mandy_jonas Re: Twoja stara.... 23.01.10, 21:07 Nie lubię tych odzywek z 'twoją starą', są beznadziejne po prostu. OMG 766? Kto ich tyle nawymyślał...? Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: Twoja stara.... 24.01.10, 13:34 nie lubię takiego typu tekstu ale : Twoja stara to kucyk pony a twój stary na niej jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Twoja stara.... 24.01.10, 13:34 ale zabawne teksty żal mi takich ludzi co myślą, że przez to są śmieszni i cool. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Twoja stara.... 24.01.10, 13:35 to jest beznadziejnie, do kitu. proste. znam kilka przykładów, ale nie chce mówić bo to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Twoja stara.... 24.01.10, 13:34 Takie teksty są beznadziejne. Jeśli je mówisz to nie masz szacunku o swoich rodziców a to oni starają się byś miała jak najlepiej. A eraz twoim językiem. Nie mam starej. Nie mam problemu jej zeszmacania. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 żal mi cie !! 24.01.10, 13:36 to sa tak głupie teksty i bez sensu Nikt ci nie powiedział ze nie wjeżdża sie na rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat żałosne dziecko . 24.01.10, 13:40 tak jak wyżej . ona cie urodziła, wychowała, a ty twoja stara . ? zaal mi cię, widac wysoki poziom twojej inteligencji. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Szacunek ?? 24.01.10, 13:39 Przyznam że niektóre są całkiem całkiem ale większość jest obraźliwa. Wiem że to brzmi trochę jak z ust starszych ale raczej powinno się hamować z takimi tekstami .. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Twoja stara.... 24.01.10, 13:56 prosze bardzo Tu to jest już stare, a poza tym baardzo głupie, a ja tak nigdy nie mówiłam i nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ Re: żałosna jesteś. 24.01.10, 14:00 Nie powiem, znam kilka fajnych tekstów, ale przyznam,że to głupie szukać ich po internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ pf. 24.01.10, 14:04 teksty z cyklu twoja stara są na poziomie przedszkola, gdzie dzieci nie potrafią mądrze odszczeknąć tylko pieprznąć: TWOJA STARA / TWÓJ STARY! powinszować szacunku do rodziców. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Twoja stara.... 24.01.10, 17:47 To teksty "twoja stara" są fajne? Mnie się wydaje, że raczej idiotyczne. Poza tym- google.pl---> twoja stara- tam masz mnóstwo takich tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Twoja stara.... 24.01.10, 18:03 Na YT jest bardzo dużo . Wpisz ' twoja stara ' i ci wyskoczy . Ale pare przykładów podam . ` Twoja stara jest taka gruba , że jak wchodzi na wagę , to widzi swoj numer telefonu . ` Twoja stara jest tak stara , że początek świata oglądała jedząc popcorn . ` Twoja stara jest tak stara , że waliła konia trojańskiego . ( xD ) Odpowiedz Link Zgłoś