook - Nasza-klasa może się schować. ;/ Twitter - Mam praktycznie do celów reklamowych i informacyjnych. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 12.04.10, 08:52 myspace'a mam i jak dla mnie jest najlepszy z tych wszystkich, bo mialam kiedys facebooka i twittera. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Twitter posiadam ;) 12.04.10, 10:25 Jest fajny bo można się dowiedzieć co nowego u gwiazd ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 12.04.10, 10:51 Wszystko posiadam, oprócz myspace facebook Twitter Odpowiedz Link Zgłoś
jaredka18 Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 14:04 Tak..posiadam.. www.twitter.com/MarsohOlic19 www.myspace.com/liveonmars A z facebooka nie wiem jaki link jest,ale mam tam konto,jak coś to szukajcie mnie jako: Emily MarsohOlic... Odpowiedz Link Zgłoś
jaredka18 Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 14:07 jaredka18 napisał(a): > Tak..posiadam.. > > www.twitter.com/MarsohOlic19 > > www.myspace.com/liveonmars > > A z facebooka nie wiem jaki link jest,ale mam tam konto,jak coś to szukajcie > mnie jako: Emily MarsohOlic... ... Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 14:55 mam facebook'a i twittera . : D na facebooku nie siedzę częstio tylko wejdę i sprawdzę czy jest coś nowego . twittera jeszcze nie opnaowalam do końca . : D ale faaajny jest . Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa Wszystko posiadam ;] 19.04.10, 15:10 twitter.com/HaditaaPolonia www.myspace.com/haditaa www.facebook.com/la.hadita większość przesiaduję na twitterze i facebooku...na myspace czasami zaglądam. A ogólnie wszystko jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 16:00 facebooka nie miałam i nie chcę mieć, myspace mnie wkurza, twitter mi do szcześcia niepotrzebny. mam formspring. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 18:25 posiadam twittera i myspace. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 19:25 pisałam już, ale trochę się pozmieniało ;D dobra, moje konta to: twitter facebook myspace formspring youtube msn tadam xd Odpowiedz Link Zgłoś
euforia_ Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 19.04.10, 19:49 rzadko ich używam, ale mam konta na wszystkich 3 Odpowiedz Link Zgłoś
maitee Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 20.04.10, 20:03 Ja mam facebooka i myspace. Nie chce mi się zakładać twittera... Myślałam, że to będzie trochę bardziej ciekawe. Prawie wcale tam nie zaglądam, ale jednak wchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 23.04.10, 22:49 komunikaty? mghahahah tak posiadam konto na serwisie społecznościowym Facebook. NK ssie FB górą FarmVille rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 23.04.10, 22:51 Mam Facebooka i MySpace. Wchodzę codziennie, ale nie mam tam wielu znajomych, choć pewnie bym znalazła, ale mi się nie chce ich szukać . Ale ogólnie mówiąc, fajne to jest, a szczególnie MySpace. . Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 23.04.10, 22:51 tak mam ;D wszystkie z tych posiadam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 01.05.10, 13:24 mam facebooka i twittera www.twitter.com/RobstensButt Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 01.05.10, 13:27 Mam twitter'a ) POZDRO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 01.05.10, 13:28 Mam fb. Tak naprawdę, to jest mi ono obojętne, bo wchodzę tam raz na 2 tygodnie. Jest mi ono potrzebne tylko i wyłącznie po to, by utrzymywać kontakt ze znajomymi, którzy mieszkają w innych częściach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 01.05.10, 13:30 maaam . Twittera _ faajne . < 3 Facebooka _ faajne . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_lovee Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 01.05.10, 13:33 Ja mam facebook'a i twittera Jednak berdziej wole facebook Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Facebook,twitter,myspace posiadacie ? 01.05.10, 13:51 Ja mam tylko Facebooka Odpowiedz Link Zgłoś