imagination. 20.01.10, 19:14 W jakim stylu się ubieracie? Wasz styl pasuje do muzyki jakiej słuchacie? Bo mój styl,a muzyka jaką słucham to całkiem co innego Styl to bardziej na retro,muzyka rock,hh,punk zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziorekmuah Re: Styl 20.01.10, 19:17 hmm moj styl, a muzyka ktora slucham nie maja ze soba nic wspolnego.. bo np. lubie czasem posluchac sobie rapu czy hip-hopu ale nie ubieram sie tak jak oni;/ zazwyczaj jakies rurki,trampki,koszule,t-shirty Odpowiedz Link Zgłoś
euforia Re: Styl 20.01.10, 19:20 masz świetny styl mój to hip hop,muzyka pop też się różnią Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Styl 20.01.10, 19:23 Nie mają ze sobą nic wspólnego. Słucham rock'a a czarne glany i lateksowe kurty mnie odrzucają. Odpowiedz Link Zgłoś
x.o.x.o Re: Styl 20.01.10, 21:05 A ja to lubię buty oldschool`owe i trampki . ;d I do tego rurki z t-shirt`em w kratke . ;]] A muzyka ? raczej pop . hip-hop ( ale to b. rzadko . niektóre tlyko piosenki . ;p ) rap . ;d . r&b . xd Lubię taką jak t-pain robi . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: Styl 20.01.10, 19:27 O tak,oldchool zapomniałam o tym wspomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Styl 20.01.10, 19:28 Zazwyczaj noszę rurki, adidasy, t-shirt, bluzę albo koszulę w kratkę ;] Słucham popu, hip-hopu i r&b Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Styl 20.01.10, 19:30 Wiesz, ja się ubieram zgodnie z moim humorem. Ale przeważnie mam styl pasujący do muzyki . ;pp Ja słucham chyba bardziej hip-hopu i ubieram się luźno. Więc to pasuje no, ale jak mówię humor jest najważniejszy! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 c(: 20.01.10, 19:30 słucham reggae, nie jestem rasta [ale i tak kiedyś zrobię sobie warkoczyki jakie ma marika, choćby na wakacje, nie ma bata! ;p] słucham rocka, jakimś rockmanem nie jestem także ; D no i w ogóle patrząc na mnie pewnie nikt nie zgadłby jakiej muzyki słucham, bo wyglądam na pomieszanie stylów z ich poplątaniem ;x Odpowiedz Link Zgłoś
psychic333 Re: Styl 20.01.10, 19:33 Ubieram się bardziej w stylu łagodniejszego emo czyli coś jak punk. A słucham rocka, czasem rapu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Styl 20.01.10, 19:33 a mój styl ubioru jest powiązany z muzyką . Słucham reggae i ubieram się w stylu rasta ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Styl 20.01.10, 19:36 Lubię słuchac hip hopu czy rapu i ubieram się trochę w tym stylu. Ale lubię też posłuchac rocka itp. A ubieram się tak bo mi jest wygodnie i fajnie mi w tym xD Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Styl 20.01.10, 19:41 Vintage. Rock. inspiruję się latami `60, `40, `20. zazwyczaj staram się wyglądać oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Styl 20.01.10, 19:43 hmm ja słucham różną muzę ale najczęściej pop a mój styl hmm... raczej ubieram się tak na luzie zazwyczaj rurki i jakieś bardzo kolorowe t-shirty ale nie takie jak inni tylko właśnie zawsze wyróżniam się tym że kupuję ciuchy w jakichś wystrzałowych (nie pstrokatych) kolorach i jak rurki to niezwykłe ;D żeby tylko wyglądać inaczej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Mój styl ;d. 20.01.10, 19:45 `.Zależy w jakiej porze roku najpierw wiosna i lato - rurki,trampki conversy,zwiewne sukienki przed kolano,śmieszne t-shirty,pastelowe sweterki, gdy jest chłodniej ;]]. `.Jesienią - jesienią to najczęsciej czarny płaszczyk,jedwabna chusta w duże kwiaty,i buty reboka za kostkę xd. `.Zimą - kurtę ze ściągaczami najczesciej w kolorach klasycznych lub w kratkę, ciepły szalik,czapkę tak zwaną kucharską xd,i ciepłe buty emu lub ugg xd. `.Najczęsciej kupuje ubrania w H&M,c&a,new yorker, i tylko w wyprzedaże xd.\ `.A jeżeli chodzi o muzykę to słucham rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Mój styl ;d. 20.01.10, 19:53 mój styl pasuje do muzyki jakiej słucham. ubieram się bardziej na skate, a muzyka jakiej słucham to rap. tzn. nie tylko rap ale między innymi .;d Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Styl 20.01.10, 19:51 Uieram się bardziej retro, ale elegancko. koszule itp. a slucham rocka; )). Odpowiedz Link Zgłoś
natalkafer Re: Styl 20.01.10, 19:52 hmm ... Mój styl jest raczej nie lubiany w mojej budzie to jest mieszanka punk'u z normalną dziewczyną . Nie jestem takim punk'iem na 100 % !! Muzyka też punk ale nie kiedy pop . Odpowiedz Link Zgłoś
zua.ona Re: Styl 20.01.10, 19:54 ubieram sie jak kazda nastolatka... wróć.. w niczym nie przypominam typowej nastolatki... ubiorem tym bardziej... muzyka? słucham tego co łatwe,lekkie i przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś
usiolo Re: Styl 20.01.10, 19:56 muzyka pop styl; elegancko czyli szpilki i sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
heilig89 Re: Styl 20.01.10, 20:08 muzyka: ulubinego rodzaju nie mam ale najbardziej rock styl: ispiruje mnie Merlin Monroe wiec lata 40 i 50 Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Styl 20.01.10, 20:17 > muzyka: ulubinego rodzaju nie mam ale najbardziej rock > styl: ispiruje mnie Merlin Monroe wiec lata 40 i 50 inspiruje Cię ? a nawet nie wiesz jak pisze się jej imię i nazwisko xd. Marilyn Monroe. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
heilig89 Re: Styl 20.01.10, 20:20 To naewt pomylić się nie można?? Chyba karzy ma prawo cos źle npisac nie Odpowiedz Link Zgłoś
light Hmm... 20.01.10, 20:08 Jeśli chodzi o ubiór... No cóż, czasami i mieszam style. Taki przykład z dnia dzisiejszego: Czarna elegancka koszula, spódniczka z siatką pod spodem [ nie chce mi się tłumaczyć, wkleję zdjęcie Heh - nawet podobną mam, tylko czarną, o] i do tego np. glany. Można powiedzieć, że taki ubiór może poniekąd odpowiadać muzyce: słucham rocka i metal. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Styl 20.01.10, 20:23 słucham punk rocka/metalu/grunge, a zakładam zwykle koszulkę z jakimś zespołem *czytaj: nirvana/metallica/iron maiden/kurt cobain, chociaż to nie zespół*, czarne dżinsy, koszulę w kratę z lat osiemdziesiątych, a w lecie noszę trampki. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Styl 20.01.10, 21:09 moj styl? zwyczajny. koszulka zwyczajna, bluza, jeansy, trampki. czasem założę luźniejszą koszulke, bo lubię, typu z marsami (30stm), czy z napisem `kocham szkolę w dni powszednie (...)` czy z innym glupim napisem xd Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Styl 21.01.10, 11:53 muzyka: pop, rock, hip hop and rap styl: mówią, że jak skejt ale to NIEPRAWDA! kiedyś owszem, teraz NIE....nie lubię sukieneczek ale dżinsowe miniówki tak... ogólnie to trampki, tshirt i dżinsy... czasem spódniczka.... noszę też bluzy... za dresami nie przepadam! no lubię skejtowe spodnie ;p no chyba tak normalne Odpowiedz Link Zgłoś