pati8989 22.01.10, 21:16 czy nie uważacie że te popularne osoby się często obgaduje ? dla mnie to tylko świadczy o ich mózgach . zazdroszczą i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korni1996 Re: popularne osoby ,. 22.01.10, 22:04 Tak, tak właśnie jest kiedy jesteś popularny i lubiany ludzie będą cię obgadywać, zawsze i wszędzie zama tego doświadczyłam i miło wcale nie było Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: popularne osoby ,. 22.01.10, 22:17 moze czasami ale napewno nie zawsze ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Re: popularne osoby ,. 22.01.10, 22:16 No .. Tylko plotkują , obgadują i już . ;| Chyba zazdroszczą ^^ U mnie w szkole plotka dociera do ok. 60 osób w ciągu 3 minut .. Takie głupoty ... Mam tego dość . Np. ktoś wymyśla , że ja podrywałam chłopaka mojej przyjaciółki i z nim chodzę ; w ciągu 5 min. połowa szkoły o tym wie ... po prostu żal . Albo obgadywanie jest też baardzo żalowe , coś typu : " ona nie czesze włosów, ona uciekła z domu " Moim zdaniem : Zazdroszczą i mają Kompleksy . X - D Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: popularne osoby ,. 22.01.10, 23:35 teraz się okaże, że każda użytkowniczka kotka jest szkolną gwiazdą xd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 09:46 taaa xD hahaha a ja nie jestem szkolną gwiazdą, i co? xd hahah xd no, czasem się ludzie patrzą, jak z koleżanką robimy lipę, bo nam odbija xD ale to na pewno nie popularnośc xd ja takim ludziom nie zazdroszczę xd Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 11:42 ja "podobno" miałam płomienny romans z nauczycielem polskiego. tak kocham plotki <3 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 13:24 "Popularne osoby", jak ty to określiłaś, zazwyczaj są popularne właśnie z tego powodu, że potrafią każdemu się podlizać, zrobić z siebie idiotke na korytarzu czy w innym miejscu. Zatem nie dziw się, że sa obgadywane, kiedy same udają kogoś, kim nie są i liżą wszystkim tyłki Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 13:54 Katsuumi , zmieniłaś ava . : O Dawno nie zmieniałaś , chyba wcale . : P A tak w ogóle , wiem że każdy będzie miał to w dupie bo to pisze prawie wszedzie a dalej będą gadać , więc ja się nie lizę , jestem sobą , nie wiem czemu tak nie którzy sądzą , nie chodzi mi oto by się komuś podlizać , czy popisać , mam to gdzieś naprawdę , ja poprostu piszę co myslę ... a to że nie którzy sądzą że się podlizuję to nie moja wina , i nie jest miło gdy ktoś ci gada że się podlizujesz ... piszę to po to bo zauważyłam że nie które użytkowniczki `chciały by być popularne na kotku , ale to nie jest fajne , wcześniej nawet o tym nie pomyślałam że tak sądzicie ... nie pamiętam kto mi to pierwszy powiedział , ale ja taka nie chce być jak o nie mówicie , dla mnie to w sumie nie jest ważne ... A co do tematu , to obgadują , prawie każdego . ; / Ale też zgadzam się z którąś os. pode mną te typy plotek ` a ona nie czesze włosów` czy coś takiego są głupie . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 13:41 katsuumi_17 ma racje, obgaduja tez dla tego ze boja sie ze straca swoja "posade gwiazdy", zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 13:59 Marszalinka , -.-' czytanie ze zrozumieniem , nie oto tu chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: popularne osoby ,. 23.01.10, 15:05 Ano Sysiek, nie zmieniałam jakoś avatara nigdy, ale teraz stwierdziłam, że czas na jakieś zmiany Mój post dotyczył bardziej takiego "bycia popularnym w szkole", o tym podlizywaniu także. Nie był aluzją do ciebie. Jeśli tak wyszło to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa c; 23.01.10, 15:20 również myśle , że zazdroszczą ; ). np. ostatnio słyszałam rozmowe dwóch przyjaciółek (rozmowa o mnie ;o ) i mówiły tak załóżmy ze się nazywają Ania i Kasia : Ania : widziałaś tą Ade , ale ona ma buty pff.. : P Kasia : no widziałam i jeszcze wszyscy jej mówią ze są fajne ; P , nie lubie jej . Ania: wieesz , ja to bym mogła sie w sumie z nią kolegowac , ale nie chce byc popularna jak ona .. tyle ludzi do ciebie gada i wogle to wkurzające ; P Odpowiedz Link Zgłoś