dakota_ 16.01.10, 19:40 i baliście się po nich spać ; ? podajcie jakieś mega straszne . potrzebuję na noc horrorów z przyjaciółkami . thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:41 usp , sorry błąd w tytule . najstraszniejsze powinno być . Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:45 piszcie ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:49 ja się bałam przy hostelu i ringu. no ale nie wiem czy Ty będziesz się po nich bała, bo wiesz. każdy jest inny . : D Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:50 oglądałem te filmy ; xx i baałam się . heh . Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:57 Nienarodzony (Unborn)- nie śpię po nocach, Nieznajomi (The Strangers) i wszystko co zawiera małe dzieci ze spojrzeniem mordercy, wykręcającą się głową do okoła, białkami ocznymi, śmiechem psychopaty i ludźmi z workami na głowach, no i oczywiście lalki i kukiełki ożywające w nocy (Mój Furby spał w łazience...) Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 14:34 Hmm było ich wiele xd np. ring , klątwa , kiedy puka (dzwoni) nieznajomy , ostatni dom po lewej, chora dziewczyna i (chyba sorki jeśli przekręciłam tytuł ale zoriętujesz sie o co chodzi xd) blond włose dziecko. O a także sierociniec. Polecam je serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:19 zdecydowanie ''Paranormal Activity'' genialny jest Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:56 POCIĄG Z MIĘSEM i RING-tylko te były straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:25 the blair witch project no trzesłam dupa ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:34 Oglądnij sobie ` Posłańcy ' Ja do połowy nie doszłam i już przez parę tygodni bezsenność w nocy gwarantowana ! ^.^ Więc nie wiem jak będzie u Ciebie . Każdy jest inny i ma inne strachy . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:56 aaa ring! nie przypominaj mi ! xd Był taki jeden, ogladalam go gdy bylam mala, zle wspomnienia...długo pamietalam sceny z filmu...nawet dzis pamietam twarz mordercy...chociaz ogladalam ten film dobre 5 lat temu...(mam 14) brrr xd ale wyroslam ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 19:59 Klątwa... Pierwsza część jest najlepsza... Oglądałam sama wieczorem... Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:01 violet_ napisał(a): > hannah montana. ;3 za krótkie na całą noc :c chyba, że kupią sobie wszystkie serie, 1., 2. i 3. nie wiem ile ich tam jest. <: Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:01 VIOLET_ Hannah Montna? hahahhahahahahaa. dobre to. A ja ogólnie nie przepadam za horrorami, kiedyś lubiałam się bać, ale teraz już nie cierpie/ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:09 sarkazm, skarbki, sarkazm. c: Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:12 jakbym nie wiedziała. ale coś w tym jest, hannah jest koszmarem, tfu. <: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:18 nie wszyscy wiedzą, ale cieszę się że Ty jedna, bo już umierałam z rozpaczy. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo najstraszniejszy horror. 17.01.10, 09:20 "paranormal city" czy jakoś tak, nagrany zwykłą kamerą < . Odpowiedz Link Zgłoś
asica_ Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:19 zgadzam sie z violet_ i czarodzieje z waverly place Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: najstraszniejszy horror. 16.01.10, 20:27 albo włacz DISNEY CHANNEL. Odpowiedz Link Zgłoś
light ! 16.01.10, 20:01 Klątwa - Ta japońska, taką oglądałam - cholera... strasznie działa na psychikę. Ring... Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:02 ja niestesty za bardzo sie boje....chociaz mam juz 14 lat...i chyba nigdy z tego nie wyrosne xdd mialam zamiar obejzec ''laleczke chucky'' ale stchórzylam....xdd ja nawet boje sie w nocy na dwor wychodzic a co tu o horrorach mowic...xdd ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 horrory 16.01.10, 20:04 the ring. the ring 2. nienarodzony. paranormal activity. hostel. nieproszeni goście. Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Here ! 16.01.10, 20:49 Ktoś napisał ze Klątwa jest najstraszniejszym horrorem jakim widział.Ten film to jakaś pomyłka.Oglądałam go z kileżankami i cały czas się śmiałyśmy.Polecam Tekstańską Masakrę Piłą Mechaniczną,Rec,Koszmar Z Ulicy Wiązów,Omena,Męczannika.niektóre z nich moze nie są przerazające ale działają na psychike.Jak Piłateż polecam.Nie oglądajecie Hotelu Śmiercistrata czasu.Najlepiej włączcie High School Musical jedno spojrzenie Efrona i wyłączycie ze strachu ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Here ! 17.01.10, 08:12 Halo, halo, honey! Klątwa działa na psychikę, a te filmy co Ty wymieniłaś raczej pobudzają odruchy wymiotne ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowaa Re: Here ! 17.01.10, 10:34 Klątwa [ 1 część tylko , najstraszniejszy ] Oko [ american version ] . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:06 Hostel, Droga bez powrotu (oglądałam tylko 2 wiec nie wiem jaka jest 1 część) Piła 4,3,2,1 i Egzorcyzmy Emily Rose i chyba tyle Ktoś na górze napisał "nocny pociąg z mięsem" hehe dla mnie to w ogóle straszne nie było ale każdy jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:07 Aha jeszcze fajne były wszystkie części Blade'a Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:09 Najstraszniejszy jaki oglądałam to Klucz do Koszmaru. Po protu masakra. :o No i może jeszcze Kiedy Dzwoni Nieznajomy i Dom Woskowych Ciał. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:11 caughtupinyou napisał(a): > Najstraszniejszy jaki oglądałam to Klucz do Koszmaru. Po protu masakra. :o No i > może jeszcze Kiedy Dzwoni Nieznajomy i Dom Woskowych Ciał. ;x P.S. Szczególnie polecam Klucz do Koszmaru. Przez jakieś dwa tygodnie bałam się spojrzeć w lustro. Zobaczysz dlaczego. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:07 teraz to raczej żadne, ale będąc młodsza po dwóch bałam się cokolwiek zrobic xd dark water (japońska wersja) - odtąd przez jakieś 3 miesiące bałam się kąpac xd haha czemu? xd obejrzyjcie xD laleczka chacki - po tym to chyba miałam rok schizę ;D drugiej części za nic nie obejrzałam xD i jakoś nie palę się do niej xD Odpowiedz Link Zgłoś
norris13 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:08 Pff.. Laleczka Chucky ;d To raczej śmieszne niż straszne ;p Nie znnam takich fajych ;// Odpowiedz Link Zgłoś
jd TUTAJ!!!! 16.01.10, 20:11 Shutter - Widmo Tajlandzki. Ja na to patrzeć nie mogłam ;x Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:08 Klątwa zdecydowanie. Oglądałam ją jakieś dwa lata temu, a do dziś boję się chodzić po ciemku, bo wszędzie widzę główną bohaterkę ...to nie jest przyjemne.. Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:13 Hanna Montana haha zgadzam sie ! twarz miley cyrus na np. plakacie straszyłaby mnie nawet w dzien! xD Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:16 Smakosz. Zakonnica. Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:17 Udręczeni. Tak średnio straszny, ale miałam po tym nie złe schizy bo to na faktach! Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:16 ja uwieelbiam horrory ;d obejzalam ich juz całą mase l;d teraz wlasnie bufuruje sobie Piłe VI. polecam wszystkie czesci ;d a ten najstraszniejszy to chyba .. hmm ..' Sierota " tak , ten jest naprawde mocny ;d albo ' Egzorcyzmy Emily Rose ' do dzis mam nie przyjemnie wspomnienia ;d . brr Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:20 piła albo kult ;D www.glitery.pl/polecam,Juliet9 Odpowiedz Link Zgłoś
anahi17 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 16.01.10, 20:25 hmm... duzo jest strasznych horrorów ale polecam [REC] i [REC]2 Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 08:45 polecam the ring. albo rec'a. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:17 ` dla mnie wszystkie horrory jakie oglądałam były najstraszniejszy , nawet laleczka Chucky ; p Najbardziej jednak polecam Sierociniec i Rec . Odpowiedz Link Zgłoś
swieta007 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:26 Najstraszniejsze jakie widziałam to Widmo Mgła Dom woskowych ciał Klątwa OKO Ring I i Ring II Piła wszystkie części to takie naj. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:42 piła 5 ( łeee masakra <to znaczy fajna ale obrzydliwa> Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Tu, tu, tu xD 17.01.10, 09:43 Nie wiem...mnie już żaden horror nie rusza ;D Może... "Zejście"? "Martyrs.Skazani na strach.", "Wrong Turn 1,2,3" nie straszne lecz obrzydliwe, "Nieznajomi" na faktach, "[REC] 1,2" "Egzorcyzmy Emily Rose", "Udręczeni", "The Hallis Have Eyes 1,2", "Martwica mózgu", "Cadnyman" naj. horror 1992r., "Sierociniec", "Blair Witch Project", "Klątwa", "Milczenie owiec", "Lęk" psychologiczny, "Blady strach" psychologiczny, "Omen", "Hostel", "The Ring", "Psychoza", "Widmo" (Shutter) japońska wersja lepsza, "Halloween" ee...to obejrzałam jakiś tydzień temu ^^. Tak serio to "Blair Witch Project" jest tak nudne, że zasnęłam, więc nie warto oglądac. Odpowiedz Link Zgłoś
miley2358 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:45 zejście i zejście 2 Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:49 miley2358 napisał(a): > zejście i zejście 2 Jest "Zejście 2"?! Ale super. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 09:57 Lęk Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 10:04 Unborn. przez dwa miesiące bałam się mojego lustra w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses ; > 17.01.10, 09:55 Paranormal Activity i Śmiertelna Cisza. oglądałam kiedyś taki film że dziewczyna razem ze swoją matką wprowadziły się do takiego domu . i kiedyś dziewczyna poszła na strych i tam zobaczyła taką gdzieś piętnastoletnią dziewczynę , kiedy powiedziała jej że jest duchem , ta się wQrzyła i odgryzła jej rękę. x d później kiedy ta z odgryzioną łapą chciała się dowiedzieć czegoś o przeszłości dziewczynki okazało się że zabiła ją jej macocha , a ojciec zakopał pod klifem . Badając jej przeszłość poznała pewnego chłopaka , zakochała się i z nim przespała . Kiedy wróciła do domu duch tamtej zaczął ją atakować bo jak się okazało kiedy ona żyła to był jej chłopak . kojarzy ktoś ? film bardzo mi się podobał , i chciałabym go jeszcze raz zobaczyć. nie znam tytułu. ; < Odpowiedz Link Zgłoś
bellaaax13 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 10:02 Wzgórza mają oczy 2 Zajebiste! Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 10:04 krwawe walentynki, może i nie najstraszniejszy, ale booski ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
hotelowaa Hmm.. 17.01.10, 10:07 Raczej nie boję się oglądając horrory, ale.. Paranormal Activity- trzyma w napięciu do końca. Krwawe walentynki- psychopata daje Ci w prezencie walentynkowym pudełko od czekoladek a w nim.. ludzkie serduszko ! A na ścianie napisane: Wesołych walentynek.. Unrest- wszystko utrzymane w zimnym klimacie, w szpitalu. Zobaczcie tu: www.filmweb.pl/f229426/Unrest,2006 Pandorum- ciekawie zrobione, dla niektórych może być straszny. Tradycyjnie Laleczka Chucky- kogo to straszy ? Klątwa- przereklamowane, zero strachu (mówię o japońskiej i amerykańskiej wersji) W mroku pod schodami- też parę strasznych momentów.. www.filmweb.pl/f10727/W+mroku+pod+schodami,1991 Piła 1,2,3,4- średnie. dobre dla ''fanów'' krwi. Jedyne co mnie przeraziło chyba w 4 części to świńskie ryje na głowie człowieka. No rozpisałam się. Warto obejrzyć chociaż niektóre z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
nicky_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 10:12 Dom Strachu i Smakosz 2 Masakra xDD Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 10:14 Och sporo ich było ; DD Wzgórza mają oczy, Droga bez powrotu, Klątwa, Nienarodzony, Ring, Zejście... Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 10:21 ` ja po klątwie nie spałam 2 tygodnie ;.] Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 11:02 'upiorna noc halloween' powiecie, że nie aż tak straszny, ale mnie poruszył ; d Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 12:01 pauliska1212 napisał(a): > 'upiorna noc halloween' > > powiecie, że nie aż tak straszny, ale mnie poruszył ; d Rzeczywiście nie był aż tak straszny, ale oglądac go na imprezie w Halloween gdy cała chata jest ciemna i jest tylko 5 12-latek w jednym pokoju to jest masakra. Sierociniec był niezły, ale horror psychologiczny, nie każdego poruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
angie_croft Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 14:23 Zdecydowanie ,,Nienarodzony''. Jeśli jesteś strachliwa to obejrzyj jeszcze ,,Klątwę'', ,,Egzorcyzmy Emily Rose'', ,,Śmiertelną Ciszę'', ,,Ring''. Bezsenne noce gwarantowane. A jak lubisz gore to oczywiście ,,Piłę'' i ,,Hostel'' Odpowiedz Link Zgłoś
patka__s Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 14:25 Klątwa 3. Ja się boję do dziś, że jak jestem sama to przyjdzie nagle ta biała babka w czarnych włosach... Brr xD Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Najstraszneijsze horrory jakie widzieliście . 17.01.10, 14:35 - Egzorcyzmy Emily Rose - oglądałam jakiś czas temu ( ok . 1 roku ) i wtedy miałam niezłe drgawki ze strachu. ; c - Lęk - fajny . - Sadysta - uuh , dla ludzi o mocnych neerwach - > kooocham . < 3 - Sierociniec . < 33 - Zejście . - dośc fajne - Luustra . < 3333333 boski . Odpowiedz Link Zgłoś