screm .... 24.01.10, 18:52 Tak jak myślałam: większości ulubiona gazeta to te szmatławce pokroju Bravo. .... Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: Ulubiona gazeta ;-dd 24.01.10, 18:54 Bravo , Popcorn , FUNclub , Dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
voolgarna o.o 24.01.10, 18:55 "Bravo . ; d Co miesiąc mam nowy numer . ; p" hihi, padłam. bravo wychodzi co dwa tygodnie, jeżeli dobrze mi wiadomo. serio, położyłaś mnie na łopatki, teraz się pośmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Ulubiona gazeta ;-dd 24.01.10, 18:59 twist . 13 magazyn szczęśliwej nastolatki . Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Ulubiona gazeta ;-dd 24.01.10, 19:24 zatkało mnie, jak przeczytałam, że wszyscy czytają te szmatławce, typu Bravo. ehh. ja rzadko kiedy czytam gazety tego pokroju, co najwyżej Joy'a. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai kyrie elejson 24.01.10, 18:59 mama mi wmawia, że powinnam uwierzyć w ludzi i że nie wszystkie nastolatki należą do pokolenia BRAVO i Pudelka. Jak nie jak tak? podnieśmy poziom intelektualny tego tematu (chociaż to chyba niemożliwe) "Focus Historia" Mają dziesięć lat czytałam "Kaczora Donalda" i "Gazetę Telewizyjną". Dziękuje mojej mamie, że nie pozwoliła mi tego ścierwa w postaci "Popcornu" kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
screm reigai 24.01.10, 19:22 Może istnieją jeszcze inni tacy ludzie...? Żeby nie spamować: ja gazet nie czytam... a jeżeli już, to program telewizyjny. I "Kyaa", ale to dwa miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 18:15 Hmm... program telewizyjny to&owo! Czasami sobie poczytam o filmach, które będą w telewizji, a czasami jakiś artykuł o kataklizmach. Czasmi też czytam bravo/bravo girl, ale jak zobaczę coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 20:39 I jeszcze "Hot moda&shopping" Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 18:18 BRAVO , Fun Club , 13 , Dziewczyna i Popcorn , x - DD Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Bravo,Back To Black,Popcorn 25.01.10, 18:29 Bravo,Back To Black,Popcorn,i jakieś inne czasopisma młodzieżowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 18:35 Z takich młodzieżowych to: Bravo, FunClub i Popcorn ... ; ] A jeszcze czytam (tak z zainteresowania): "Świat Koni", "Koń Polski" i "AutoMoto" ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 18:43 bądź przyjaciółką przyjaciółki... x d chyba... 'świat elmo' ,o! Odpowiedz Link Zgłoś
miley12866 Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 19:38 FunClub,Hannah Montana,Hello Kitty Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 19:40 ja lubie najbardziej czytać:Hot,Avanti,Bravo,Bravo girl Odpowiedz Link Zgłoś
prinnceska Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 19:42 Nie mam ulubionej gazety. Jeżeli nie masz co czytac czy nie wiesz co wybrać nie polecam zadawać takich pytań na forum tylko przemyśleć to w samotność pomiewaz każdy ma inne gusta.) Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Ulubiona gazeta ;-dd 25.01.10, 19:43 moim zdaniem najlepszą i najbardziej porządną gazetą dla nastolatek jest 'Twist'. Nie przepadam za to za czasospismami typu 'Bravo' a lbo tym bardziej - 'Popcorn'... Masakra... ;// Odpowiedz Link Zgłoś