jojo15 22.01.10, 14:23 Chcialybym kupic sobie kolczyk atrape do wargi poniewaz mama sie niezgadza na przeklucie. Pomozcie!!! Gdzie moge takie wkladane kolczyki do wargi kupic? W jakich sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dulab. Re: Kolczyk w wardze 22.01.10, 14:32 W sklepach z takimi pierdułami... No, nie wiem jak to nazwać. Tak czy inaczej widziałam taki na magnes. Wygląda jak prawdziwy kolczyk, ale z drugiej strony wargi przypina się ten magnes, który jest bardzo malutki, w ogóle go nie czuć i dobrze się trzyma . Polecam takie. Przekuwanie jest bolesne, a potem zostają blizny etc. Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: Kolczyk w wardze 22.01.10, 14:45 moja kolezanka ma takie magnesy bardzo dobrze sie trzymają polecam Odpowiedz Link Zgłoś
melenka Re: Kolczyk w wardze 22.01.10, 14:34 Zobacz na allegro bo słyszałam że tam można kupić Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Do dulab. 22.01.10, 14:38 Ale pierdoly opowiadasz ;/ Jakie przekłuwanie bolesne o_O Mam kolczym i jakos mnie nie bolalo.( bez znieczulenia mialam) A atrapy szybko odpadaja, moja koleżanka miała. Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Re: Do dulab. 22.01.10, 14:40 Od wielu znajomych słyszałam, że boli. Nie wiem. Może masz rację : ) Moja atrapa nie odpada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Re: Do dulab. 22.01.10, 14:46 dulab. napisał(a): > Od wielu znajomych słyszałam, że boli. Nie wiem. Może masz rację : ) > Moja atrapa nie odpada ;P Może na naczyńka ktoś im trafił Ale ktoś kto umie przekłuwać to powinien wyczuć miejsce gdzie ich nie ma No ale atrapa kolczyka to takie troche tandetne jest ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Re: Do dulab. 22.01.10, 14:49 Może i tandetne, ale zawsze można zdjąć i życ bez jakiś blizn etc. : ). W każdym razie ja i tak nie noszę tego na co dzień, tylko żeby jaja sobie zrobić ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Do dulab. 22.01.10, 15:01 szczerze mówiąc, to taki kolczyk można dostać dosłownie wszędzie... ale najlepiej w jakamiś sprawdzonym sklepie z biżuterią. Odpowiedz Link Zgłoś
zoekimbal Re: Kolczyk w wardze 21.02.10, 18:43 ja mam kolczyka w wardze jestem z niego bardzo zadowolona i wgl. moja mam nie miała żadnych sprzeciwień co do tego kolczyka i wielu innych <nie chodzi o uszy> troche to bolało ale da sie przeżyć <zalezy dla kogo> ale ja polecam i możesz kupić takie lokczyki normalnie w sklepach z biżu.... Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Kolczyk w wardze 23.02.10, 16:24 j atez mam kolca w wardze i powiem szczerze, ze dla mnie takie kolczyki na magnesy sa pozerskie i bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Kolczyk w wardze 08.03.10, 15:22 Nie radze, ;/ ale to już jak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś