devilish_ 18.01.10, 14:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 14:51 lol . widziałaś te akcje na twitterze? jakby były w tt... x DD #beliebershatekesha #ihatekesha #keshaisabitch #gofuckyourselfkesha ha. się z beliebers'ami nie zadziera . pfffff.x D Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 14:53 idiotka czekam na odpowiedź mojego Justinka Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 14:54 no właśnie .x DDDD ! bo jak my się zaangażujemy to wiesz ! tik tak i po sprawie . ;-p ps : sorka za moje słownictwo na poczatku . Odpowiedz Link Zgłoś
brook RAny... 18.01.10, 15:09 O nie! Zbeszcześciła kochanego Bieberka! Koniec świata!!! Kesha ma w gruncie rację, ale KAŻDY MA PRAWO do zdania, czy się z tym zgadzacie czy nie, faneczki Biebera. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaa13 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 16:01 debilka. kochamy Justinka Odpowiedz Link Zgłoś
angel25 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 19:37 Szkoda mi jej troche. OK może i justin wygląda młodo ale żeby odrazu mówić że to 4 letnie dziecko to przeginka.Ona tak samo nie wiadonmo jak piękna nie jest i tak samo cudownie znowu nie spiewa i nikt nie mówi o niej więc niech i ona się przymknie! Odpowiedz Link Zgłoś
molly80 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 20.01.10, 13:39 Laska ma rację, a że większość fanek Justina nie rozumie ironii to nie jej problem. Odpowiedz Link Zgłoś
roulette Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 21:40 mogłaby zatrzymać to dla siebie/ Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Ważne że lubi TH;D 18.01.10, 14:52 Kesza lubi TH więc nie chce teraz jej podłamywać Ale głupio sie zachowała ale wyraża swoje zdanie Przecież nie każdy musi lubić Bieberka Luzzzzzz Zjedziesz też mnie bo nie lubie np .Hanny Montany,jeśli ty byś lubiła? litości >,< No ale trzeba przyznać ze laska nie grzeszy głosem Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 14:52 a skąd wiesz że to prawda? a jeśli nawet to, no cóż. ani jej, ani jego nie lubię. btw. lepsze to niż wzdychanie nad tym jaki to on kól i kjut. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
vanessax3 Re: Biebier to gó... 18.01.10, 15:00 hahah i fajnie XDD , Ke$he lubie , a Justin to góów.no XDD , i jak laska wygląda i tak też śpiewa ^^ , i napisałaś że śpiewa o tik takach -,- , sprawdz se na tłumaczeniu tekst piosenki , bo ze słuchu coś ci nie wychodzi ; / Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:01 Oj. Co się tak bulwersujecie. Ameryka to wolny kraj w którym obowiązuje wolność słowa! ; > Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:01 mweezy no ale sama nie jest lepsza a się wypowiada bo niby taki hitek śpiewa ! . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaa.xx Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 18:59 Mhm. Czego więcej można się spodziewać po 'dziewczynce' która spiewa jakie ma fajne i imprezowe życie. Tik Tok on the clock but the party don't stop Chwytliwy tekst i to wystarczy żeby mieć peeełno fanów. A na żywo ?! T R A G E D I A Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:02 Sork,ale też mam dość biebera.Kiedyś był fajny bo zwykły a od kiedy koleżanki zaczeły mówić -Jaki to Sweet i piękny To mi go obrzydziła a K$ha mówi niestety prawde ten kolo to drilciaż który porzuca dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
dominika96 [...] 18.01.10, 18:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:04 Wcale Ke$ha nie jest taka zła....! To że zbeształa Justinkato nie znaczy że może ją każdy wyzywać i nie wim co dalej pisać xD Ogółem źle zrobiła..... I wcale nie skrzeczy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:07 straszne hamstwo , mhm . : - D ale nie sondze żeby tak pwiedziała , nie ryzykowała by tak . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia05034 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 18:36 hahaha . a kto to wg ta Ke$ha . ? buahahaha . sory , ale moim zdaniem nie dorasta Justinowi do pięt -.- Odpowiedz Link Zgłoś
p0ppy_xd Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:15 nie przepadam za nimi. Ale Kesha na tym zdjęciu co jest wtrzech kolorach wygląda masakrycznie jak nie powiem co, śpiewa też nie najlepiej z występów na żywo to idzie uszy zamykać a bieber nawet ładnie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:17 ona nie śpiewa o Tik Takach!!!! i ma racje!! nie wiem jak można go lubić ?! ma głos jak baba albo gorszy i wygląda jak nie wiadomo co : bachor !! Ke$ha rządzi !!! ją uwielbiam a na tego biebera czy jak mu tam moge nasra* ;D Ke$ha Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Tragedia :o 18.01.10, 15:18 i ma racje, hehe ^^ w końcu wyraziła swoje zdanie, nieprawdaż? kultura, moje panie :3 chociaż może trochu przesadziła z tymi '4 latami'. Chociaż szczera prawda. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wunia [...] 18.01.10, 15:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: I co my poczniemy?? 18.01.10, 15:27 Nie, nie, nie. Zbezcześciła imię pięknego Bieberka.aaa świat się wali. _ Jezu i co z tego ? Boże co? Potniesz się teraz, bo nie możesz znieść, że ktoś wreszcie powiedział coś złego na temat Biberka?? No camone ciekawe co teraz będze,,, Odpowiedz Link Zgłoś
klaugia Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:25 może go poprostu nie lubi ? a ty raczej nie powinnaś mówić o niej w ten sposób. : - ) . Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:25 Każdy może się wypowiadać o kimś, ale ta cała Kesha ona to tylko tak gada aby wrócić na siebie uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: dobrze powiedziane. 18.01.10, 15:34 A ja ją lubiałam....Niech ta idotka patrzy na siebie bo sama wygląda choby była nacpana.. Odpowiedz Link Zgłoś
coca. dobrze powiedziane. 18.01.10, 15:37 nie lubiłam jej od poczatku podejrzana mi była ! czyste zuooo ! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 18.01.10, 15:41 każdy ma prawo do wypowiadania się na każdy temat. oh, tak! to okropne, powiedziała coś zuego na boskiego bieberka, na stos ją ;c Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:39 Jak dla mnie ma rację, że on wygląda na młodszego, ale mogłaby to jakos delikatniej napisac, żeby nikogo nie urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:42 ludzie , czy od razu jeśli ktoś powie coś złego na Justina jest s*ką, dziw*ą itd ? ona ma prawo wyrazić własne zdanie, nie? nie przesadzajmy, on nie jest bogiem . Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck kto to jest ta cała Ke$ha? 18.01.10, 15:42 nie dość, że ma jakiś spokemoniony pseudonim, nic sobą nie reprezentuje oprócz głupoty, solary, tapety na gębie i tlenionych kudłów. zero ambicji i talentu. a Biebera też nie słucham, bo to faktycznie dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Hahaha XD 18.01.10, 15:43 A ja sie z nią zgadzam. Bimber, czy jak mu tam wyglada własnie na takiego smarkacza. Naprawde nie wiem co Wy (fanki) w nim widzicie... ;/ Dla mnie jest nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:44 nie ma po co się nią przejmować , wrodzona wada mózgu . poniża innych , a sama uważa się za bóstwo , choć jest zupełnie inaczej . zgrywa wielką buntowniczkę , niech idzie na aktorke a nie piosenkarke Odpowiedz Link Zgłoś
blackout Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:45 a ona myśli , że jest najlepsza czy co ? sorry , ale nie ma prawa oceniać go na podstawie wyglądu justin wygląda na swój wiek i co jej do tego ?! ona według mnie to jedna wielka porażka . jeden hit i już z siebie gwiazde robi ; xx kesha zapomnimy o tobie za parę lat Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:49 oooo, to straszne, biedny Bieberek ;/ ironia was pozdrawia. nie powinna tak mówić, ale ludzie... nie bulwersujcie się tak. Odpowiedz Link Zgłoś
martysia39 ;/ 18.01.10, 15:50 co za Idiotka niech ona idzie umyć włosy bo ociekają jej z tłuszczu ona myśli że ma ładny głos .. owszem ma ładny głos ale jak jej przerobią w studiu .. taka z niej będzie gwiazda jak piosenkarka z Mandaryny xD . nie wnikam w tą babee . Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka14 Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:52 no cóż.... mówi prawdę on mi wygląda na jakieś.... 12-13 lat ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 15:56 zazdrości Mu ;c . wieśniara ; | Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 16:00 dlaczego od razu zazdrości? A może ona tak uważa? Nie przyjmiecie tego do wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 16:01 sorry, ale ja też uważam że na 15 lat to on nie wygląda, ani jego głos o tym nie świadczy... Wiem, że teraz pewnie sie na raże na wszystkich jego fanów, ale to jest po prostu moje zdanie. Ogólnie to ja nic do niego nie mam, niech tam sobie śpiewa, mi on nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 16:09 Zgadzam się z Ke$hą . Odpowiedz Link Zgłoś
xxxjustinxx xD 18.01.10, 19:44 Lubię Justina. Ale Ke$ha też ma po trochu rację. <br /> No bo on nie wygląda na 15. No ani na 4 ;x Ale sorry każdy się może ni lubić, ale żeby takie duperele wypisywać, albo gadać?<br /> Dam jej kase do psychiatryka ^^ A z resztą i tak ma swoją <br /> xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: Ke$ha na temat Biebera . ;-c 18.01.10, 18:20 ja uwielbaim Bieberka ale lubię też Ka$he heh. i głupio o nim powiedziała x/ żaaal ! napewno nie wygląda na 4 lata ! ale co tam. każy ma inny gust. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś