dul15 25.01.10, 16:23 Muszę opisać na wok najważniejsze wydarzenie kulturalne. Ale nie ma pomysłu. xd Jakie dla was było najważniejsze wydarzenie kulturalne 2009 np. książka, film, płyta itd. ;p Proszę o pomoc. xd ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amydenlee Re: Pomocy.xd 25.01.10, 16:31 czy ja wiem... dla mnie najważniejsza była śmierć MJ,ale kulturalne,to np:akustyczna płyta Within Temptation,płyta RiRi,trasy koncertowe Madonnny i Britney Spears ,eurowizja (3 miejsce Arasha było dla mnie tam naj.) Z filmów to pewnie Avatar,może Księżyc w nowiu,jak będziesz chciała więcej tego to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Pomocy.xd 26.01.10, 11:23 śmierć Michaela Jacksona, sukces " Avatara ", pobicie Rihanny, Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Pomocy.xd 26.01.10, 11:55 pobicie Rihanny to wydarzenie kulturalne? Napisz o jakimś koncercie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pomocy.xd 26.01.10, 12:05 czemu ja nie mam takich wosów. można o openerze napisać, o margocie nawet, o alternatywnej scenie polskiej, która rok temu pokazała, że jest ślicznusia. zależy. przecież nie napiszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia, więc podejrzewam, że moje propozycje i tak byłyby nietrafione. Odpowiedz Link Zgłoś